SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bolu- EYMS Maçına İzmir'den Hakem

0
Güncellendi - 2016-12-22 17:03:43
Bolu- EYMS Maçına İzmir'den Hakem
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de ilk yarının son haftasında Boluspor ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Süper Lig Hakemi Alper Ulusoy yönetecek.

TFF 1. Ligin 16’ncı haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre, 24 Aralık Cumartesi günü 13.00’da Bolu Atatürk Stadı’nda Boluspor ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Alper Ulusoy Yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Manisa Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Volkan Narinç ile İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi İbrahim Bozbey yapacak.

Boluspor- Evkur Yeni Malatyaspor maçının Hakem Gözlemcisi'nin Nedim Göklü (Balıkesir), TFF Temsilcisi'nin Ali Okçuoğlu (İstanbul), TFF Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcilerinin ise Mehmet Yavuz (Ankara) ve Nazif Çıldır (İstanbul) oldukları bildirildi.

TFF 1. Lig’de 16’ncı haftada görev yapacak hakemler şöyle:

23 Aralık Cuma

18.30 Büyükşehir Gaziantepspor-Eskişehirspor: Bülent Yıldırım

24 Aralık Cumartesi

13.00 Boluspor-Evkur Yeni Malatyaspor: Alper Ulusoy

13.00 Sivasspor-Adana Demirspor: Yaşar Kemal Uğurlu

16.00 Balıkesirspor-Elazığspor: Kutluhan Bilgiç

18.30 Samsunspor-Göztepe: Özgür Yankaya

25 Aralık Pazar

13.00 Denizlispor-Giresunspor: Caner Ak

13.00 Şanlıurfaspor-Manisaspor: Murat Özcan

16.00 Mersin İdmanyurdu-Bandırmaspor: Sarper Barış Saka

18.30 Altınordu-Ümraniyespor: Çağatay Şahan.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • YORGUN (7 yıl önce)
    bu maç için yapılan yorumlar yanlış; bu defa yanıldınız neden? çünkü izmir takımlarının rakibi MALATYA değil BOLU o nedenle şimdiye kadar bolu galibiyeti alamamış MALATYA bu defa galip.nasılsa malatya izmir takımları için çantada keklik ama bolu öyle değil oynadığı futbol ortada dinç diri mücadeleci en önemlisi bizimkilerde olmayan KAZANMA AZMİ.O NEDENLE bırakın artık yok hakemdi yok sahaydı yok seyirci geçin bunları 9 puan farkla liderde olsa şampiyonluk olmayacaktı.yorumlarda ne söylüyorduk SİVAS oynadığı oyunla bulunduğu yeri hak etmiyor diyorduk ve sonuç ortada istikrar kazanma azmi .DOST ACI SÖYLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Hakemleri birakinda saha daki futbol a mücadeleye bakin yerlerde sürünüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Hakem nereden olursa olsun.Bizimkiler adam gibi oynasınlar gol atsınlar maçı kazansınlar.Yeterki ofsayta düşmeden kurallar dahilinde gol atsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (7 yıl önce)
    Ya ayiptir lider göztepe ve liderin en yakin takipcilerinden biri malatyasporun macinin hakemi izmir bölgesinden bu insanlarla alay etmektir..bu mac tarafli olursa siyasilerimiz harekete gecmelidir sahipsz malatya olmamali saygilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ona bakarsan bolu da kafaya oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    İki haftada bir İzmir bölgesinden hakem veriliyor ve bu maçları alamadık bir fedarasyon doğu takımlarını süper ligde görmek istemiyorlar açık açık belli yıldırım demir ören besiktas si yaktı sıra fedarasyonda
    0
    0
    Yanıtla