SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bölgesel Trenle Malatya Ankara- Sivas Hızlı Tren Hattına Bağlanıyor'

'Bölgesel Trenle Malatya Ankara- Sivas Hızlı Tren Hattına Bağlanıyor'
A- A+ PAYLAŞ

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, "20 Haziran'dan itibaren hizmet vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız." dedi.

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, Malatya ile Sivas arasında 20 Haziran'dan itibaren bölgesel tren seferleri başlatacaklarını, bu sayede Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayıp, trenle yolculuk süresini yarı yarıya düşüreceklerini bildirdi.

Yalçın, AA muhabirine, seyahat sürelerini kısaltmak, zamandan tasarruf sağlayarak hızlı ve konforlu ulaşım hizmeti sunmak için yeni adımlar atmaya devam ettiklerini söyledi.

Bu çalışmalardan birinin de Malatya-Sivas güzergahında olduğunu belirten Yalçın, "20 Haziran'dan itibaren hizmete vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız. Bölgesel trenimiz her gün Malatya'dan saat 08.10’da hareket ederek, Sivas'a 11.49’da ulaşacak. Sivas'tan ise 16.10’da hareket ederek, Malatya'ya 19.54’te varacak." dedi.

Yalçın, bölgesel treni aynı zamanda Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na entegre edecekleri bilgisini vererek, şöyle konuştu:

"Ankara ile Malatya arasında konvansiyonel hatta çalışmaya devam eden 4 Eylül Mavi Ekspresi ile 15 saat 30 dakika süren yolculuk, hızlı trenle yarı yarıya düşecek. Bu bağlantıyla birlikte trenle ulaşım Malatya-Ankara güzergahında 7 saat 20 dakikaya, Ankara ile Malatya arasında 6 saat 54 dakikaya düşecek."

Hızlı tren bağlantılı bölgesel trenlerde yüzde 50 indirim
Yalçın, Malatya yolcularının hızlı ve bölgesel treni birlikte kullanarak Ankara ve İstanbul yönlerine yapacakları seyahatlerde Malatya-Sivas parkuruna yüzde 50 indirim uygulayacaklarını, sadece Malatya-Sivas parkurunda seyahat edeceklerin ise tam bilet ücreti ödeyeceğini dile getirdi.

Yolcu tercihlerini dikkate alarak müşteri odaklı yaklaşımla hizmet verdiklerine işaret eden Yalçın, Ankara-Malatya hattında hizmet veren 4 Eylül Mavi Ekspresi'nin başkentten perşembe ve cumartesi, Malatya'dan cuma ve pazar olmak üzere karşılıklı 4 sefer olarak işlemeye devam edeceğini kaydetti.

Yalçın, “Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'mız Abdulkadir Uraloğlu'nun destekleriyle Türkiye'nin dört bir köşesinde vatandaşlarımızı hızlı trenle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

58 yorum yapılmış

  • Gökhan (10 ay önce)
    Ben arabayla buradan çıksam 7:30 saatte Ankara'ya girerim. Bunu birşey varmış gibi anlatmak!. Bu Malatya'nın vizyonsuzlugu ne kadar devam edecek anlayamıyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Deli (10 ay önce)
    İlimizdeki vagon fabrikasını çürüt atıl yap sonra git Erzincan'a yeni yap. Yılda 20 milyon turistin ziyaret ettiği Akdeniz, Ege'ye Hızlı tren getirme, Sivas'a getir. Bunun adı siyasettir. karı azınlığa zararı herkese.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)
    Bizim aklımızla alay mı edıyorsunuz ama haklısınız /72
    %78
    %22
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (10 ay önce)
    Kardeşim Sivas'a kadar gidip de inip tekrar trene binecek adam otobüse binsin daha iyi. Hızlı tren deyip durmayın ayrıca, Türkiye'de hızlı tren yoktur. Hızlandırılmış tren vardır. Hiç yoktan iyidir diyoruz ama Malatya'ya o da haram. Hâlâ çevre yolu olmayan Malatya'ya bak sen, büyümüş de hızlı tren istiyor. Hadi oradan. Malatya çantada keklik bir şehirdir hükümet açısından, hizmet verseler de vermeseler de gereken oyu alıyorlar. Onun için kimse ağlamasın, herkes işine baksın :)
    %77
    %23
    Yanıtla
  • ahmet (10 ay önce)
    Bence Malatyanın üzerinden atlansın Elazığa geçilsin. Malatya arada olmasa Elazığa giderdi bence, Malatya olduğu için Elazığ bu işten mahrum yazık...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mert 44 (10 ay önce)
    Yıllarca milleti yht malatyaya gelecek diyenler,ihaleye verildi diyenler utansin.simdi utanmadan sıkılmadan yolcuları oruyami taşıyacağız.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet Selim (10 ay önce)
    Sivas Gar'ında bekleme yaparken , yemek ve olası diğer olası giderler için bir de ayrıca para mı vereceğiz ? Bir işiniz de mantıklı olsun, bu haberi de Müjde diye veriyorlar üstelik. Malatya'dan bin ,Sivas'ta eşyalarını indir,4 saat bekle, geri eşyalarını al trene bin ve Ankara'ya gel .. ve bunu da hizmet diye yedir millete , komik olmayın Allah Aşkına
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Çok güzel bı yorum ama adamın yorumuna dislike atıyorsun arkadaş sen neyin kafasında sin doğrulari söylemek bu memlekette sucmu oldu sorgulamak sucmu nazi almanyasimi burası neyin kafasindasiniz neyin partizanliği bu ayıp arkadaş ayıp
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 16:10 da Sivastan çıkan tren Malatya ya geliyor dostum. Malatyadan 08:10 da hareket ederek Ankaraya gitmek isteyen yolcular saat 16:10'a kadar beklemeyecek, iner inmez hızlı trene geçerek Ankara istikametine devam edecekler. Sen olayı biraz farklı anlamışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hızlı (10 ay önce)
    Her yere HIZLI TREN Malatya'ya Bölgesel tren. Erzincan dururken Malatya'ya hızlı tren gelir mi? Binali Yıldırım Ulaştırma bakanıyken Malatya'daki vagon fabrikasına yatırım yapmak isteyen alman yatırımcıları memleketi Erzincan'a yatırım yaptırmaya götürdü. vagon onarım fabrikası Erzincan'a gitti şimdi hızlı tren de Erzincan'a gidiyor. Malatya ve Malatyalı Güme Gidiyor. Tren sizi A noktasından B noktasına götürebilir ama HALAY her yere. Siz halay çekmeye devam edin.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (10 ay önce)
    Sivas gibi bir şehire her türlü imkan veriliyor ama Malatya gibi bir şehir her türlü imkandan mahrum bırakılıyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Demiryolcu (10 ay önce)
    Hızlı tren sadece raydan ibaret değildir bunların ince hesabı var.Malatya sivas arasında coğrafi şartlardan bilgisi olmayan boş boş yorum yapmasın. Şu söylense mantıklı öğleden treni ne ayarlama yapılırken akşam ve sabah trenine de ayarlama yapılsın. Öğleden 13:30 ve gece 01.00 da gidiş sabah 09.00 ve akşam 21.00 da dmnüş şeklinde en azından hızlı tren gelene kadar iş görülür
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Coğrafi sart derken:-) sen 1900 de kalmışsın.. Karadeniz kadar coğrafi şartı zor olan bölge var mi? Ne tünel açma, delme makinalari var.. ziganayi, oviti ney ile açtılar.. malatya tarafina gönder makinayi 3 senede deler geçer heryeri.. bahaneye bak.. adam denizin altından Marmarayi deldi.. yıl 2023 hemşehrim.. teknoloji devri..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Selim han (10 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Adamda sorgulama yeteneği yokki kafa calismaz olmuş ya makarna ya megsaş in beleş ekmeği acil protein ile beslenmesi sorgulama yetisi kazanması gerek
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (10 ay önce)Demiryolcu isimli kullanıcı yorumuna
    Hızlı tren meselesi iki gün önce gündeme gelmedi.Bu yıllar öncesinden Malatya ya vaad edilmiş bir proje!Senin yaptığın hesap sadece seni bağlar.Ayrıca siz belliki coğrafya görmemişsiniz.Karadenize gidin de coğrafya görün.Sizin dünyadan haberiniz yok!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Coğrafik şartlar derken neyi kastediyorsun.karadeniz sahil yolu yapılırken yada yaptırılırken coğrafik şartlar yokmuydu.malatya Sivas arası Karadeniz kadar sarp ve dikmi ey benim demiryolu arkadaşım.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyam için (10 ay önce)Demiryolcu isimli kullanıcı yorumuna
    Boş yorum yapılmıyor beyefendi herkes yorumunu yazıyor. İnce hesaplar nedense bir bizim memleketimizde uydurulmuyor. Ben memleketimin milliyetçisiyim. eğri oturup doğru konuşmak gerekir. Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Türkiye dev yatırımları ve akla akıla gelmeyecek projeleri 20 yılda gördü. Ama Malatyamız için yapılanlar ve hizmetler illa ki oldu fakat önem arz eden ve birçok büyükşehre yapılan havaalanı, hızlı tren, çevre yolu vb. gibi hizmetlerde malesef. Malatyamızın yılan hikayesi olan çevreyolu çoktan biterdi. Beylerderesi daha kaliteli yapılırdı. Şehrimizdeki 3 büyük hastane dolu ve randevular uzun bunu herkes biliyor. Büyükşehirlere yapılacak olan ŞEHİR hastanesi çoktan yapılırdı. SİVİL havaalanımız olurdu. Hızlı tren gelirdi. Denizin dibine yapıyorsa heryere yapar. Coğrafi şart vb mazeretler insanları oyalama kandırmadır. İstenilse Malatya ya yapılır. İnşaallah şimdiki milletvekillerimiz şehrimiz için kaliteli, güzel ve ileriye dönük projeleri hayata geçirirler, Bütün bu eksiklikleri yaptırırlar. Malatyamız Akdeniz, Güneydoğu ve İç Anadolu bölgelerine sınırı en yakın olan bir büyükşehirdir. İnşaallah bundan sonra hakkettiğimiz büyük yatırımları, projeleri, fabrikaları, kuruluşları ve bölge müdürlüklerini görürüz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Murat (10 ay önce)
    Faydali bi isiniz varmi su millete drek ankaraya hizli tren yapsaniza su saatlere bak gidip sivasta bide tren bekliosun inecegin yere sacma sapan saatte iniyosun bi de otel derdine dusuyosun hayir bi is yapmis gibi aciklama haber yapiolar
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Orası iç Anadolu (10 ay önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Burası Doğu Anadolu, sence coğrafya farkı olabilir mi
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatya'nın yerlisi (10 ay önce)
    Otobüs Sivas'a 200 liraya gidiyor tren 86 liraya bı saat fazla sürer ama param cebime kalır şimdilik iş görür inşallah ilerd hızlı tren Malatya'ya gelirse şehir canlanır biraz sabır yapacak bişey yok
    %38
    %62
    Yanıtla
  • kaplan44 (10 ay önce)
    Beyin herkesde var kedide avr kargada var önemli olan onu kullanmak 10 saatte zaten ankaray gidiyor siz süreyi 12 saate çıakrmış birde akıl veriyorsunuz.Liyakat dediğin bu olsa gerek.Ben olsam böyle bir açıklama yapmaya utanırım
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kullanmak çok önemli (10 ay önce)kaplan44 isimli kullanıcı yorumuna
    12 saat hesabını nasıl yaptıysan beynini de öyle kullanmaya devam et
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Mehmet (10 ay önce)
    Cerinkaya- malatya arası 130 km... şu yht yi 130 km aşağıda buyuksehir olan bir ile indiremiyorsaniz yazıklar olsun size.. bir ara yht malatya ya olmaz yollar, dağlar var engel diyorlar di.. yıl 2023 dalga mı geçiyorsunuz.. öyle delme makinalari çıkmış ki dağ taş dinlemiyor..sen paradan bahset.. ziyana geçidi 14 km. Ovit tüneli yine benzer.. bu dağları kazma kürek le mi deldiniz:) ha oralar Karadeniz bizde Karadeniz liyiz diyorsaniz bilmem. 20 yıl dır akp ye oy veren bir ili es gecemezsiniz... 160 km ile giden bir tren ancak olur diyorlardi.. yht yapacaksınız yht. 250, 300 ile gidecek. 5 yılınız var.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bence 5 yıl çok (10 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Sen şimdi başka ülkeye git, diğer seçimde geri gel aday ol seçimi kazan dediklerini yaptır
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Sivasa kadar yht yi chp yapmadi herhalde.. malatya 2000 yılından beri akp ye oy veriyor belediye de aynı..
    %78
    %22
    Yanıtla
  • fbay (10 ay önce)
    herşey Müstehaktır... nasıl seçerseniz öyle yönetilirsiniz. Bunlardan biri de Nisa suresinin 58. ayetidir. Bu ayet-ı kerimenin meali şöyledir: “Allah size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emrediyor. Doğrusu Allah, bununla size ne güzel öğüt veriyor! Şüphesiz ki Allah hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir.” ehil olmak...liyakatli olmak...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Oğuz (10 ay önce)
    Nasıl memnun musunuz akp yi desteklemeye devam mı ey akp ye oy veren malatya halkı
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Köylüm (10 ay önce)
    Bazen insanlara “Tam bir geri zekâlısınız” diyemediğimiz için, “Tabii, o da senin görüşün” diyoruz.. Charles Bukowski
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet can (10 ay önce)Köylüm isimli kullanıcı yorumuna
    Bence öyle kent yıkılmış ağır hasarlilae bile yikilmamis bir çok ağır hasarlı bina hafif hasarliya çevrilmiş üzerine makyaj çekilip insanlara kiralaniyor şuan malatya da tabut evler var ve Malatya da deprem bekleniyor halen akıl alır gibi değil halk a bakarsan dolar yakarlar davul zurna çalar halay çekerler bunları görünce de diyecek bir söz bulamıyorum
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (10 ay önce)
    İnsanda utanma olur 2023 hızlı tren sözü verenler sonda bölgesel trenile vatandaşı Sivas'a taşıyacak. Malatya'ya hızlı tren 5 seneden önce gelmez zaten bu kafayla hiç gelmez. Malatyalı her şeye davul zurna çalmayı seviyor. Eee artık bölgesel tren için davul zurna ekibi pek yakında TCDD 5 bölge müdürlüğü onunda bekleniyorsunuz.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ali (10 ay önce)
    .beğenmyen otobüşe binsin.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Beğenmiyorum zaten otobus ile 8 saat sürüyor onunla gidecez.. ne işimiz var Sivas merkeze kadar gidip kalkış saatini beklemeye.. malatya li Ankara aktarmalı ucaga binmiyor.. trene mi binecek sandın..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (10 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ona Beğenmeyen denmez,aklını kullanan otobüsle gider denir..Hızlı trenin amacı zamandan kazanmaktır.Ankaray zaten 10 saatde gidiyor.Sende 12 saat süren bu yolculuğa hızlı! trenle Ankaraya gittim diyeceksin öylemi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Gerçek (10 ay önce)
    Güzel uygulama. Ancak biletlere bakacak olursanız yer yok. Malatya’ya gelecek kişilere özel aktarma biletlerine özel vagon olmalı. Bunu lütfen duyurunuz sayın editör. Malatya’ya özel kontenjan olmadığı sürece bu uygulamadan yararlanamayız. Sadece Malatya’ya çalıdan hızlı tren seferi bile koyulabilir. Bu sayede Malatya’dan Sivas’a giden tren sadece aktarma yolcularını alarak Ankara’ya devam eder. Ayrıca dönüş için de aynı şekilde uygulanırsa çok hızlı ve kolay bir şekilde Ankara’ya ulaşırız. Aynı uygulama Kayseri içinde Yozgat üzerinden gerçekleşebilir. Yetkililere teşekkür eder Malatya’ya özel aktarma trenine hızlı tren seferi eklenmesini rica ederiz.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Mlx (10 ay önce)
    Bana pek mantıklı gelmedi.sivasa minibüs ile giderim orada hızlı trene binerim.4saat trende çekilmez.ayrıca sayın Öznur Çalık hanımefendi ha bire hızlı tren müjdesi veriyordu Malatya'ya neden olmadı...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet can (10 ay önce)Mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Yapacakları buymuş ablamız in yeni hedefi malatya buyuksehir belediye başkanı olmak zaten tüm başkanları o ayarladı kendi eseri Malatya
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)
    Yanlış mı anladım bilmiyorum malatya da normal trenle sivasa gideceğiz orda hızlı trene binip ankara mi gideceğiz gülünç ya hani malatya ya hızlı tren geliyordu vah malatya vah şov yapanlar nerede
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Zeki (10 ay önce)
    Şimdikiler bilmez, biz eskiden Sivas’a trenle 4 saatte giderdik. Şimdi de 4 saatte Sivas’a gidip, orada 4 saat bekleyip, sonra 4 saatte Ankara’ya gidebileceğiz. Artık 9 saate otobüsle tek vesaitle Ankara’ya gitmeye gerek kalmadı. Bu müthiş bişey. Bunu düşünen, planlayan, emek veren tüm bürokratlarımıza sonsuz teşekkürler, vicdanları rahatça uyuyabilirler.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Atıf hoca (10 ay önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    Sizi alkışlıyorum, uyumaya devam hemşerilerim.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Adam ironi yapmış dikkatli oku 12 saati bulduğunu söylemiş ama yetkililer gülünclük ötesi iş bilmezler
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (10 ay önce)
    Bu proje nin kısaca anlamı şu.. Ankara Sivas yht hattındaki trenler boş gidip gelmesin demektir..o bölgedeki yolcu kapasitesi belli.. buyuksehirler aşağıda.. Diyarbakır 2,5 milyon, malatya 800 bin, elazig 600 bin.. yolcu burda.. ama yht hizmeti üstte şaka gibi:-) o yht aşağıya inecek. Eğer bunu 5 yıl içinde yapmazsanız bırakın vatan millet Sakarya yi, canakkale deniz zaferi olsanız oy vermeyiz.. malatyali olarak hizmeti bizlerde hak ediyoruz.. ara trenler, banliyö trenler bizi bağlamaz.. Savaşın yolcu kapasitesinin yüksek görünmesi için evet doğru yere doğru yatırımı yaptık demek için bu hat Erzincan a uzatılmış ti... yolcuya bakalım Sivas nüfus 300 bin, Erzincan 250 bin, Erzurum 700 bin.. toplasan Diyarbakır bile etmiyorlar.. eee bu hat niye Kars a gidiyor da aşağıya inmiyor.. amac para kazanmak değil mi:-)
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Ne desem bilmiyorum (10 ay önce)
    Yine üzüldüm. Kendi adıma, şehrimin çocukları adına, şehrimin insanları adına yine canım yandı. Malatya’ya hızlı tren gelmediği için değil, Malatya’ya hızlı tren gelmesi hususunda irade olmadığı için. Vekilden, başkandan düğününe taziyesine gelmesini bekleyen, selamlaşmak yakınına torpil yaptırmak, işyerine evine gelmesi ile tatmin olmak isteyen Malatya’ya üzülüyorum. Hızlı tren yok, adliye yok, sivil havaalanı yok, şehir hastane yok, çevre yolu yok. Malatya’ya ne vekil geldi, ne belediye başkanı.Ne oda Başkanı ne medya. Ve Nede aklı başında seçmen. Tüm bu yokluğa rağmen çıkarları için hala yağcılık yapan, hala yalanlara alkış tutan hala hakkını aramayan hala ben diyen bu şehre acıyorum. Deprem ile bitik olduğumuz ayyuka çıktı. Dünyada Türkiye’de ilk olarak belediye reisinden utanan bir şehir olduk. Aslında çok önce öldükte ağlayanımız yok.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • MUSTAFA (10 ay önce)
    YHT hatları zamanında Erzincanlı ulaştırma bakanı Binalı Yıldırım ile Sivaslı bakan yardımcısı zamanında çizildi. YHT ler büyükşehir olmayan Sivas ve Erzincan dan geçirilirken, büyükşehir olupta sahipsiz olan Malatya hat dışında tutuldu. Hatta DDY 5. bölge müdürlüğü olan Malatya kaale bile alınmadı. Şimdi de kendimizi Malatya dan Sivasa yapılan sefer ile Ankaraya neredeyse otobüs süresinde varacağız diye sevindirik oluyoruz. Vah ki vah halimize. Bizim haley ekibi yine hazır. Büyükşehri küçükşehre entegre ediyorlar, biz de seviniyoruz. Bizim haley ekibi yine hazır. Şehir hastanesi büyükşehir Malatya dan alınıp, Elazığa veriyorlar biz yine seviniyoruz. Bizim haley ekibi yine hazır. Yarış atı yetiştirilen Türkiyedeki üç şehirden biri olan Malatya Sultansuyu varken, At yarış hipodromu Elazığa yapılıyor. Bizim haley ekibi yine hazır. Oysaki böyle yüksek hızlı tren hatları Kayseri Malatya gibi büyükşehirlerden geçirilir, küçükşehirler bu hatlara entegre edilir. Ancak bu ülkede ne yazık ki her şey tersine işliyor ancak haley ekibi davul zurna ile her durumda oynamaya hazır bekliyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum... bakın Sivas haber yorum sitelerine çevre illerden yolcu almalıyız diyorlar.. bu da Sivas in hanesine yazilacak.. buyuksehir ler aşağıda.. ama anlatamıyoruz ki.. Binali Yıldırım sadece Erzincan a yht yapsa iyi 250 bin nüfuslu şehire birde raylı sistem yapiyor millet uyuyor..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ah Malatya (10 ay önce)
    Malatya'dan Sivas'a en az 4 saatte git sonra Sivas'ta bekle ve aktarma yap ve sonra da Sivas'tan Ankara'ya 3 saatte git.Toplamda 7 saat yol ve 2 saat de bekleme süresi ile yolculuk 9 saat olacak. Eee peki otobüsten ne farkı var, ne anladı Malatyalı bu işten?!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • İyi oluyor bizim malatyaya daha daha görmezden gelinelim inşallah
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (10 ay önce)
    En azından şimdilik güzel bir uygulama. Bazı şehirler entegre edilecekti YHT'ye Malatya'yı da bekliyordum. Tahminim tuttu. Ankara - Malatya yolcuları için iyi olur.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Malatyalı yine aldatıldı. Konunun özeti HIZLI TRENE AKTARMA SEFERLERİ. Tutarsa devam. Tutmazsa başka bir ali cengiz oyunu düşünürüz.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Sen fazla ekmek yeme hatta hiç yorum yapma malatyanın neden gelişmediği anlaşıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (10 ay önce)Murat Bilmez isimli kullanıcı yorumuna
    Bu hızlı tren ilgisizlikten elimizden alınıp Erzincana verildi..Tabii siz bunları çabuk unuttuğunuz için hatırlamadınız. Sana daha uygun bir yol tavsiyem var.Otobüsle sivasa git.Oradan trene bin.Sonrada bunun adına Malatyadan Ankaraya hızlı trenle gittim dersin.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Muhteşem cevap, öğretilmiş küçük düşünme örneğine, Kıymetli hemşerilerimden imkanı olanlardan araçla karadeniz turu yapmalarını öneririm, örneğin Sivas üstü Ordu ya gitsinler veya Amasyadan Sinop yapsınlar sahil boyu gitsinler vs bizde 20 yıldır kıytırık kuzey güney çevre yolunu bitiremediler, seçim yatırımı kuşak yolunu bitireceklermiş güya, biz adam olmayız uyumaya devam..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • emir (10 ay önce)
    sivas hattı pek işlemez. ben kayserideyim. malatya kayseri arası hızlı tren olmalı.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (10 ay önce)emir isimli kullanıcı yorumuna
    Hemşehrim belkide amaç Sivas-Ankara arası treni boş göndermeyip bu ayarla doldurmak olabilirmi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • sadece ankarayı düşünürsen dediğin doğru olabilir. fakat asıl amaç ankaradan evvel yakın olan kayseri ile ulaşımı kısaltıp orası ile iş ve ticaret yapmak olmalı. memura ankara cazip tüccara kayseri.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ÇALIK PROJESİ (10 ay önce)
    Yıllardır Öznur Çalık hanım ın uğraştığı proje hayata geçti sonunda hayırlı olsun Malatya ya
    %17
    %83
    Yanıtla
  • adnan (10 ay önce)
    amada hızlı trenmiş otobüsle gitsek ondan daha erken varırız
    %85
    %15
    Yanıtla
  • hasan (10 ay önce)
    burdan Sivasa 3 saatte git, sivastan Ankaraya 2 saatte. Kesin oda saatinde gidemez en az 4 saat sürer Malatya sivas arası. minibüse biner giderim daha iyi.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (10 ay önce)
    Yani Malatyadan sivasa normal trenle gideceğiz,sonrada sivasdan Ankaraya hızlı trenle giderek ,Hızlı trenle Ankaraya gitmiş olacağız.
    %82
    %18
    Yanıtla