SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Takıma Sahip Çıkılmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Yeşiltepe Tesisleri'nde antrenör Ercüment Kurt yönetiminde çalışmalara başlayan sarı kırmızlı takımda kafasına dikiş atılan Okan, özel bir maskeyle çalışmaya katıldı.

Teknik Direktör Ergün Albayrak'ın görevi bırakmasının ardından teknik sorumlu olarak takımı çalıştıran Ercüment Kurt, "Hatayspor maçında takımımız çok iyi mücadele etti. Mağlup olduk ama ezilmedik. Futbolcuları motive ederek, maçlara çıkarmaya çalışıyoruz. Sezon başından beri takımla birlikteyim, takımın fiziksel ve psikolojik durumunu biliyorum. Tabi bu çocuklara profesyonel diyoruz ama yaş itibariyle baktığınızda gencecik çocuklar. Onların yaşına inerek, onlarla diyaloglarımızı daha samimi kurarak
çalışıyoruz" dedi.

Kurt, Ankara Demirspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Önümüzde Ankara Demirspor maçı var. En iyi şartlar diyemeyeceğim ama imkanlar dahilinde çocukları hazırlamaya çalışıyoruz. Ankara Demirspor maçına galibiyet için çıkacağız. Her maça galip gelmek için çıkıyoruz ama şansız maçlar kaybettik. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Öte yandan antrenman öncesi Malatyasporlu futbolcular basın mensuplarının sorularını cevapladı. Takım kaptanı Mustafa Aslan, yaptığı açıklamada, "Bu saatten sonra bizim yapmamız gereken çıkıp, sahada mücadele etmek. Bu takım bizi buralara getirdi. Bu takıma sahip çıkmalıyız. Fedakarlık yapmak zorundayız. Kendi imkanlarımızla maça giderek bunu herkese gösterdik. Ben buradan Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve Belediye Başkan Yardımcımız Ertan Mumcu'ya çok teşekkür ediyorum. Bize yardımlarını esirgemiyorlar. Takımın zor gününde yanında oldular" dedi.

Takımın ligden çekilmesinin kimseye fayda sağlamayacağını savunan Aslan, "Maça çıkmayarak buradaki gençlere kötülük yapacaklarının farkında olmayan insanlar var. Sezon sonuna kadar takımı götüreceğiz. Gideceği yere kadar gideceğiz. Bu saatten sonra futbolcular olarak bizim yapacağımız bir şey yok. Sahada elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Bu takımı kapatmakla buradaki genç oyuncu ve personele iyilik yapmazlar. Malatyaspor'a iyilik yaptıklarını düşünüyorlar ama öyle bir şey olmaz. Ne yapacak buradaki gençler kahve köşelerinde oyun mu oynayacaklar? En önemlisi ve değerlisi bu gençlere sahip çıkmaktır" diye konuştu.

Takımın genç orta saha oyuncusu Talat Akça ise, "Malatyaspor'u ligden çekileceği gibi söylentiler oldu. Bence 25 gencin ve personelin ekmeğiyle oynamaya kimsenin hakkı yok. Bazı şeyler yanlış gidiyor. Belki bizde yanlış yapmış olabiliriz ama Malatyaspor büyük bir camia bir anda silinebilecek bir camia değil" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız