SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediyesi'nden Öğrencilere Telafi Eğitimi

Büyükşehir Belediyesi'nden Öğrencilere Telafi Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem sonrası vatandaşlar normal yaşamlarına yavaş yavaş dönerken, bu sıkıntılı dönemde gerekli eğitimi alamayan öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi tarafından telafi eğitimi verilecek. 

Eğitimdeki ciddi zaman kaybı, ders boşlukları gibi sorunların yaşandığı bu süreçte Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü tarafından Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavları için telafi eğitimleri düzenleniyor.   

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde depremden etkilenen öğrencilere yönelik, Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavı için telafi eğitimi verileceği bildirildi. 

Açıklamada, 3 Eylül 2023 tarihinde düzenlenecek olan Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavına girecek öğrencilere yönelik olarak,  14 Ağustos Pazartesi günü itibariyle telafi eğitimlerinin başlayacağı belirtildi. 

Telafi eğitimine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerine müracaat etmeleri gerekiyor. 

Telafi eğitimleri hakkında bilgi almak isteyen öğrenci velileri aşağıda belirtilen telefonları arayabilirler. 

Kernek Külliyesi-                                                 0 (422) 377 86 11-12

Melekbaba Semt Konağı-                                 0 (422) 361 40 50

Özalper Semt Konağı-                                        0 (422) 502 02 08

Salköprü Semt Konağı-                                      0 (422) 502 06 66

Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi-   0 (422) 377 86 10

Yeşiltepe Semt Konağı-                                     0 (422) 336 22 24

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (9 ay önce)
    Kusura bakmayın ama önce belediye KENDİ İŞİNİ YAPSIN. 1. Millet evini tamir ettiriyor, molozları getirip cadde ve sokak kenarlarına yığıyor. Belediye bunlara döküm alanı göstersin, dökülenleri kaldırsın. 2. Çöpler düzenli alınsın. Sokakların tozları çamurları süpürülsün. 3. Yolu ve kaldırımı işgal eden nesneler kaldırılsın. 4. İlaçlama düzenli yapılsın. 5. Asfalt çukurları yapılsın.
    %67
    %33
    Yanıtla