SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclis Toplantısı

0
Güncellendi - 2016-12-09 21:34:08
Büyükşehir Meclis Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 yılı son toplantılarının birinci oturumunu yaptı. İmar ağırlıklı gündem maddelerinin çoğunluğu ertelenirken, diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığındaki toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gündem dışı verilen teklifler okunup gündeme alındıktan sonra maddelerin görüşülmesine geçildi.

Konut alanı ticaret alanına çevrildi

Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi’nde bulunan ve mevcut imar planında konut, nazım imar planında ticaret alanı olarak geçen 220 ada 2 No’lu, 263 ada 1 ve 2 No’lu parsellerin imar planının ticaret alanı olarak değiştirilmesini içeren teklif kabul edildi.

Yine Yeşilyurt ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’ndeki 3339 ada 8 No’lu 5 kat yapı hakkı bulunan parselin yapı yüksekliğinin de 7 kata çıkarılması imar komisyonunun görüşleri doğrultusunda kabul edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan Battalgazi İlçesi, Çamurlu Mahallesi 4660 ada 7 No’lu parseldeki Büyükşehir Belediyesine ait olan 5552,29 m2’lik hissenin İmar Uygulama Planındaki amacına uygun olarak kullanılmak üzere Battalgazi Belediyesine 25 yıllığına devri ile ilgili gündem maddesi kabul edildi.

Malatya Büyükşehir Meclisi, Aralık Ayı toplantısının II. Birleşimini 14 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

meclisbuyuksehir

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız