SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ligde Kendilerinden Çok Söz Ettirecekler"

A- A+ PAYLAŞ

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, karşılaşmanın ilk yarısının dengeli oynandığını attıkları gole rağmen değerlendiremediklerin pozisyonlar da olduğunu dile getirdi.

İkinci golü bulamadıkları için rahat bir oyun sergileyemediklerini vurgulayan Kaplan, "Bu tip takımların golü yedikten sonra direnci artıyor. Golü yedikten sonra Yeni Malatayaspor'un direnci de arttı ama ben Yeni Malatyaspor'u kutluyorum. Genç, dinamik bir takım. İkinci yarı tamamen belki 1-2 pozisyon bulduk ama son dakikadaki pozisyonu gole çevirsek kazanabilirdik, yapamayınca Yeni Malatyaspor'un direnci daha çok arttı ve bize de sıkıntı oldu. Maçın geneline bakıldığında her iki takımın oyuncularını kutlamak lazım çünkü sıcak bir hava vardı, iyi bir oyun oldu." değerlendirmesinde bulundu.

İkinci yarıda Yeni Malatyaspor'un daha iyi bir oyun sergilediğini anlatan Kaplan, "Üçüncü bölgede belki biraz üretkenlikleri yoktu ama Yeni Malatyaspor takımının genç oyuncuları bu ligde kendilerinden daha çok söz ettirecek. İlk yarı bulduğumuz pozisyonları atsaydık belki buradan maçı kazanarak gidebilirdik ama futbolda bunlar var. Bizim daha iyi olmamız lazım. Belirli bölgelerde eksiklerimiz var. Bir an önce bunları tamamlarsak daha iyi olmayı düşünüyoruz. Futbolda eğer öne geçtiğiniz maçları kazanamıyorsan bir sıkıntı var demektir. Savunma derinliğinde yaptığımız hatalar bizi zora soktu." ifadelerini kullandı.

AA

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız