SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Bolu Deplasmanından Puansız Dönüyor:1-0

YMS, Bolu Deplasmanından Puansız Dönüyor:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, her iki takımın da önemli gol fırsatları yakaladığı karşılaşmada deplasmanda Boluspor'a 1-0 mağlup oldu. Yeni Malatyaspor'un ağlara gitmekte olan topunu 61. dakikada engelleyen Bolusporlu Oulare, 85. dakikada attığı golle takımının galibiyetine imza atan isim oldu.

Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşma öncesinde Düzce Depremi'nin yıl dönümünde ülke geneli düzenlenen tatbikat kapsamında saat 18.57'de futbolcular, farkındalık oluşturmak için sahada ''çök-kapan-tutun'' hareketini yaptı.

STAT:   Bolu Atatürk

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe, Erkan Akbulut,  Hüsnü Emre Çelimli, 4.Hakem-  Sait Tuzcu, Alper Ulusoy (VAR), Emre Malok (AVAR)

DYOREX BOLUSPOR: 25. Çağlar Şahin Akbaba, 4. Tugay Kacar, 7. Joel Kayamba Ngandu, 10. Dejvi Bregu (Dk.46 24. Furkan Demir), 13. Naby Youssouf Oulare, 14. Onur Ulaş, 16. Guy Lucıen Mıchel Landel, 17. Hakan Bilgiç, 19. Ibrahıma Balde (Dk.65 11. Gökhan Karadeniz) (Dk.90+2 90. Veaceslav Posmac), 58. Burak Asan (Dk. 65 77. Melih Okutan), 61. Bülent Cevahir
YEDEKLER: 1. Gentıan Selmanı, 78. Muhammet Özkan, 5. Eray Ataseven, 11. Gökhan Karadeniz, 21. Arda Köksal, 24. Furkan Demir, 27. Erdem Can Polat, 54. Ensar Bilir, 77. Melih Okutan, 90. Veaceslav Posmac
TEKNİK SORUMLU: Sait Karafırtınalar

YENİ MALATYASPOR:1. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 5. Arda Hilmi Şengül, 6. Rahman Buğra Çağıran, 7. Doğukan Emeksiz (Dk.73 20. Cengizhan Akgün), 8. Ogün Özçiçek (Dk.87 9. Yakup Alkan), 11. Aly Malle, 13. Godfred Donsah, 19. Haqı Osman, 27. Erşan Yaşa, 77. Mert Miraç Altıntaş (Dk.58 66. Jospın Nshımırımana)
YEDEKLER: 21. Ahmet Oytun Özdoğan, 2. Yiğit Ulaş, 4. Alperen Arslan, 9. Yakup Alkan, 10. Nuri Fatih Aydin, 17. Hüseyin Ekici, 20. Cengizhan Akgün, 54. Atakan Müjde, 66. Jospın Nshımırımana, 88. Berat Yaman
TEKNİK SORUMLU: Hasan Özer

GOL: Dk. 85 Naby Youssouf Oulare (Boluspor)

SARI KARTLAR: Haqi Osman, Ogün Özçiçek, Rahman Buğra Çağıran (Yeni Malatyaspor), Hakan Bilgiç (Boluspor)

Dakika 3: Sağdan atak yapan Aly Malle kornerle durduruldu. Rahman Buğra'nın ceza sahasına gönderdiği topa yükselen Donsah'ın kafa vuruşu üstten aut.

Dakika 6: Savunma arkasına atılan topla buluşan Landel, Abdulsamed'le karşı karşıya iken vurdu, Yeni Malatyaspor kalecisi yerden gelen topu çizgi üzerinde yatarak aldı.

Dakika 11: Yeni Malatyaspor, ev sahibi ekibin kullandığı serbest atıştan gelen topu defanstan çıkardı ve kontraatak başlattı. Rakip defansı 3'e 2 yakalayan Aly Malle, pas çıkarmakta gecikti, sonra attığı pası alan Rahman Buğra, ayağından topu fazla açınca, defans uzaklaştırdı, tehlike sona erdi.

Dakika 14: Aly Malle'nin soldan topu kaptırdığı Bülent Cevahir'in ortaladığı topa defansta kimse dokunamadı.

Dakika 16: Bolu atağında, sağdan ortalanan topa Balde yakın mesafeden vurdu, Donsah'a çarpan top kornere çıktı. Sonuç yok.

Dakika 18: Bolu bir kez daha tehlikeli geldi. Defansın uzaklaştırdığı topa 6 pas içerisinden Balde vurdu, üstten aut.

Dakika 28: Geriden gelen topla buluşan Bregu, Erşan Yaşa'yı geçti, çaprazdan ceza sahasına girdi, kaleye vurdu, auta gönderdi.

Dakika 29: Yei Malatya atağında, Doğukan Emeksiz Bolu ceza sahasına girdi, çaprazdan vurdu. Defans kornere attı. Rahman Buğra kullandı, sonuçsuz.

Dakika 35: Yeni Malatyaspor atağı tehlikeli gelişti. Ogün Özçiçek'in ceza sahasına yerden gönderdiği pasa sağ çaprazdan hamle yapan Haqi Osman kaleciyle karşı karşıya iken yakın mesaeden vurdu. Kaleciden seken top korner. Rahman Buğra kullandı, sonuç yok.

Dakika 41: Yeni Malatya atağında Aly Malle kaleye sokuldu, vuruşu sonuçsuz.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1: Haqi Osman, orta sahadan aldığı topla soldan Bolu ceza sahasına sokuldu, vuruşunu yaptı, üstten auta gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Dakika 49: Bolu atağında Bülent Cevahir soldan ortaladı, yakın mesafede Balde kaayı vurdu, üstten aut.

Dakika 57: Bolu bu dakikada gole çok yaklaştı. Sağdan kaleye sokulan Burak Asan, kaleciyle karşı karşıya vurdu, kaleciden döndü.

Dakika 59: Orta sahadan gelen topu topuğuyla önüne alan Doğukan Emeksiz, Bolu ceza sahasına girdi, çaprazdan vurdu, top yan filelerde..

Dakika 61: Yeni Malatyaspor mutlak golden oldu. Bol'nun kullandığı korner atışından gelen topu alan Abdlsamed eliyle uzun atış yaptı. Doğukan Emeksiz, aldığı topu Haqi Osman'a gönderdi. Bu oyuncu, Doğukan'la pas yaptığı topu geri aldı, soldan çaprazdan ceza sahasına girdi, açılan kalecinin yanından vurdu, top boş kaleye giderken, son anda yetişen Oulare, son anda topa müdahale ederek mutlak golü engelledi.

Dakika 72: Abdulsamed'in eliyle orta sahaya gönderdiği topla başlayan atakta, Doğukan Emeksiz soldan ceza sahasına girdi. Kaleye yaklaştı, çaprazda kaleciyle karşı karşıya iken iyi vuramayınca, Çağlar topu aldı.

Dakika 79: Melih Okutan'ın sol çaprazdan uzaktan vuruşunda top kalecide kaldı.

Dakika 85 GOL: Boluspor, Oulare ile öne geçti. Soldan kazanılan serbest vuruşu Gökhan Karadeniz kullandı. Defansı aşan topa arka direkte hamle yapan Oulare, Abdulsamed'i geçen topu filelerle buluşturdu:1-0

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+2: Yeni Malatya atağında Aly Malle'nin sağdan ceza sahasına gönderdiği topa Yakup Alkan kafayı vurdu. Yumuşak gelen topu kaleci engelledi.

Dakika 90+3: Defansın arkasına atılan topla ceza sahasına giren Haqi Osman, kaleciye rağmen vurdu. Top fileleri bulurken, hakem ofsaytı belirledi.

Karşılaşma ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle bitti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA, Bolu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    önceki sezon umut bulut işkencesi vardı şimdi Buğra ile yakup işkencesi var.kim beddua ettiyse Allah 2 tane verdi bize.Hocanın ısrarını anlamak mümkün değil.bu ısrar bizi daha çok üzecek.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • hbkaan (1 yıl önce)
    Hocam herkes buğradan olumsuz söz ediyor ama hiç hesba almıyorsun.buğra takıma kaptan olacak kişi değil. sarı kart gördükten sonra sahada bir bomba dolaşıyor.neden almıyorsun doğukanı alacağına onu alsana sen bilirsin ama onun yerine hangi genç oynasa ondan daha verimli olur.üstelik o olunca bütün duran topları olumsuz kullanıyor.cengizhan ilk 11 de olmalı bir dene bizde görelim farkı
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mustafa Hoca (1 yıl önce)
    Takım iyi olacak inşallah yeter ki gerekli destek verilsin. Rahman Buğra'nın eski performansından eser yok. Yenilen golde de hatası vardı bence. Kaptan olarak takımı taşıyamıyor, sorumluluk alamıyor. İkinci yarı oyundan çıkarılmalıydı. Yeyerli şans verilirse Mehmet Nuri iş yapabilir. Birde sanki Cengizhanı geç oyuna aldı hoca sanki.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyaspor (1 yıl önce)
    Allah'ıniza gençleri üzmeyin.kosan ,savaşan bir takım var.ve bu takım kesin ligde kalacak isallah.supersiniz gençler .sıkınti iki haftadır hakemler bize oynuyor.sonu hayrolsun isallah
    %86
    %14
    Yanıtla
  • kaan (1 yıl önce)
    bana göre takım çok güzel mücadele etti.golden önce kesinlikle ogün e faul yapıldı.ceza sahasında bolulu elle oynadı bunları var görmedi.bugün bize yapılan fauller sayılmıyordu sanki var vardı ama malesef bize yoktu
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    Dogukani çıkarıp, cengizhani oyuna alarak takımı frenleyen hasan hoca bu maç sana yazılır.. var ve sahadaki hakemler zaten işini yaptılar Adil gevrek İstanbul sana dar gelsin yine her maç önü ve sonrası hatirlaniyorsun büyük adamsın...
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    Malatya kaçırdığı golleri atacaktı...son vuruşlar ne yazikki berbat....yazık oldu yine...zor maçlar var..Pendik i Malatya da nasıl yeneriz acaba....
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mismiş (1 yıl önce)
    Boluspor ceza sahasında elle oynama var. Ama varda Alper ulusoy var maçı anlatan spiker bile boluspor bir pozisyonda hakemlerin dikkatini çekmek için hakemlere var olabilir diyor ama net elle oynama var varda tık yok çünki alper ulusoy var. dikkatinizi cekerim ufak ufak kıyılıyoruz yine cocuklar ellerinden geleni yaptılar. Sahipsizlik tavan yapmış . maksat belli galiba bu şehirde futbolu amatöre götürmek. Artık yetkililer uyanın bu çocuklara primdir v.s motive ederek maç almaları için elinizi taşın altına koyun Başka MALATYA YOK......
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Her maç boyunca Buğraya beddua etmek zorundamıyız.sanki komedi olsun diye yakup u oyuna almak tam bir faciadır.vallahi tansiyonum 16 çıktı şimdi.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Yazık bu mücadelenin sonucu en az 1 puan olmalıydı. Her şeye rağmen bu çocuklara sahip çıkıp onları desteklemeliyiz. Bu takım taraftarın desteğiyle ligde kalacaktır İnşAllah.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Rahman Buğra Çağıran yerine acile yeni bir kaptan ve oyuncu alınmalı. Süper lig tecrübesi olan bir futbolcunun bu kadar yetersiz ve verimsiz olması kabul edilir değil. Takım yenilgiyi hak etmedi puanla dönmeliydi.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)Alp isimli kullanıcı yorumuna
    Takımın transfer tahtası kapalı neyi alıyorsun? Bu futbolcularla ligi tamamlayacağız onun için destek verin.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Alamıyorsan mevcutlardan birini bu pozisyona adapte edecek gerekirse genç takımdan alsın çözümü kendi içinde bulacaksın kimse çözümsüzlüğe mahkum değildir.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Nurzat (1 yıl önce)
    Amatör başkan, amatör teknik adam, amatör oyuncularla ancak bu kadar. Gidecek yer belli..
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)Nurzat isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya Amatör lig
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Siz hala 1966 'da kalın yorumlarınızıda o takıma göre yapın.Herhalde bu takım düşmez ama bir şekilde düşerse meydabda Nurzat isimli arkadaşla davul çaldırırsınız.Her iki takımın mücadekeside çok iyi idi bizim tecrübemizin yeterli olmaması sonucu Bolı lehine bitmesine neden oldu.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Hasan hoca duran toplarda hep gol yiyoruz bunu öğrencilerine tekrar tekrar izlettir nidsimirave cengiz oynamıyor koşmuyorlar isteksizler faul kullanırken neden hep arkadan oyuncu boş bırakılıyor bütün oyuncuların gelipte ceza sahası içinde adam adama markaj yapmıyor sanki 3sifir öndeyiz gibi davranıyorlar her hafta stres stres stres bu hafta fizik olarak çok zayiftik
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Yine hakemler yine var avar davar ne var ne yok malatyasporu yediler.Golden önce orta sahada faul var ama Avarlar dolu ortalık haram olsun iş bilmez TFF mhk
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Azîz (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen kardeşim ogune yapılan sarı kart ama görmedi
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Azîz (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyaspor mükemmel oynuyor fakat hakemleri geçmiyor Bolu'da çirkef oynadı koldan çekme çelme bilerek yapıldı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44 gurbet (1 yıl önce)
    Önce real uşak bayern bolu ne yapsın bizim garibanlar
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Azîz (1 yıl önce)
    Çok güzel oynadın Malatyasporum tebrikler Bolu'nun cirkefligine rağmen...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Azîz (1 yıl önce)
    Malatyasporun bu hale gelmesi önce adil gevreğe sonra hakemlere
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Sinan (1 yıl önce)
    Kaptanı ve ogün'ü oynatmayin.
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Sinan (1 yıl önce)
    Kaleci ilk defa seni tebrik ediyorum. Nazar değmesin.
    %74
    %26
    Yanıtla