SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Renkler Kardeştir"

0
Güncellendi - 2017-10-27 04:10:49
A- A+ PAYLAŞ

Derme ilkokulu'nda, "Bütün renkler kardeştir, sen de takımının formasını giy gel" sloganıyla 3/B sınıfı tarafından düzenlenen etkinlikte Evkur Yeni Malatyaspor’un U21 takımı oyuncuları, öğrencilerle buluştu.

Organizasyonla ilgili yapılan açıklamada, “’Bütün renkler kardeştir’ sloganıyla Derme İlkokulu 3/B sınıfı önderliğinde bütün öğrencilerin katılımıyla ‘farklılıklara saygı’ etkinliği düzenlendi” denildi.

Derme İlkokullu 3/B sınıfının öğretmeni Mehmet Emin Karakayış, “Öğrencilerimizin tuttukları takımların forma, bayrak ve flamalarıyla okula gelmelerini istedik. Okul bahçesini farklı bayraklarla donattık. Amacımız, takımların şarkılarıyla birlikte oynamak, sporun rengi ve kardeşlik olduğunu vurgulamak. Farklı takımları sevmenin doğal olduğunu, farklılıklara saygı gösterirsek, saygı göreceğimizi anlattı. Bu anlamda spor dostluk, kardeşlik ve saygı demektir” dedi.

Karakayış, okul idarecilerine de kendilerine verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederek, “Öğrencilerimizi tuttukları takımın bayraklarıyla okula gelmelerini söylerken, Süper Lig’de yer alan Evkur Yeni Malatyaspor’un U21 takımı futbolcularını da okulumuzda ağırladık. Sporcularımızda bizleri kırmayarak, bu anlamlı etkinliğe geldiler. Kendilerine de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anlamlı etkinlikte, Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımının futbolcuları, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler, sporculardan imza alırken, renkli görüntüler oluştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HUZURLU MALATYA55 (6 yıl önce)
    böyle bir etkinlik yerine herkese malatyaspor forması dağıtıp kendi şehrimizin takımına bağlamak neden akıllarına gelmiyor ?
    0
    0
    Yanıtla