SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediyesi İle 16 Firmaya YTB

0
Güncellendi - 2018-07-01 03:12:10
Büyükşehir Belediyesi İle 16  Firmaya YTB
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi de Yatırım Teşvik Belgesi (YTB) aldı. Büyükşehir Belediyesi, aldığı belge ile Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımı için başta KDV indirimi, vergi muafiyeti olmak üzere işveren sigorta prim indirimi, faiz desteği gibi birçok destekten yararlanacak. Özellikle nakit para konusunda ekonomik krizde olduğu iddia edilen Büyükşehir Belediyesi, 99 Megawatlık GES yatırımı için Ekonomi Bakanlığı'nın yatırımcılara bir çok kolaylık sağlayan YTB için başvurusu yaptı.

Yatırımcının yatırım yaptığı alanda yatırım ve işletme sermayesini önemli miktarda olumsuz anlamda etkileyecek nakit çıkışının azaltılması amacıyla Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen teşvik belgesi başvurusunda Malatya’da aralarında Büyükşehir Belediyesinin de olduğu 17 firma belge aldı. Tekstil, güneş enerjisi, madencilik ve mobilya sektöründe yapılacak yatırımlar için verilen teşvik belgelerini alan firmalar ve yatırım alanları şöyle;

Objektif Madencilik-Mermer

Yeşilöz Tekstil-Muhtelif hazır giyim

Geotex Enerji-Dokuma-giyim

Mil-May Tekstil-Dokuma

Er-Kot Giyim-Dokuma

Beyza Tekstil-Dokuma

Cavzer Tekstil-Dokuma

Pera Mimarlık-Mobilya

Emin sentetik-çuval:-Lastik-plastik

Entegres Bilgisayar İletişim- İletişim

Biser İnşaat-Alüminyum

İki El Makine-Makine

Tota Güneş Enerji -Güneş Enerjisi

Malatya Büyükşehir Belediyes- GES

Özpınar Gıda- Hizmet-depolama

Vizyon Koleji- Eğitim (İlk-orta-Lise)

Elit Alsancak Eğitim-Eğitim (İlk-orta Lise)

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- malatyayorum.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    GES yatırımlarında KDV muafiyeti ışında bir destek yok, genel teşvik kapsamında.
    0
    0
    Yanıtla