SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyük Birlik Partisi 4 İlçede Belediye Başkan Adayı Gösterdi

Büyük Birlik Partisi 4 İlçede Belediye Başkan Adayı Gösterdi
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya’da 4 ilçede belediye başkanı adayı gösterirken, diğer ilçelerde ise belediye meclis üye adayları ile 31 Mart yerel seçimlerine giriyor. 

Cumhur İttifakı partilerinden BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, BBP olarak Malatya’da Yeşilyurt, Doğanşehir, Akçadağ ve Yazıhan’da kendi adayları ile yerel seçimlere gireceklerini kaydetti. Karaman, diğer ilçelerde ise Belediye Meclis Üyesi Adayları ile seçime girildiğini kaydetti.

BBP’nin Malatya’daki ilçe belediye başkan adayları şu şekilde: 

Yeşilyurt : Sedat Alataş
Doğanşehir : Yalçın Arıcak
Akçadağ : Turgay Güneş
Yazıhan :İbrahim Bezci

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nihat (2 ay önce)
    Yazıhan adayı İbrahim Bezci'ye başarılar diler, ellerinden öperim
    %50
    %50
    Yanıtla