SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Fotoğraf Çekildikten Birkaç Saat Sonra Kazada Öldü

Bu Fotoğraf Çekildikten Birkaç Saat Sonra Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da depremzedelere yardım eden Bağcılar Belediyesi personelini taşıyan midibüs, İstanbul'a dönüş yolunda kaza yaptı. Kazada hayatını kaybeden 3 belediye personelinden geriye yardım yaparken ve İstanbul'da hareketten hemen önce çekilen görüntüleri ve fotoğraflar kaldı.

Malatya'da depremzedelere yardım eden Bağcılar Belediyesi personelini taşıyan midibüs, İstanbul’a dönerken Kayseri'de kaza yaptı. Devrilen araçta bulunan 3’ü hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.

Hayatını kaybedenlerden Bağcılar Belediyesi Destek Hizmetleri’nde görevli 48 yaşındaki Atakan Sırbudak (üstteki fotoğrafta), sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda kaza yaptığı midibüsün önünde çekildiği fotoğrafa “Hayırlısıyla istikamet İstanbul” diye yazmıştı. Battalgazi’deki yardım ekibinde yer alan Sırbudak, içinde yiyecek bulunan yardım paketleri dağıtırken  ve Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’le birlikte depremzede aileleri ziyaretinde de bulunurken görüntülenmişti.

Trafik kazasında Atakan Sırbudak, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli Hayri Ay (aşağıdaki fotoğrafta) ile yine İşletme ve İştiraklar Müdürlüğü personeli Ensar Dinleyici’nin oğlu Hilmi Eymen Dinleyici vefat etti. Hilmi Eymen, 2 aydır deprem bölgesinde görev yapan babası Ensar’ı ziyarete gidip çalışmalarda ona eşlik ediyordu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • vatandaş (1 yıl önce)
    Rabbim mekanlarını cennet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (1 yıl önce)
    Bu dünyada güzel insanlar fazla yaşamıyor Allah sahiplerine sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya Konaklı (1 yıl önce)
    Elinize emeğinize sağlık, her şey için Allah razı olsun. Vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralananlara şifa diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.Malatya onları unutmayacak inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Salih KIYAT (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun inşallah. Rabbim ailelerine sabırlar versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tolga (1 yıl önce)
    Rabbim Rahmet Eylesin Mekanıları Cennet Makamlari Ali Ruhları Şad Olsun Yakınların Ve Türk Milletinin Başı Sağolsun Rabbim Sabır Cemil Versin Ailelerine Yaralılara Şafii İsminin Şerefine Şifalar Versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum rabbimden.nurlar içinde yatsınlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cngz301 (1 yıl önce)
    Minnettarız! Rabbim kalanlarınaza sabirlar versin inşallah mekanınız cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Drejanli44 (1 yıl önce)
    Bize cok emeginiz gecti. Hakkinizi helal edin. Mekaniniz cennet olsun inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Battalgazi ziraat meslek lisesi yerleşkesinde bulunan park ve bahçeler müdürlüğünde kaldılar, Vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun diyorum, yarılılara şifalar temenni ediyorum, Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla