SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yıl İlçemizde Çok Ciddi Yol Yatırımları Yaptık"

A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol ilçe sınırları içerisinde Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Doğanyol Belediyesi iş birliği ile mahalle grup yollarında yaklaşık 60 kilometrelik yol ağında 2.kat sathi kaplama ve 20 kilometrelik ara yollarda ise 1.sathi kaplama olmak üzere toplamda 80 kilometrelik yol ağında çalışma gerçekleştiriyor.

İlçede yol sorununu çözmek, yolları konforlu hale getirmek için çalışmalar gerçekleştiren Doğanyol Belediyesi sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibinin desteği ile ilçe genelinde bu sezon yaklaşık 80 kilometrelik bir yol ağında çalışma planlandığını ve hızla sürecin başladığını ve devam ettiğini belirtti. 

Bay, şunları söyledi:

"İlçemizdeki önceliklerimizin başında Ulaşımı konforlu hale getirerek halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu yıl içerisinde ilçemizde çok ciddi yol yatırımları yaptık. Bu yatırımlarımız sezon sonuna devam edecek. Yolu sorun olmaktan çıkarmayı planlıyoruz. İlçe sınırlarımız içerisinde en ücra köşeye kadar yolları konforlu hale getirmek istiyoruz ve bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Selahattin Gürkan a teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız