SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ya Adam Gibi Kurum Yöneticiliği Yapacaksınız Ya da.."

A- A+ PAYLAŞ

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin, isim vermeden Yeşilyurt ilçesindeki bir okul yöneticisine tepki göstererek, “Bir kurum yöneticisinin sadakat göstereceği tek merci devlettir. Devletten başka yapılara biat edenlere "Devlet memuru" denmez. Bir okul yöneticisi, bir yerlerin emir erliğini yapamaz!” dedi.

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yeşilyurt bölgesinde bulunan bir okul da yaşandığını belirttiği mobbing olayı ile ilgili olarak sert ifadelerin yer aldığı bir açıklama yaptı.

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin şu ifadeleri kaydetti:

 “Bir kurum yöneticisinin sadakat göstereceği tek merci devlettir. Devletten başka yapılara biat edenlere "Devlet memuru" denmez. Bir okul yöneticisi, bir yerlerin emir erliğini yapamaz! Yeşilyurt ilçemizde bir proje okulunda müdürcülük oynayan sözde bir yönetici görevlendirilen Türk Eğitim Senli arkadaşımıza aleni mobbing uygulayacak, ders programını 5 güne yayacak, okul idaresinin iletişim numarasını vermeyecek, bıktırma ve yıldırma politikası izleyecek hem suçlu, hem güçlü konumunda hiç bir şey olmamış gibi görevine devam edecek. Şunu unutmayın. Yok öyle yağma! Haddinizi bileceksiniz! Haddini bilmeyene kanundan aldığımız hak ve güçle haddini bildirecek duruş ve cesarete sahibiz! Ya adam gibi kurum yöneticiliği yapacaksınız; Ya da görevinizden istifa edecek, sahaya inecek ve ondan sonra diyet borçlu olduklarınızın borazanlığını yapacaksınız! Okullarımız, kimsenin babasının çiftliği değildir! Bu kabalığın, küstahlığın ve ŞIMARIKLIĞIN peşini bırakmayacak, süreci yakinen ve titizlikle takip edeceğiz. Eğitim çalışanları sahipsiz değildir.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Öğretmen (7 ay önce)
    İlçe milli eğitim Müdürlüğü hasreti olmasa bu adam gelip bu proje okula görevlendirir mi yrıca bu adam daha önce kadrosunun olduğu Fevzi çakmak Anadolu lisesindeki idareci ve çok sayıda öğretmeni gruplar halinde bu okulda görevlendirmesini yaptı adeta Fevzi çakmak Anadolu Lisesinii boşalttı .daire amirleri il müdürü buna nasıl müsaade eder.Fevzi çakmak bir okul değil mi ayrıca bu neyin kadrolaşmasıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilge (7 ay önce)
    Ben fevzi başkanı televizyon programlarından tanırım. Çok derin bilgi ve birikimi olan biri. İyi bir Atatürkçü’dür kendisi. Handikapı Aynı zamanda İttihat ve Terakkici olması. İttihatçılar ölür İttihat düşüncesi ölmez diye televizyonda söylemişti. Kendisine yazdım Bir insan hem Atatürkçü hemde ittihatçı nasıl olunuyor diye o da cevaplamıştı televizyonda Atatürk’de bir İttihatçı ve hatta üye numarası 322 dir demişti. Ve daha ilginci Okullarda hediye Ettiği kalpaklı Atatürk resmî bunun en büyük delilidir. Fevzi şahin deyince iyi düşünmek lazım. Kendisine saygılarımı sunuyorum.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Emir (7 ay önce)
    Bu müdürü ben çok iyi tanıyorum şimdi meseleyi ders programına indirgemeye çalışıyor ama mesele ders programı değil üslubu, öğretmeni azarlaması buraya niye geldin, benim bilgim yok seni nasıl görevlendirirler tarzında konuşup hocayı yıldırmış oda gitmiş rapor almış ve başlamaktan bile vaz geçmiş. Bu liyakatsiz atamaların karşısında sadece Türk Eğitm sen ve Fevzi başkan durabilir. Malatya eğitimi açısından fevzi şahin büyük bir umut.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 ay önce)
    Okul müdürleri görevlendirme öğretmenleri nasıl olsa seneye yok gözüyle bakıyor var olan öğretmenlerine ayrıcalık tanıyor.bunun hakkında da bi bildirim yapın sayın başkan.yesilyurt bilsem de branşinda açık olmadihi halde başka branş öğretmenleri getiriliyor.denetlenmeli müdür odasında talimatla işler yürütülüyor.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ramazan (7 ay önce)
    Ağzına sağlık başkan biz de aynı konuları yaşıyoruz ama sendika başkanına ulaşamıyoruz adam verha tütün tarlasında boy boy resim veriyor istifa efip tes'e geçeceğim fevzi başkan sizi takdir efiyorum.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum adam üyeler arıyor diye rahatsız olmuş bumdan dolayı cep numarasını değiştirmiş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rahatsız olduğu için değildir telefon da fırsat bulup facebok da paylaşım ve vaaz vermeye vakit bulamadığındandır. Adam hepimizi kandırdı bu dönem farklı olacaktı ama gerçekten de farklı oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (7 ay önce)
    Güzel insan kime güveniyor acaba keşke güvendiği dağlar da çıkıp biz adamımızın yanındayız dese ama onun öyle bir derdi olmaz.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Salih Yılmaz (7 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    güzel insan, K. Yıldırım döneminin en ateşli savunucusu idi. Söylemezin ilk döneminde delege adaylarını arayarak Yıldırım lehine geri döndürmek için çok uğraştı. .Şimdi güvendiği dağ hangisidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Demekki yanar döner kıblesi belli değil o zaman bundan olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onur (7 ay önce)
    Başkanım yüreğine sağlık. İyi ki varsınız. Siz olmazsanız kimse sesimizi duymayacak.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • malatyali (7 ay önce)
    bu memlekette senin gibi yigitler hep var olsun kiymetli fevzi hocam
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Mehmet Çetin KILIÇ (7 ay önce)
    Türk Eğitim Sen tam da bunun için büyüyor. Sadece bu okulda değil benzer veya daha vahim durumların çok olduğunu tahmin etmrkteyim...Başkanım sadece bizim üýelerin değil tüm mağdur öğretmenlerimizin yanındadır.Var olsun Fevzi Başkanım...Var olsun Türk Eğitim Sen...
    %78
    %22
    Yanıtla
  • çetin hocam siz arapgirde iken eğitim birsen üyesi degilmiydiniz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Ağzına sağlık başkanım , hiçbir okul hiçbir müdürün çiftliği değil , herkes haddini bilecek
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hakan hoca (7 ay önce)
    İşte bu duruş İçin Türk Eğitim Senliyim. Var olasın başkanım.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Teftis (7 ay önce)
    Olay çarpıtılmış. Müdür bayanın sendikasini bile bilmez. Ha bu bahsettiğimiz kişiler sendika sendika dolaşan menfaatperestler. Ama Fevzi hoca araştırıp keşke yazı yayinlasaydi. Çünkü şuan iddiaları boşa düştü
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Mehmet Hoca (7 ay önce)
    Kıymetli başkanım insanlara makamların hizmet için verildiğini eziyet için verilmedigini ve bu zulümleri yapanlarinin yanina kar kalmayacagini yüksek perdeden dile getirdiğiniz icin cani gönülden teşekkür ediyoruz
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mikail (7 ay önce)
    Ben fevzi Beyi Arguvan’dan Fatih Lisesinden ve en önemlisi Ocak Başkanlığı döneminden bilirim. Mertliği ve erliği bir Malatya bilir. Söylüyorsa muhattapları bence dikkate almalı.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Muallim (7 ay önce)
    Teşekkürler kıymetli başkanım. Malesefki depremin yaraları daha sarılmamisken okullarda mobbing uygulayan basiretsiz adaletten nasibini almamış meşgul ettigi devlet makamini kendi heva hevesleri ve nefsi icin kullanan zavallıları hem görüyor hem duyuyoruz. Ve malesefki bu insanlarla ayni meslegi icra ediyoruz. Malatya yesilyurtta yoneticilerle ilgili isimsiz anket yapilsa inanki okullarda idareci kalmaz. Öğretmenleri ders programiyla yildirmak aleni mobbingdir. Malesefki bircok ogretmen bu durumda ve kimi kime sikayet edelim diyor. Bu konuda yaninizdayiz. Allah sizi muvaffak etsin saygilar hocam.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Teşekkür ederiz Başkanım. Ayrıca Battalgazi ile Yeşilyurttaki İlçe emri görevlendirmeleri de dile getirilmeli..
    %92
    %8
    Yanıtla