SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyükşehir İle 13 İlçeyi Alacağız"

0
Güncellendi - 2018-11-13 03:21:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, yerel  seçimlerde de AKP’nin güçlü bir şekilde çıkması gerektiğini ifade ederek, “Bu kadar saldırı ve okların üzerime geldiği bir dönemde yerel seçimlerde inşallah Malatya’da Büyükşehir ile birlikte 13 ilçenin tamamını alıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Çalık, beraberinde partili yöneticileri ile birlikte Kale ilçesini ziyaret ederek, burada AKP İlçe Danışma Toplantısına katıldı. Çalık, partililerle yerel seçimlere yönelik istişarelerde bulundu.

AKP İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda konuşan Çalık;  CHP Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz’ın “Türkçe Ezan” ifadeleri ve sonrasında CHP’de yaşanılan gelişmelere sert tepki gösterdi.

Çalık,   “Bu millete ‘Türkçe ezan zulmünü’ yaşatanlara bu milletin nezdinde gereken cezayı gönüllerinde vermiştir. Sonrasında, milletin adamı Adnan Menderes, 1950’de iktidara geldiğinde ilk icraatta Ezan’ın aslına uygun olarak okunmasına vesile oldu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bugün Adnan Menderes’i rahmetle yad ederken, ‘Ezanı Türkçe okutunlara’  Allah onlara göre muamele etsin İnşallah.”  dedi.

 “Milletimizin hassasiyetini bilmeyenlerin, 1930’llaraki  ‘Türkçe ezan’ zihnini taşıyanların bugün yeniden hortladıklarını bir kez daha görüyoruz” diyen Çalık şöyle devam etti:

“CHP’nin bir milletvekili ‘Ezan Türkçe okunsa ne olur, Ezan’ın Türkçe karşılığını milletimiz bilmiyor, anlaşılan bir dile getirilsin’ diye televizyon programında konuşma yapıyor. Hangi fikirde isen, o zikirde kelimeler dile dökülüyor.    1930’lu ve  1941’li yıllardaki o zihniyet  maalesef bugün yeniden CHP zihniyeti tarafından dile getiriliyor. Efendim, CHP Genel Başkanı, ‘Türkçe ezan’ konusun dile getiren CHP milletvekilini ihraç ediyormuş. Siz buna inadınız mı? Niye ihraç ediyor?  O söylenilenlere itirazı olsaydı, aynı şekilde konuşan bir başka CHP’liyi getirip milletvekili yaparmıydı? CHP Genel Başkanının en önemli itiraz sebebi, parti içi muhalefeti yapan birisi olduğu için, bunu da vesile kılıp, ‘Önümüzde yerel seçimler var, milletimizin hassasiyetleri var, Ezan konusunda onlar canın gözünü kırpmadan göğsünü siper ediyorlar, Ezan dediğiniz anda bu Millet bizim üzerimize yürür’ diye düşünerek kendi parti içi koltuk  sevdası için milletvekilini  disipline sevk ediyorlar.  Madem sizin Ezan konusunda hassasiyetiniz bu kadar iyiydi, Sayın Kılıçdaroğlu madem bu kadar hassasiyetiniz vardı, belki o dönemde gazetelerde kaldı, sosyal medyada kaldı, bugün CHP’nin İstanbul’dan milletvekilliğini yapan ve CHP’nin Parti Meclisi Üyesi olan Sera Kadıgil diye bir hanımefendinin sosyal medya hesabından paylaştığı cümleleri öncelikle özür dileyerek okuyorum.  CHP’den İstanbul Milletvekili yapılan Seda Kadıgil diyor ki, “O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur ya! Resmen ağzıma ağzıma okunuyor her sabah!!” Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun. Sayın Kılıçdaroğlu bu cümleleri görüp bilmesine rağmen CHP zihniyeti  seni parti meclisine alıyorsa, seni İstanbul’dan milletvekili yapıyorsa, bugün ‘Ezan Türkçe okunsun’ diyen CHP milletvekilini disipline sevk eden zihniyetin samimi olmadığını çok net görüyoruz.  Sen eğer Ezan konusunda hassasiyet taşıyorsan, ezan konusunda çirkin paylaşımlarda bunan bu vatandaşı getirip  İstanbul’dan milletvekili yapmazdın. Sayın Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’dan milletvekili yaptığı Sera Kadıoğlu arkasında diyor ki, “Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ dökem mi üstlerine! Ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi basıp imamı mı keseyim?”  diyor. Bu vatandaş CHP’nin İstanbul milletvekili.  CHP zihniyetinin Türkiye’yi götürmek istediği yeri siz biliyorsunuz.  CHP’nin 1930’daki zihniyeti neyse, bugünkü zihniyeti de aynısıdır.  Eğer öyle olmasaydı, ezan konusunda çirkin ifadeler kullanan vatandaşı getirip İstanbul’dan milletvekili yapamazdı.  TBMM açılırken, Gazi Mustafa Kemal, önce Hacı Bayram Camii’ne gitti, sonra TBMM’ye gelip dualarla açılış yaptı. Atatürk zihniyetine sahip olmak başka bir şey, Atatürkçülükten geçinmek başka bir şey. CHP’ninki Atatürkçülükten geçinmektir. CHP zihniyeti ‘Türkçe ezanın okutulduğu zihniyetin’ bugün halen devamıdır.”

Çalık, yerel  seçimlerde de AKP’nin güçlü bir şekilde çıkması gerektiğini ifade ederek, “Bu kadar saldırı ve okların üzerime geldiği bir dönemde yerel seçimlerde inşallah Malatya’da büyükşehir ile birlikte 13 ilçenin tamamını alıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Çalık, Kale ilçesinde sağlık tesislerinde de incelemede bulunurken, Malatya eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de ziyaret ederek, burada  vatandaşlarla bir araya geldi.  Çalık, vatandaşlardan sağlık hizmetleri konusunda sıkıntıları olup olmadığını da sordu.

Çalık, yoğun bakımda tutulan  ve Malatya’nın sevilen simalarından ‘Mersedes Kadir’ ile ilgili olarak da doktorlardan bilgi aldı. Çalık, ‘Mersedes Kadir’ ile ilgili tüm aşamaları takip ettiklerini ifade etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

68 yorum yapılmış

  • harbici dayı (5 yıl önce)
    doymadınızmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Bazı feodal ve zübükler Malatya parti teşkilatında ve çevrenizde cirit atıyorlar. Hiçbir katma değeri olmayan sadece size biat eden bu tipler, her defasında ya meclis üyesi yada parti yönetiminde. Onlarda, bizim göremediğimiz mavi boncuk mu var yoksa onların babasının çiftliği mi burası? Din din diyorsunuz. Dine en büyük zararı verenden bile haberiniz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    Belediye başkanlıği seçimlerinde hep liyakata dikkat edilir.Ancak bu sefer yemin ettim.Bu sefer Liyakata bakmıyacağım Akp dışındaki adaylara bakacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Her zaman ayni tarz hikayeler..bu defa ins millet uyanirda bunlara bi ders verir..icraat yok laf cok memleketin hali icler acisi..trafik dert yol yok vergi cok daha ne sayayim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz44 (5 yıl önce)
    Ya Malatya ya ne yaptınız çevre yolu olmayan tek şehir 5 yıldır vatandaşı kandirdiniz Battalgazi devlet hastanesi yapacağız diye dini kullanarak oy istiyorsunuz kusura bakmayın Akp oy vermeyeceğim artik
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Editör neden benim yazım onaylanmıyor küfür Yok anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • KARAR MİLLETİN (5 yıl önce)
    Malatya nın ne dediğini kısaca dile getireyim Büyükşehir Yeşilyurt da ve diğer ilçelerde mevcut başkanlar olduğu olduğu sürece oy alamazsınız bunu iyi bilin reisi ona göre yönlendirin vallahi millet geçim sıkıntısı yüzünden tepkili bunu üzerine bu millete birde bunu yüklemeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)KARAR MİLLETİN isimli kullanıcı yorumuna
    Hem reis reis diyorsun hemde geçim sıkıntısından dem vuruyorsun.Şu an ki durumun tek sorumlusu o senin reisin neyin hesabındasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    İlhan gecit battgazi olursa veririm sayın calik
    0
    0
    Yanıtla
  • ORBİYOLOG (5 yıl önce)
    FOTOĞRAFTAKİ ADAM BİLE İNANMAMIŞ GÜLMÜŞ..
    0
    0
    Yanıtla
  • DAYI44 (5 yıl önce)
    Arkadaş siz belediyecilikten ne anlarsınız. Bir gidin bakalım CEHAPE li belediyelere.. Bir eskişehire , izmire bak birde malatyaya bak .Vizyon yok , birikim yok BOŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI 44 (5 yıl önce)
    YETER ARTIK DİNİ SİYASETE ALET ETMEYİN YEMİYORUZ ARTIKKKKKK. İNSANLAR DİNDEN SOĞUDU SİZİN YÜZÜNÜZDEN .DİNİMİZ NE DİYOR HAK YEME , DÜRÜST OL, İFTİRA ATMA......
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (5 yıl önce)
    AKP'ye artık oy yoktur.TAMAMMMMM
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Malatya ıcın ne yaptınız ki şimdi de kalkmıs yola devam edeceğiz diyorsunuz. . Bence değisim zamanı artık
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKMEN (5 yıl önce)
    o arkadaki dayı, çalık ne söylemişte öyle keyflenmiş gülüyor, bizede söylesin. gelsin yanımızda 1 gün geçirsinler siftahsız mağaza kapatıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahdet (5 yıl önce)
    Siz olduğunuz sürece Madıyaman!!! Gerçekte malatya olarak ne yaptınız merak ediyorum malatyayı adıyamanlılaştırmaktan başka
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Malatya için ne yaptın elini vicdanına koy da bir düşün bu millet esenlik ve maskı nin durumuna baksa dahi sana ve avanelerine oy koklatmaz sen 13 belediyeyi bırak büyükşehir bile elden gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Öznur abla her seçimde size oy verdim. Ama bu sefer göstereceğiniz adaya göre oy vereceğim. Özellikle büyükşehiri merakla bekliyorum!
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (5 yıl önce)
    Sn.Editör, Dün akşam yazdığım yorumu neden yayınlamadınız?Siz de mi sansür uyguluyorsunuz?Kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Herhangi bir mahalleden senin sectiğin muhtarlık için adaylığını acıklasanda görsek kazanabiliyormusun
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    o eskidendi sanki malatyada adam kalmamış şehrin tapusunu almışlar kesin gözüyle bakıyorlar ama çok zor çok suriyeliler verirse kazanırlar daha fazla suriyeli için oylar akp ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatyalılar çok hava atanlara 'tev tev' derler.Elinizdeki belediyeleri kaybetmeyin de fazlası kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu davut (5 yıl önce)
    Öğretmenlere 15 kuruşluk indirim yapıp sonra onu da alan bir belediye ye mi oy verelim sayın çalık...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasever (5 yıl önce)
    size oy felan yok hiç bir hizmetiniz yok malatyaya bu dönem oylar mhp ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (5 yıl önce)
    Yapacak birşey yok oylar MHP başka alternatif yok
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Sıkışınca DİN ELDEN GİDİYOR edebiyatı. Yemezler artık. Sen hiç markete pazara gittin mi? Gerçi gitsen ne olacak sana dokunmaz ki? Senin hiç işsiz akraban arkadaşın var mı? Olmaz ki. Zaten hepsi devlette garanti maaşlı dır. Sen ne anlayacan ki vatandaşın halinden. Ancak yine de din elden gidiyor edebiyatı. Son çırpınışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    Sen oldugun surece akp ye oy yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öznur ÇAlık ve Reis için Oyumu AK Partiye vereceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nafi pak (5 yıl önce)
    Akp ye oy yok diye boşa bağırıp feryat etmeyin.sen verme ben vermeyen o vermesin peki bu oyları veren kim.yine akp 1.likle bu seçimlerden çıkacak boşuna konuşup feryat etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahoney (5 yıl önce)
    Mhp buyuksehir e Ahmet Munir Erkal ı,Yesilyurt 'a Mehmet Yaşar Çerçi yi koyarsa seçimde değerlendirilebilir...
    0
    0
    Yanıtla
  • torpilsiz vatandaş (5 yıl önce)
    Ben artık oy vermeyeceğim Akp ye
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    çalık rüya görüyor galiba malatya ve türkiye genelinde belediye başkanlığı seciminde çoğu kişi akp ye artık oy vermeyeceğini söylüyor malatyada da akp ye oylar azalacak senin gibilerin yüzünden işinize gelenin işini görüyorsunuz.Çalıkı görürsem yüzünede söyleyecem editör bazı yazdıklarımızı yayınlamıyorsunuz küfür yok bişey yok neden yayınlamıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • KUDBETTIN (5 yıl önce)
    Yahu her secim öncesinde bu insanlara tepki veriyorsunuz ama yine de gidip oyunuzu veriyorsunuz. Gercekten mantigim almiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut mahmut (5 yıl önce)KUDBETTIN isimli kullanıcı yorumuna
    haklısın kardeş buraya yorum yazanlara değil sandığa bakmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Artık malatyalinin genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimde de tokat atma vakti geldi. 16 yıldır sizde biliyorsunuz ki ne sana ne çakıra vs.oy verildi. Bu ülkeyi ak partililer ve Diğerleri diye ikiye ayırdınız. Sizden farkli düşünceye sahip olanlar hain ilan ediliyor. Kimi isterseniz o rektör oluyor. Kimi isterseniz müdür oluyor. Kimi isterseniz bld.baskani oluyor. Sizden olmayanı kapıya bile koymuyorsunuz. Helvacilara bu şehri emanet ettiniz. Rabbim ahiretinde soracak bunlarin hepsinin hesabını.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    Yat kalk chp ye dua et. Yoksa bu halk sana ve senin gibilerine oy vermiyor. Tepki oylarini alıyorsunuz. Tıpkı mhp nin son seçimde aldıģı oylar gibi. Böyle bir muhalefet olduğu sürece de kazanmaya devam edersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Saribas (5 yıl önce)
    Hanımefendi Büyük lokma yiyin ama büyük konuşmayın. Selahattin Gürkan ve Haluk Cömertoğlu hariç hepsi halktan uzak.
    0
    0
    Yanıtla
  • neşe hanım (5 yıl önce)
    öznur hanım'a bir çağrım var. madem halkın tercihi sizin için önemli önce anket sonra temayül yoklaması seçimlerde de tercihli sistemi uygulayın. bırakın halk istediği adayı seçsin. gerçek demokrasi budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan KARDES (5 yıl önce)neşe hanım isimli kullanıcı yorumuna
    Tek kelimeyle harika bir yorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatma (5 yıl önce)
    Hekimhanın chp denilen partinin elinden alınması ve hekimhanın kendisine gelmesini istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)Fatma isimli kullanıcı yorumuna
    Asla Hekimhan aç susuz kalır ama Atatürk sevmeyen bu milletin parasını makam araçlarına lüks menülere savuran iktidar partisine geçit vermez veremez verirse Hekimhan in tabiatına yazık olur
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)Fatma isimli kullanıcı yorumuna
    Niye çünkü yandaş kayırma yok , hak yeme yok, herşey şeffaf haklısın kardeş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali kolaç (5 yıl önce)
    44 malatya rumuzlu arkadaş ezan arapcadır müminlerın ortak çağrısıdır.sen kendın Türkçe kılarsan ,,git türkce evınde kıl,,,,gelelim asıl konumuza battalgazı devlet hastanesı sürecınde 3 şecim gectı,,, temelı atılacak,, atıldı,,, falan filan milletı kandırdınız ,ortada hastane yok.yapmayacaktınız niye yıktınız hastaneyi.yazık günah vatandaş acıle gıtmek için 75 tl taksı parası verıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver (5 yıl önce)
    Bence Çok büyük konuşmussunuz sayın Çalık.Bu seçim diğer seçimlere benzemiyecek gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    akp nın oyu yuzde 30 lara düşsün bakın malatyanın bir dediğini iki yaparlar mı..öğrenci pasolarından bile ücret alan bunlar değil mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • arif (5 yıl önce)
    Hiç ağlamayın millet, seçim zamanı mantıklı davranmıyorsunuz. Zamma devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Cemal Akın veya Selahattin Gürkan büyükşehir için en uygun adaylar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Terzi Memet (5 yıl önce)
    Sayın Malatya haber siz neden Malatya’daki kuruluşların Sayıştay raporlarını yayınlayamıyorsunuz Halka hizmet ediniz korkmayınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    Selahattin Gürkan ve Haluk Cömertoğlu hariç hepsinin değişmesi lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    13 ilçenin tümünü alacakmış. Arguvan'ı al, söz; Ölene kadar oyumu sana vereceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şebeke (5 yıl önce)
    Malatya muhalif siyasetinden veya sivil toplumundan yada meslek kuruluşlarından Sayıştay raporu diye bişey duymadık çünki hepsi aynı
    0
    0
    Yanıtla
  • esnaf (5 yıl önce)
    Hep hastane ziyareti başka kurum yokmu mesela Sayıştay başka yerde vatandaş yokmu mesela Cezmi kartay esnafı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gariban merso (5 yıl önce)
    ????????.....korkunun ecele faydası yok.canım malatyada kayısıyı bitirdiniz.kayısı bahçelerine binalar diktiniz.toprağının, çocuğunun geleceğini düşünenler 1 kez de onlar için düşünsünler.yazık cennet şehirime çok yazık..
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Ezan konusunda CHP'sözcülerinin aslına uygun şekilde arapça olarak okunması konusunda sürekli beyanda bulunmalarına rağmen,ülkemizde başka bir sorun yokmuş gibi dile getirmeni yakıştıramadım.Öznur hanım önce bilgi sahibi ol sonra fikir yürüt.Malatyanın planlanan yatırımlarından ses seda yok.Bu konuda sizden izahat istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44444 (5 yıl önce)M.Sinan Öztan isimli kullanıcı yorumuna
    GÜZEL YORUM. CHP SÖZCÜLERİ GEREKEN AÇIKLAMAYI YAPTI. KONUYU KAPATTI. AMA YOK İLLA DİN SÖMÜRÜSÜNÜ YAPACAKLAR BAŞKA BİRŞEY BİLMEZLER KONUŞAMAZLAR. KİN VE NEFRET ÜSTÜNE SİYASET OLMAZ .
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Ezanın Türkçe okunması 'nın birdenbire gündeme getirilmesi Akp nin işidir.Chp li özkan ın davutoğlu ile samimiyetini herkes biliyor.Seçim öncesi kendilerine malzeme çıkarmak derdinde bunlar ama artık o günler geçti milletin karnı doydu ucuz laf kalabalığına.Servetinize servet kattınız.Belwdiyelerdeki yolsuzluğu ortaya çıkaran sayıştay üyesini görevden aldınız yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Baskilli (5 yıl önce)
    Osmanlı’da mebus olabilme kriterlerinden Onbirincisi: Milletvekilliği bittikten sonra kendini idare edecek bir işi veya zenginliği olmayanlar da aday gösterilmemeli. Çünkü bu özellikleri olmayan kişiler hükümetin ayıbını örtüp boyun eğmeye mecbur kalırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Doktorları sömürmeyi bırakınız birazda belediyedeki, emniyetteki ve adliyedeki vatandaşları dinleyiniz kolaycılığı bırakınız
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Pazara donates mi aliyorsunuz.artik.millet. Uyandi.ezanin.turkce.okunmasinda.rahatsiz. Olmayin.halkin.yuzde.kaci.arapca.biliyor.duvalar. Turkce.okunursa.dogru.yu.yanlisi.iyi.anlar.benim Dilim.turkce.ne.mutlum.turkum.diyene
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Geçti o geçti unutun artık
    0
    0
    Yanıtla
  • EYT MAĞDURU (5 yıl önce)
    Seçime kadar sizlere malzeme çıktı.EZAN EZAN der milleti uyutursunuz. Sizlerin daha doğrusu akp nin miyadı doldu.Artık değişim zamanı.Kılıçtaroğlu tek adam tek adamlık gelecek dediğinde dünyanın tepkisini göstermiştim meğer adamın günahını almışım.sizler tuvalete bile reisinizden izin almadan gidemezsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Deli (5 yıl önce)
    Peki o istiklal marşının yazarına ve kurtuluş savaşına hakaret içerikli sözler söyleyen bir meczubu ziyaret eden hem de diyanet işleri baskani hakkında bir söz soylemediginize göre siz de o zihniyetin bir temsilcisisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (5 yıl önce)
    AKP CHP ve MHP milletvekilleri pastayı paylaşmışlar tiyatro süper sen bana karışma ben sana karışmayayım yine AKP kazanacak zavallı Malatyalılar kaybedecek
    0
    0
    Yanıtla
  • deya (5 yıl önce)
    Yine dışarıdan ithal adaylar olursa biraz zor.Malatyamızı ve ilçelerimizi bilen ve yönlendirilmeyecek bir isim olmalı,aksi takdirde idarecilerimiz hep kayserili vanlı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKMEN (5 yıl önce)
    her zaman tepki var ama nedense seçim zamnı gidip millet basıyor o yüzden sonra kimse ağlamasın durumlar ortada bol sans :)
    0
    0
    Yanıtla
  • sami (5 yıl önce)
    MHP işi ciddiye alırsa AKP nin işi zor ama MHP il başkanı ve milletvekili cumhur ittifakı devam ediyor diyerek AKP ye çalışıyor yazık olacak yine doğunun parisi Malatya ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Çok zor çokkk.Müthiş tepki var. Yıllardır hep aynı tip lerden bıktı Malatya lı.Yeni ve vizyon sahibi olmazsa Akp kaybedecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    senin yüzünden kaybetmeyelim de. selahattin gürkan ve haluk cömertoğlu hariç diğerleri kesinlikle değişmeli. ehliyet ve liyakat sahibi malatyalı adaylar gösterilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla