SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib'li Fas Dünya Kupası Vizesi Aldı

0
Güncellendi - 2017-11-12 17:12:22
Boutaib'li Fas Dünya Kupası Vizesi Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Afrika Elemelerinde grubunu lider tamamlayan Boutaib’li Fas, FIFA 2018 Dünya Kupası‘na gitme hakkını elde etti. Boutaib, takımının lider olmasında ve FIFA 2018 biletini almasında büyük bir rol oynadı.

2018 Afrika Elemeleri C Grubu’nda Fas ile Fildişi Sahili liderlik için karşı karşıya geldi. Fas Milli Takımı, deplasmanda oynanan karşılaşmada, 25.dakikada Fenerbahçe’de forma giyen Nabil Dirar’ın golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Fas, 29.dakikada Medhi Benatia’nın kaydettiği golle 2-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük bir çekişmeye sahne olurken, gol sesi çıkmadı. Fildişi Sahili’ni deplasmanda 2-0’la geçen Fas, 12 puanla grubunu lider tamamladı ve FIFA 2018 Dünya Kupası‘na gitme hakkını elde etti.

BOUTAİB 4 GOLLE MİLLİ TAKIMI SIRTLADI

Afrika Elemeleri C Grubu’nda, 12 puanla grubu namağlup lider bitiren ve hiç gol yemeyen Fas, 1998 Fransa'dan bu yana ilk kez, toplamda ise beşinci kez Dünya Kupası bileti aldı.

Fas Milli Takımı C Grubu’nda oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 3’te beraberli aldı. Grup’ta mağlubiyet yüzü görmeyen Fas Milli takımında Evkur Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib’in yanı sıra Fenerbahçeli Nabil Dirar ve Galatasaraylı Younes Belhanda da forma giyiyor.

Fas Milli Takımında 4 karşılaşmada 327 dakika görev alan Boutaib, ilk 11’de başladığı 4 karşılaşmada 4 gol atma başarışını gösterdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44mlty44 (6 yıl önce)
    Ceza sahası içinde çok etkili bir forvet..ama biz adamın önüne top atıp koşmasını, topu alırsa 3 adam geçip 90 a çakmasını bekliyoruz,,kanatlardan bu adamı beslersek çok gol atar, adamı koşturursak hiç bir şey yapamaz, bizde stadda bağırıp çağırmamızla kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatnadaş (6 yıl önce)
    Çok hazır top bekliyor önüme düşsün yada kafama tam gelsin atayım modunda ben profesyonel değilim banada stadyumda bu tarz top gelsin bende bir çoğunu gol yaparım. Mücadele etmesini bekliyoruz beklemekle gemi yürümez dümen dönmez...
    0
    0
    Yanıtla