SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizler de Destek Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2019-03-30 02:00:57
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak ve beraberindeki heyet, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak, çalışmalar hakkında bilgiler vererek “Yetimlerimiz bizim için önemli, destek veren hayırsever iş adamlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Çolak, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde başkan adayı Parlak’a başarılar diledi.

Başkan Adayı Parlak ise Yetimler Derneğinin Malatya’da önemli faaliyetler yürüttüğünü dile getirerek, "Yetimlerimize sahip çıkıyorsunuz. Malatyalı olan herkesin Yetimler Derneğine sahip çıkması gerekiyor. Çalışmalarınızdan dolayı sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. Yetimler Kervanın ne kadar güzel çalıştığını biliyoruz. Başkanımız İhsan Çolak’a, dernek çalışmaları hakkında vermiş olduğu bilginden dolayı teşekkür ediyorum. Yetim sevindirmek çok güzel bir duygu, bundan sonra bizlerde tam destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız