SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib 6 Gole Ulaştı

0
Güncellendi - 2017-10-30 17:09:19
Boutaib 6 Gole Ulaştı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Faslı golcüsü Khalid Boutaib, 3 haftalık suskunluğunu Gençlerbirliği karşılaşmasında bozarak, ligde 6.golüne ulaştı.

Süper Lig’e süper bir başlangıç yapan Boutaib, ligin ilk haftasında Malatya’da karşılaştıkları Osmanlıspor karşısında 2 gol kaydetmişti. Milli takımdaki performansıyla da dikkat çeken Faslı golcü, ligin 10.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ağlarını havalandırarak, 6 gole ulaştı.

Khalid Boutaib, Osmanlıspor karşılaşmasında 2, Antalyaspor, Bursaspor, Karademir Karabükspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında ise 1’er gol attı.

HEM SÜPER LİG’DE HEM DE MİLLİ TAKIMDA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Khalid Boutaib, Süper Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 10 karşılaşmada 900 dakika görev yaptı.

Faslı golcü, 10 karşılaşmanın tamamında ilk 11’de sahaya çıkarken, bu karşılaşmalarda 6 gol kaydetti.

Boutaib, Fas Milli Takımı’nda ise Afrika Elemeleri’nde 3 karşılaşmada 252 dakika görev aldı ve bu karşılaşmalarda 4 gol atma başarısı gösterdi.

Fas Milli Takımı’nın Gabon’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada 3 gol atarak, hat-trick yapan Boutaib, FİFA’nın da dikkatini çekti. Gabon karşısında attığı 3 golle şov yapan Boutaib, haftanın takımı içerisinde yer almıştı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kernekliali (6 yıl önce)
    Boutaib sadece rakip kale önünde durup gol pası beklemiyor,defansa da sıkça yardıma geliyor.Takımın her iki kanadı da istenilen seviyede olmadığı içib gol bölgesinde yeterince beslenemiyor.
    0
    0
    Yanıtla