SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'de 'İhbar' Üzerine Soruşturma

0
Güncellendi - 2017-07-19 18:31:23
Büyükşehir'de 'İhbar' Üzerine Soruşturma
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından, gelen bir "yolsuzluk ve usulsüzlük' ihbari üzerine Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı bünyesindeki  Asfalt Şantiyesi'nde, idari bir soruşturma başlatıldığı, bu birimin evraklarının incelemeye alındığı, bazı görevlilerinin de soruşturulduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, yapılan idari inceleme ve soruşturmayı doğrulayarak, gelen ihbardaki iddiaların araştırıldığını, bu çalışmaların sonucuna göre konunun gerektiğinde Cumhuriyet Başsavcılığı'na aksettirileceğini söyledi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Remazan (6 yıl önce)
    genel sekreter ve yardımcılarının birlikte yaptıkları bu baskın ile acaba neyin üstünü kapatmaya çalışılıyorlar,,asfalt şantiyesinde ne olabilirki usulsüz acaba..iyi düşünün..
    0
    0
    Yanıtla
  • Rasim (6 yıl önce)
    Valla benim bildiğim Ahmet Çakır, düzgün dürüst, adaletli ve kul hakkını bilen biri. Devletin, milletin malının zarara uğramasına tahammül etmez. Bu işin de sonuna kadar takipçisi olur ve hesabını da sorar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yağla seninden çıkarın var
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bazılarının çocuklarının yaptıkları inşaatları bütün Malatyalılar gelsin ölçelim, uzağa gitmeye gerek yok. Çocuklarının nasıl iş aldıklarını, sırtlarını kime dayadıklarını hep beraber görelim, insanları nasıl kullandıkları aşikardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (6 yıl önce)
    oturma ruhsatı veren birimide soruşturun usule uygun olamayan ruhsatlar veriliyor ben ev aldım sıkıntılı mütahite ve ..denilen derneğe baş vurduğumda belediye ruhsat vermiş ya diyor yani biz usulsüz inşaat yapalım belediye ruhsat verdikten sonra sorun yok diyorlar bahanede bu yetkili yerlere başvurduğumda evet sıkıntılı ama ibre belediyeyi gösteriyor
    0
    0
    Yanıtla