SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Kadar İnsana Bir Açıklama Yapılsın.. Yetkiliniz Nerede?"

A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ile sarsılan ve büyük hasar alan Malatya’dan ayrılan vatandaşlar, Türk Hava Yolları’nın uçağı geç kalınca duruma tepki gösterdi. THY yetkilileri de açıklama yapmayınca yolcular ile havalimanı çalışanları arasında tartışma yaşandı.

Olay, 23 Mart akşamı Malatya Havalimanı'nda gerçekleşti. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hasar alan kentten ayrılan depremzedeler Türk Hava Yolları'nın 21.10 İstanbul seferi için bilet aldı. Ancak bir saat geçmesine rağmen uçağa alınmayan, hiçbir açıklama yapılmayan yolcular, salonda beklerken Türk Hava Yolları’nın yetkililerini çağırdı. Havalimanı görevlileri ile yetkilileri telsizle anons etmesine rağmen, hiç kimse gelmedi. Bunun üzerine vatandaşlar ile görevliler arasında tartışma yaşandı.

Kendilerine bir açıklama yapılmasını isteyen yolcular, “Yetkiliniz gelsin. Bu kadar insana bir açıklama yapılsın. Bu nedir? İşimiz gücümüz var?” diyerek tepki gösterdi.

Yolcuların tepkisinin artması üzerine kapılar açıldı. Uçağa bir saat geç binen yolcular, 00.00’da İstanbul Havalimanı’na iniş yaptı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hakan (1 yıl önce)
    Ben de bu THY den annemi geçen sene İstanbul'dan malatyay gönderecektim havaalanına geldiğimde uçak saatinin 1 saat 5 dakika sonra olmasına rağmen annemin uçak biletini çekin yapamadım kapandı dediler ve ben biraz daha para verip akşam uçağına bilet aldım şimdi soruyorum ey THY siz geç kalınca vatandaşa ödeme yapmayacak misiniz adam saat onda ineceği İstanbul'a saat gece 1 de iniyor taksi masrafı ikiye katlanıyor ey THY siz nasıl bir kurumsal olduğunuzu iddia eden kurumsunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 yıl önce)
    Pegasusda 3 dk geciktiği icin iki yolcusunu istanbuldan malatyaya almayarak iki yolcuyu maddi manevi mağdur etti depremzede olduğumuzu söylememize rağmen bizi ilgilendirmez dediler pegasus un depremzedelere verdiği değer cimere de şikayetimizi yaptık bakalım ne çıkacak
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Kardeşim şimdi suçlu bence pegasus değilde sizsiniz uçak bu belediye otobüsü değil sizi beklesin siz zamanında geldiniz de onlar mı size almadı bide üste çıkmaya çalışarak şikayet ediyorsunuz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 yıl önce)Fikret isimli kullanıcı yorumuna
    Fikret önce adını soyadını yazki kimin nesisin bilinsin uçak yolculuğunu ilk defa yapmıyoruz defalarca uçak içind e bekletilip yolcuların geldiğini biliyoruz uçağın kalkışina bir saat varken geç kaldınız mantığı kural mantığı değil sen nasıl bir mahluksunki beni sucluyorsun pegasus yalakasi
    %39
    %61
    Yanıtla