SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Boş Oturmayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:10
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatı, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde parti binasında bir araya gelerek, parti çalışmaları, büyükşehir ve gündem hakkında bilgi alışverişi yaptı. 

Toplantıya; partinin Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu,  İl Başkan Yardımcısı İsmet Gürbüz Yılmaz, parti ilçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.Parti binasında gerçekleştirilen istişare toplantısında, Adalet ve Kalkınma Partisi Doğanşehir İlçe Başkanı Kavuncuoğlu yaptığı açıklamada, şu sözlere yer verdi:

"AK Parti Doğanşehir Teşkilatı kısa zamanda partideki gücünü ikiye katlamış, aktif olarak her koldan çalışmaya başlamıştır. Şüphesiz ki AK Parti proje partisidir. Boş oturmayacağız, ülkemizi 2023 vizyonu çerçevesinde hazırlayacağız. Bundan sonra mahalle teşkilatları kurulacak ve hizmet daha da küçülecek bu da başarımızı büyütecektir. Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte Malatya’ya para akacak, 300 milyon TL olan bütçe 500 milyon TL’ye çıkacak. Para ve hizmet gelince bölünme nereden görülmüş? Malatyamıza daha iyi hizmet gelecek, dedikleri gibi vergiler artmayacak belki de elektrik suda düşüşler olacak. Sadece emlak vergileri biraz artacak, onun da az bir miktar artacağını tahmin ediyoruz. Köyler eski statülerinde devam edecek. Meraları kendilerinin olacak, köyler yine emlak vergisi ya da proje parası vermeyecek, belediye bedava proje verecek ve para almayacak. Peki sorarım muhalefet liderlerine, yarın kendi adayları büyükşehir belediyelerini kazanırsa bizim kafamız bu yeni işleri sarmaz, bize para yollamayın, biz hizmet yapamayız mı diyecekler? Sonuçta Sayın Başbakanımız, Kocaeli ve İstanbul'da bu projeyi uyguladılar, oraları laboratuvar olarak kullandılar, sonuçlar olumlu olunca da buralarda uygulamaya karar verdiler. Allah'a çok şükür Malatyamız büyükşehir statüsüne girmiştir. Hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra da tek hedefimiz Doğanşehir Belediye Başkanlığını kazanmak, hepinize saygılar sunuyorum." Daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi Doğanşehir Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Eştürk ise, vatani görevini yapmak üzere askere gideceğinden, veda konuşması yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız