SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Öğretmenevi Yanında Silahlı Kavga

0
Güncellendi - 2018-08-02 00:48:06
Bu Kez Öğretmenevi Yanında Silahlı Kavga
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kavga sırasında ateşlenen tabancadan çıkan mermi bir kişinin yaralanmasına yolaçtı.

Olay, saat 15.00 sıralarında İnönü Caddesi Öğretmenevi’nin yanında meydana geldi. İki grup arasında çıktığı bildirilen kavga sırasında tabanca ile ateş edilmesi sonucunda Oğuz A. adlı şahıs ayağından yaralandı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Polis ekipleri olaya karışan  şüpheli kişi ya da kişilerin tespitine ve yakalanmasına çalışıyor.

Soruşturma devam ediyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • burak tekinalp (5 yıl önce)
    huzur kalamadı artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (5 yıl önce)
    Yazık günah şu güzelim memlekete üç beş kendini bilmez adamlar ne istiyorsunuz bu memleketten ailemizle çıkmaya korkuyoruz bir maganda kurşunu gelir diye bu olaylardan iç işleri bakanlığının haberi Yokmu derhal BİMER VE CİMERe yazmak lazım şehrin huzurunun sağlanması için
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    malatya artık can ve mal güvenliği bakımından çok riskli bize ne oluyor nereye gidiyoruz buna bir dur denilmeli sokaklar işgal altında kimin kim olduğu belli değil artık evimizden dişarı çıkmıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Malatya’da asayiş sorunu olduğu aşikar artık sokaklar gündüz bile güvenli değil inşalla şehrin asayişiyle alakalı millet vekillerimiz ilgilenirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramo (5 yıl önce)
    Öğretmenevinin orası sanki valiliğin çatışma alanı için izin verdiği alan..O bölgede çalışıyorum ,ortalama ayda 2 sefer silahlı çatışma oluyor.Yakında okul da var.(91000 Dev Öğrenci)Allah esirgesin okul dönemi olsa ,evlatlarımızdan birisine birşey olsa bunun vebalini kim ödeyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (5 yıl önce)
    ATEŞLİ SİLAH kanunu değişmedikçe bu haberlere devam. Bir de KARTON TOPLAYAN kardeşlerimiz. Arrik milletin sabrını zorlamayın. Belediye / emniyet bu konuda bir yaptırım uygulasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Herkeş mahallesine sahip çıkacak başka olmaz abiler kardeşlere iyiyi söyleyecek içmeye gelmiymisin demeyecek ki düzele
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Asayiş iyi değil ne yazikki..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    yeşil sinema civarında esnaflık yapıyorum.. Vallahi ne zaman bir çakkal psikopat olay çıkaracak diye diken üstündeyiz..Lütfen kanunlar değişssin cezalar artırılsın Polislere daha fazla yetki verilsin artık Namuslu dürüst insanlar sokakta rahat gezsin yaşasınlar neden bu psikobatlara bu kadar tolerans gösteriliyor anlamak çok zor..
    0
    0
    Yanıtla
  • RUMUZ (5 yıl önce)
    Vallahami
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Malatya nereye gidiyor boyle hergun silahlar patliyor olaylar oluyor yetkililer gormuyormu bunu kim dur diyecek malatya teksasa dondu artik
    0
    0
    Yanıtla