SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Kadar İlgi Beklemiyorduk"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, lisanslı ürün satan mağazalarda yeni sezon ürünlerinin bittiğini ifade ederek, taraftarlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Yalçınkaya, taraftarların lisanslı ürünlere yoğun bir ilgi gösterdiklerini kaydederek, "İşin açıkçası bu kadar talep göreceğimizi beklemiyorduk. Malatya taraftarı gerçekten kulübüne sahip çıkıyor. Bunu 10 günde rafları boşaltarak gördük. Lisanslı ürün satan mağazalarımızda yeni sezon ürünleri bitti, İstanbul’daki stoklarımız dahi eridi. Aldığımız siparişleri 10 gün içinde hemen yetiştirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Lisanslı ürünlerin daha çok taraftara ulaşması için bir müjde veren Yalçınkaya, şunları söyledi:

"Bundan böyle lisanslı ürün satacak gezici TIR içinde girişimlerimiz bitmek üzere. Her deplasmana her şehre gidecek ve Malatyalılar istedikleri şehirden lisanslı ürün alabilecek. Malatyalıların büyüklüğü, takıma sahip çıkışı ve bu satışlar bize çok ciddi moral sağladı. Kulübümüzün gerçek sahiplerine bu yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hakkı (5 yıl önce)
    10 tane getirmişler vekiller vs almıştır. asgari ücretliyim nasıl alayım uygun olaydı iyiydi. ne diyelim maçlara gideriz bizde hayırlısı...
    0
    0
    Yanıtla
  • taraftar (5 yıl önce)
    Bu kadar zamandır malatyaspor store açılmaması ayıptı Artık korsana yer yok ürünlerimizi hep ordan alacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet ÖZ (5 yıl önce)
    Malatyamıza ve Yeni Malatya Spor'umuza hayırlı olsun, hemşehrilerimizde en az yılda bir ürün buradan alarak gereken desteği vereceklerine inanıyorum. Merak uyandıran bir konu var Şehrimizin değeri YMS Store için işyeri kirası alınmakta mıdır, yoksa kadirşinas girişim grubu üyelerimizde takımımıza bu konuda mı destek olmuşlardır. Saygılarımla..
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel elpeze (5 yıl önce)
    Takımda taraftara galibiyet hediye etsin taraftar çok şey mi istiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    sayın yalçınkaya. AVM deki mağazadaki ürünler pahalı .. bitti ama. fiyatları biraz aşağı çekseniz. bi ailede bir kişi değilde üç dört kişi alır hiç olmazssa
    0
    0
    Yanıtla