SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Bizim Oyunumuz Değil!."

0
Güncellendi - 2016-12-05 19:47:47
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de ev sahibi takımın 2-0 galip geldiği Göztepe- Yeni Malatyaspor maçı sonrası iki takımın da teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.

Yeni Malatyaspor cephesi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, iki takım için de önemli bir müsabakanın geride kaldığını söyledi.

Sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydeden Buz, “Göztepe ile puan farkını korumak istedik ancak maalesef koruyamadık. İlk devre bireysel hatadan kalemizde bir gol gördük. Basit bir gol yedik. Bu gol stratejimizi de değiştirdi. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik diye düşünüyorum ama biz de üretemedik. Havadan uzun toplarla oynamaya çalıştık ama bu bizim oyunumuz değil. Yerden oynayıp, kanatlardan gelip pozisyona girmemiz gerekiyordu. Futbolcularım maçı çevirmek için elinden geleni yaptı. Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Göztepe'yi özelikle seyircilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

"Farkı artırabilirdik"

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, “Ligin başından beri en derli toplu maçlarımızdan birini oynadık” dedi.

Buruk, öne baskı yaparak çok iyi başladıklarını müsabakada pozisyonlar ürettiklerini ifade ederek, “Rakibimize topla oynama imkan vermedik. Bu hem 1-0’lık üstünlüğü, hem de kaçırdığımız pozisyonları getirdi. Farkı artırabilirdik. Rakibimizi kalemize çok yaklaştırmadık. Rakip alanda yaptığımız baskıyla ve paslaşmalarla etkili olmaya çalıştık, ikinci golü de bulduk. 2-0'dan sonra da aynı konsantrasyonla devam ettik. Son 10 dakikalık bölümde geriye çekildik, yorgunluk da oldu. Ancak bu bölümde çok net pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. Seyircilerimize, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ligin başından beri en derli toplu maçlarımızdan birini oynadık” diye konuştu.

Buruk, TFF 1. Lig’de herkesin puan kaybedebileceğini belirterek, “Galibiyet serisi yakalayacak takımlar şanslı olacaktır. Biz aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Hep ilk 2 içinde olmak istiyoruz. En büyü hedefimiz ilk 2 içinde olmak ve orada kalmak bizim için önemli” ifadelerini kullandı.

İzmir, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

52 yorum yapılmış

  • Alrdm44 (7 yıl önce)
    Enseyi karartmak yok devreyi lider bitirisek devre arasi takviye yapilir. Hocaya guvenin kaleci sikinti sedat uçuyor ama papazlik her zaman yetmiyor. Her topa vurdu her topa ben vurayim. Geriye bak hele kaç asist yaptin kaç gol attiin. Takima katkin ne özellikle son maçlarda
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Sayın hocam bu takıma ne oldu böyle...hiç koşmuyor mücadele etmiyor..topa basmıyor..defans tel tel dökülüyor..hırs diye bişey kalmamış..lideriz nasıl olsa alırız kafasında futbolcularımız var..lütfen hocam şu oyuncuların kulaklarını çekin..çok amatörce hareketler var..topu alan etrafına bakmadan topu ileri atıyor..nazar mı değdi ne...böyle gidersek inanın bandırma maçını alamayız..takımı tanıyamaz olduk..herkes şimdi bu takım nasıl lider oldu diyorlar..bu oyunu görünce bizde şaşırıyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA OĞUZ (7 yıl önce)
    TAKIMDA LİDERLİĞİN VERDİĞİ BİR GERGİNLİK VAR. BENCE ÇOK KART GÖRME NEDENLERİ BU OLSA GEREK.
    0
    0
    Yanıtla
  • akif (7 yıl önce)
    eskişehir ve göztepe hem taraftarıyla hem oyuncularıla kafadan süper ligdelerdi zaten arkadaşlar inanmışlar adamlar istikrarla ilerliyorlar ben önceki haftalardada yorumlarımda hep belirttim zaten biz fikstürle şuan lidariz zaten korktuğumda oluyor işte ilk 10 a giren takımlardan 5-6 puan tolladık daha gerisi düşme hattı bir bakın göreceksiniz. Ama neden olmasın hala lideriz vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • akif (7 yıl önce)
    sedat, irfan başaran gitmeli çok göze batıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Puan aldığımız maçları şöyle bir hatırladım da şimdi o takımlarla oynasak inanın puanımız 15 -13 olurdu.diğer takımlar her geçen hafta üstüne koyarak oynarken biz altına veriyoruz ve unutulmasınki Eskişehirin 3 puanı silindi ve göztepe maçında haksızlığa uğradı yoksa şimdi namağlup liderdi.MLATYAM için üzülüyorum ASLINDA SAHPSİZ BİR TAKIM lafta sahip çok lakin icraat yok malesef futboldada MALATYA halkı kandırılıyor.demekki bir SOYKAN kadar güçleri yok bunların.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (7 yıl önce)
    Bizim yabancı futbolcularımız gayet başarılı. Asıl sorun yerli oyuncularımızda. Basit kart yiyipte takımı yalnız bırakanlara gerek irfan hoca gerekse yönetimin yaptırım gücü yokmu anlamış değilim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Mehmet sak nerde hocaaa adanaspor u super lige cikaran adam önliberoda niye oynatilmiyor niyeee
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Toparlama zamanı gereken eleştirmeleri yapıldı Herhalde Yönetim Teknik heyet Futbolcular Bunun Farkındalar. ara Transferde gereken ve aksayan yerlere iyi transfer yapılırsa Henüz kaybedilmiş bir durum yok güçlü Rakip Takımlar çoğu ikinci yarı MALATYA YA gelecekler . O ZAMAN Günlerini göstereceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (7 yıl önce)
    13 hafta oldu lig 10 hafta kolay takimlara kafa tutuldu ama 3 hafta disli takimlar geldi malatyasporumuz top oynayamadi ve hoca önlem alamadi buna cezali oyuncularda eklenince isin icinden cikilamadi ama bunlarin disinda bisey daha var taraftar yok destek yok prim yok 10 hafta takımın gidisati iyi şampiyonluga oynuyo taraftar yok bi eskisehir bi goztepe bi sivas takimin taraftari nerde malatyanin nerde yazik şunu da bilelim 3 hafta puan kaybettik diye hicbirsey bitmez. Bu takim şampiyon olacak sadece destek sehri havaya girdirmeliyiz bayraklar asmaliyiz taraftara bayrak atki dağıtılmali pasolige destek verilmeli vb 2. Yarida transfer şart yeni stada kavuşulacak yeni ortam yeni atmosfer iyice havaya girilmeli diye düsünüyorum bu seyler oyuncularida top oynama istegini arttiracaktir. Hersey daha iyi olacak guzel gunler bizi bekliyor ŞAMPİYON YENIMALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet akın (7 yıl önce)
    ahmet akın 1 Aralık 2016, 13:37 Eskişehir maçı öncesinde de yazıp, beni yanıltmalarını dilemiştim. Maalesef yanıltmadı takım. Yine söylüyorum. Bu takım, bu ekip mevcut puan durumunu hak etmeyen bir ekip. Giresun maçındada izledik. Tevafuk da hakem de şans da bizden yanaydı. Adamların verilmeyen net penaltıları vardı. Daha ne olsun. Göztepe maçı yine 6 puanlık bir maç. HİÇ ŞANSIMIZ YOK diyorum ve yanılmış olmak için dua ediyorum. MAÇ ÖNCESİ YAZDIKLARIMI TEKRAREN PAYLAŞTIM İŞİN UZMANI DEĞİLİM, AKIL VERMEK HADDİM DEĞİL. UMARIM GEREKLİ TEDBİRLER ALINIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nüvit (7 yıl önce)
    hocam hiçbir futbolcumuzu rencide etmek bizim işimiz değil ama kalede rotasyona gitmenizi tavsiye ediyorum.Dikkat ederseniz yediği goller hep birbirinin benzeri,aşırtma topların hepsi içerde.Bu ligde kalesi en zayıf takımlardanız diye düşünüyoum
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumalidogru (7 yıl önce)
    İrfan hocam defans ve ortasahaya takviye birde kaleci tamam başarılar....
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammet gül özbey çakır (7 yıl önce)
    Takım kaptanı Sedat'ın takımdan ayrılması lazım. Bu iş bu adamla olmaz. Yönetimin bu futbolcuyu acilen göndermesi lazım. Daha babacan ve çalışkan tecrübeli bir oyuncu ve oyunculara ihtiyaç var.
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    takım kaptanı topu stop edemiyor akabinde kendisini hücüm oyuncusu zannedip rakibin kontra atağa çıkmak İÇİN ZEMİN SAĞLIYOR demekki futbolun son deminde olmak yetmiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Boluspor maçının sunucusunu izlediniz mi Bolusporun her atağında nasıl heyecanlanıyordu. Maç sonunda 90+4 te penaltı ile Boluspor kaybedince çok dramatik bir maç izlediğini belirten bu sunucu Malatyasporumuzu Eskişehir maçında da sunmuş, fiyaskoya imza atmış Malatyasporlulardan (eğer hatalıysam diyerek) özür dilemişti. Anladınız sanırım bu spikar in sancısını. BOlu yenerse bizimle puanı eşitleyecekti. Adamın derdi bu...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (7 yıl önce)
    Haftaya kampanya başlatalım hem antrenmana gidelim hemde stadı dolduralım. Ozaman herşey yolunda gider takımin şu an taraftara ihtiyaçı var sosyal medyadaki malatya li kardeşlerimiz el el verip takımımıza sahip çıkalım inananın 3 veya 4 futbolcu devre arasında alınırsa çıkarız süper lige devre arasına kadar sabır haydii herkez macaaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (7 yıl önce)
    okan pozisyon vermedik diyoda biz başka maç izledik heralde senin kalecin seni kurtardı hatırladığım net 4 gol pozisyonu var mbanın çektiği şutlar 30 trilyonluk takımdan bahsediyosunuz ama çokta kaliteli top oynamıyosunuz illaki takılacaksınız yani düşmemek için oynayanlar playof için oynayanlar hoca erkenden havaya girme sonra hevesin kursagında kalmasın malatyaspor allahın izni ile ipi gögüsleyecek buna büyük malatyaspor taraftarı ve halkı inansın
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit bilal baldan (7 yıl önce)
    ben yaklaşık 9 ve10 .haftalarda bunu çevremde ki insanlarla paylaştım bakın arkadaşlar bu haftalara kadar ciddi rakiplerle oyanamadık eskişeheir bolu göztepe ve sivas diyelim bunlarla oynamamıştık ve futbolumuzda hayat yok demiştim ilk yarı bitince tepetaklak 4 veya 5 .ci sıarada buluruz kendimizi dedim öyle görünüyor ne kadro ne oyun şekli çok kötü lütfen kendimizi kandırmayalım..
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (7 yıl önce)
    yönetim sessiz nedense çünkü içlerinden hiç biri futboldan anlamıyor boyle yazık bu kuluıbe zaten belediyenin parasıyla işi çeviriyorlar acilen kulupteki yoneticilerin artık ellerini ceblerine atmaları lazım ve her maç için galibiyet primi vermeleri lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    saha avantajı bizde,moral bozmamak gerek,ikinci yarı tüm maçlar içsahada,telafisi mümkün maçlar,içerde yendiğimiz takdirde sıkıntı yok,iki maç içerdeyiz,6 puan alınması şart,bolu maçına kadar fire vermemek gerek,yönetimin hoca ve takımla bu stratejiyi konuşmlaraı gerek,
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (7 yıl önce)
    Sayın Buz bu iyi bir gidişat değil.Tablo net.Bu mağlubiyetlerin ardı arkası kesilmeyecek.Ne yapacaksanız şimdi hemen yapın.Yoksa umutlar başka bir bahara kalır.Senin futbolcunun ayağından topu alıp gidiyor gol atıyor,bu kabul edilir bir şey değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Bakıyorum herkes panikte önemli olan bu süreçte birlik beraberlik içinde hareket ederekzor günleri atlatabilmek.Hala lideriz geçmişten ders çıkararak önümüze bakmalıyız.Kişisel hatalardan goller yedik kaptan Sedat bellide hayatının kötü maçlarından birini oynadı Azıbukenin Caner in yokluğunu çok hissettik.İnancımızı kaybetmeden daha disiplinli çalışarak gelecek maçlardaki top yekün hazırlanmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (7 yıl önce)
    Bu takım haftalardır can çekişe çekişe bu halem geldi zaten kadro da sıkıntı var alternatif kadro derinliği yok. Sen Eskişehir'i Sivas'ı Göztepe'yi yenemiyorsan içeride ki maçları kayıpsız geçeceksin Giresun altınordu böyle takımlara puan kaybeder isen şampiyonluk zor gelir. Transfer döneminde osmanlıspor da bir dakika forma giymeyen kaleciyi alacağınıza keşke alt yapıdan gençleri koysanız en azından kulübe hayrınız olurdu bu kaleci bu ligin en azından şampiyonluk yarışında olan takımın kalecisi olamaz. Yaşı geçen sahada koşmayı bırak yürüyen yüreksiz ruhsuz oynayan oyuncuların da aldıkları paranın hakkını vermeleri hak etmeleri gerekir. Ayrıca bir oyun felsefemiz yok pas yok kaleye şut çekebilme yeteneği yok ancak vur dibine koş peşine taktiği ile doldur boşaltlar ile gol arayarak aciz bir haldeyiz . Her maç yüreği ile oynayan yabancılara yük biniyor onların da inişli zamanlarında takımın hali ortada. Taraftarı türübüne çekmek için o taraftara rahat zevkli en azından mücadele eden bir takım izlettirmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Aydın (7 yıl önce)
    Bu maçta açık ve net bir şekilde anlaşıldı ki bizim kadro derinliğimiz yok sezonu 11 kişi ile bitireceğiz. Yedek kulübesinden oyuna sonradan girip maçı değiştirecek isim yok. Bu hafta kırmızı kart cezalısı oyuncularımız la da bu mevzu daha net ortaya çıkmış oldu. İdeal 11 Malatya takım oyununda ligin en iyisi bunu net olarak söyleyebiliriz. Lakin sürekli aynı 11 ile nereye kadar götürebiliriz orası ucu açık soru. Devre arasında defansa orta sahaya kanatlara adam alınması şart ve son olarak İrfan Hoca'ya akıl vermek haddimize değil ama bu takımı korkak oynatma hocam bu takım korkak oynadığı bütün maçlarda puan kaybetti. Ne Eskişehir ne de Göztepe bizden iyi takım değil. Malatya dediğin gibi kendi pas yapan oyununu korkmadan oynadığı sürece Süper Lig yolu açık.
    0
    0
    Yanıtla
  • srdl78 (7 yıl önce)
    Dogru olan tek sey ligin en kaliteli yabancilari bizde.irfan hocanin eline iyi bir firsat gecti savunma ve orta sahada acilen rotasyona gitmeli bence.insallah takim bir an önce toparlanir seri galibiyetlere tekrar baslar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Hocam,her,maca mazeretin,arkasina,siginiyorsun Takimda,uyumsuzluk,ve,ruh,kalmamis,baska Takimlar,guzel,oyun,oynamaya,basladilar,bizim,takim,dususe,gecti
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Zengin (7 yıl önce)
    Bu takım Süper Lig'e çıkar;ama bu kaleciyle kesinlikle olmaz.Biz koskoca MALATYAYIZ ve MALATYASPORUZ.Bu şehir ne teknik adamlar ne futbolcular gördü...Modern dünyada artık herkes az da olsa futboldan anlıyor.Son 5 maçtır bu kaleci sinyal veriyor;ama İrfan Hoca görmüyor ya da görmek istemiyor.Biz kaybetsek de iyi mücadele ile kaybetmek isteriz.Takım da maalesef ruh yok,inanmıyorlar.Yönetime sesleniyorum:Sadık'ı çağdışı davranışından dolayı uyardınız mı? Caner'e bir yaptırımınız oldu mu? Zannetmiyorum.Böyle giderse maalesef taraftarımızı da tribünde göremeyeceğiz.Yine de bu takıma inanıyorum.Teşekkürler Pereira, Dialiba ve Emba. Diger arkadaşlar biraz sizleri örnek almalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizhan (7 yıl önce)
    Hocam 3 haftadır aynı rezalet.takım berbat durumda düşüş başladı tedbir alınmassa liderlik gidecegi gibi şampiyoluk hayal olur.ara transferde gerekli yerlere mutlaka transfer yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (7 yıl önce)
    İrfan hocanın bu kaleci hakan ve ahmet burak solakel ısrarını anlamak güç. Rakip ceza sahasına yaklaştığında yüreğimiz ağzımıza geliyor kaleci hakan güven vermiyor çünkü.. Hakan yerine Ertaç, Ahmet Burak Solakel yerine de Osman Fırat oyuna dahil edilmeli. Devre arası bu Sedata da yol verilmeli bu adama kaptanlık yakışmıyor basit bir hareketle sarı kart yedi. Bu takımın kaptanı olmak bu kadar basit olmamalı. Devre arası transfer şart İrfan hocanın da elindeki kadro bu sihirbaz değil sonuç olarak.. İrfan hocam sana güveniyoruz. İnşallah o sene bu sene...
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman fırat bu ligin oyuncusumu Allah aşkına . Ahmet burak hücuma çıkabilen ofansif sol bek. Bu ligde az bulunabilir oyuncu. Kaleci kobusundda haklısın
    0
    0
    Yanıtla
  • ali tüfenkçi (7 yıl önce)
    okan buruk'taki havaya bak sen. son 10 dk hiç pozisyon vermişmişler. fazla havaya girme okan efendi, takımın bir galibiyet aldı diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (7 yıl önce)
    Eskişehir ve Göztepe direk çıkar biz ilk 6 da tamamlarız ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)Onur isimli kullanıcı yorumuna
    Dikkat et te Malatya ile Bolu direk cıkmasın? Eskısehır , Göztepe Playoff oynar!
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Takıma prim verin prim yönetim daha oyuncu ateslemeyi bilmiyor para her kapıyı açar bu garibanlikla şampiyon olamayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (7 yıl önce)
    Hocam liderlik yarışında olan hangi takımı yenebildikki bu sizin oyununuz değilse oyununuzu oynayın o zaman alttaki takımları herkes yenebiliyor iki hafta sonra Bolu ya da yenilirsek şampiyonluğu unutalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe44 (7 yıl önce)
    Takke düştü kel göründü rakiplerinle oynamaya başladın 3 haftada 1 puan aldın 8 kaybettin zaten hiç yürek soğutacak bir maç seyredemedik hayal kurmayın bu futbolla adana bolu sivas maçlarıda hüsran olur
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim COŞKUN (7 yıl önce)
    İrfan hocam maalesef sınıfta kaldınız.Bu takım final maçlarına böyle mi hazırlanır.Takımda ruh kalmamış yenilgiye sevinenler var.Takımda Malatyalı olmazsa elin adamı sana top oynamaz.Sadece parasını alır yatarlar.Yabancı oyuncuları yüreklerini ortaya koydukları için tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Levent Kılıçaslan (7 yıl önce)
    İrfan hoca,kaleci Hakan'ı çalıştıran yardımcıların 5 ,6 maçın analizini yapmıyorlarmı ?Hatalı çıkışları konusunda ikaz etmiyorlarmı ?Lütfen maçları izlesinler puanların nasıl gittiğini Hakan ın hatalarını görsünler.Göztepe maçında Umut 2 kişinin markajında sen kalende niye durmuyorsun ?hiç mi düşünemiyorsunuz o markajda kaleye top gelecek sen de tutacaksın.Umut markajdayken ülstüne niye gidersin ?Futbolcu zekasını çalıştıracak .Sabır diyorum başka şey demiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Hic sut çalışması yapamamış lar.20 metre havaya atıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadim (7 yıl önce)
    Hocam ortada kötü de olsa oyun yokki.yani takım bir oyun sistemi kuramamış.yok yani yok.ne yacaksanınz siz yapacaksınız. takım son üç haftda 8 puan kaybetti.tam bir rezillik.Eger bu takım liderlikten inerse taaa dibe gider bunu unutmayın.yani motivasyonmu edemiyosunuz nebileyim gücümüzmü bu.tesbitlerinizi eksik ve yetersiz mevkileri tespit edin alacağnz kaliteli futbolcuları yönetime bildirin hocam gec kalmayın.bu fırsat 10 yılda bir gelir.hem size hemde Malatyaya yazık olmasın sayın hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Genç edebiyatçı (7 yıl önce)
    Uç haftada sekiz puan kaybettik. Rakiplerimizi yenemedik. Uç haftadır kalecinin yedek bırakılması gerektiğini söyledik. Bu kaleciyle her maç eksik oynadığımızi ifade ettik. Ertaci hem geçen sezon hem bu sezon harcayan İrfan Buzun yanlı davrandığını, haksızlıklar yaptığını resmen ilan ettik. Maalesef İrfan Buz, biz bunları söylerken havalarda uçuyor, gökyüzünü kesfediyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Okan buruk en iyi oyunun buysa haftaya sivastan 3 yersin benden demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Bu takim bu kafayla playoff u bile gormez fark kapandi sivas eskisehir goztepe artik bize daha yakin evinde oynacagi iki maçida kazanmali malatya ama bu futbolla cok zor adanademir ve bandirma galibiyeti tekrar zirvede tutar devre arasinda sedat ahmet burak sinan ozkan ve eren tozlu ve surekli hata yapan kaleci hakan in yerine ttansferler yapilmali tek iyo tarafimiz onlarda yabancilarimizz
    0
    0
    Yanıtla
  • Genç edebiyatçı (7 yıl önce)
    İrfan Buzla bu yolcularla olmaz. Bunlar topçu değil, yolcu... Mahalle takımı gibiydik. Erkan Sekmani oynatan hocaya hoca demem. Bu kadroyla şampiyon olamayız. Uç hafta sonra lig dördüncüsü yüz. Yazın bir kenara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mecbur 2. Alternatifi olmayan bi takımız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Birinci golde hücuma çıkarken kaybedilen top ve KALECİNİN POZİSYON HATASI ikinci gol ise son dakika son pozisyon gibi takımı öne çıkaran defans güvenliğini dusunmeyen İRFAN BUZ`un HATASI EGER BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAKSA ŞAMPİYONLUĞA OYNUYACAKSA İRFAN HOCANIN SON MAÇI OLMALI HAYIR BASKAYSA HEDEF İRFAN HOCAYLA DEVAM herkese saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (7 yıl önce)
    Kimse malatyaspordan büyük değildir irfan buz.Bir ego hali almış sizi.Takımı korkak oynatıyorsun.İki deplasmandır oyunu Defans ta kabul ediyorsun sonuç ortada.Geçen hafta sadığın bu hafta sedat ve ahmet burakın yaptığı saçmalıklar yenilir yutulur cinsten değil.Bu ne kepazelik. Bu sorumsuzluğun hesabını vermeliler.İrfan neden oynatılmaz.Bu takımın forveti kim.???
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    sen havada da karada da oynasan kaybedersin çünkü sen ellindeki malzemeyle helva yapmayı bilmiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demirhan (7 yıl önce)
    mba, erkan sekman,sedat devre arası gmnderilmeli. Sadığın neden kırmızı karta 2 ayakla uçuş yaptığı şimdi anlaşilmış olud..Nede olsa kaybedeceğiz..sadığı gereksiz yere heba etmeyelim dimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbol bilmiyorsun sen bugün MBA yıldızdı hiç olmadığı kadar düzgün şut ve depar attı
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (7 yıl önce)Onur isimli kullanıcı yorumuna
    mba yetersiz kalıyor...gerçi takım iyi oynamayınca diğer hepsi kötü gözküyor...
    0
    0
    Yanıtla