SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS İle Ankaragücü'nün 5. Maçı

0
Güncellendi - 2020-02-06 03:15:56
BYMS İle Ankaragücü'nün 5. Maçı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 21.haftasında sahasında 7 Şubat Cuma günü 20.00’da MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 21.haftada Yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Sarı kırmızılılar, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılarak, hem kötü gidişata ‘dur’ demek hem de ikinci yarıdaki ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

 SARI KIRMIZILILAR, 10 HAFTADA 1 KEZ GÜLDÜ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 1 kez galip gelebildi. Sarı kırmızılılar, Süper Lig’deki son 10 maçında 8 puan toplayabildi.

 Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, son 10 lig maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşadı.

 İkinci yarıda 3 hafta geride kalırken, 2 karşılaşma oynayan sarı kırmızılılar, her iki karşılaşmadan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Malatya temsilcisi deplasmanda oynadığı iki karşılaşmada Medipol Başakşehir’e 4-1, Aytemiz Alanyaspor’a ise 2-1’lik skorlarla mağlup oldu.

ANKARAGÜCÜ KIRMIZI HATTAN UZAKLAŞMA PEŞİNDE

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 21.haftadaki rakibi MKE Ankaragücü ise ligde sıkıntılı günler geçiriyor. Sarı lacivertliler, 20 haftalık bölümde topladığı 14 puanla 17.sırada bulunuyor.

Sezonun ikinci yarısına evinde başlayan ve İttifak Holding Konyaspor’a 1-0’lık skorla yenilen Ankara temsilcisi, sonraki iki maçında ise 2 puan kazanabildi.

MKE Ankaragücü, 19.haftada deplasmanda Hes Kablo Kayserispor, 20.haftada ise evinde Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

 DAHA ÖNCE 4 KEZ KARŞILAŞTILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile MKE Ankaragücü daha önce 1’i kupa, 3’ü lig olmak üzere 4 kez karşı karşıya geldi.

 İki ekip ilk olarak 2011 yılında Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. Malatya’da oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

 BtcTurk Yeni Malatyaspor ile MKE Ankaragücü’nün yolları bu kez Süper Lig’de kesişti. 2018-2019 sezonunun ilk yarısında Ankara’da oynanan karşılaşmayı MKE Ankaragücü 1-0 kazanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 3-1 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

 Bu sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşmayı ise BtcTurk Yeni Malatyaspor; Jahovic, Bifouma, Guilherme ve Donald’ın golleriyle 4-0 kazanmıştı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Erol hoca İlhan hoca gibi başarıya aç ama gelecek vadeden bir hoca ile anlasmaliydik temennim kemal hoca beni yaniltsin Erol hocanın başarısı ortada bir ilçe takiminin başarısında en büyük pay Erol hocada Göztepe İlhan hocayla atağa kalktı biz ise son on maçta yerlerdeyiz Ankara gücünü yenemezsek tehlike çanları çalmaya başlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Inşallah istenilen netice alınır.. ama şahsi görüşüm çok zor bir maç olacak.rakip bayağı bir transfer yaptı.ben dönüm maçı olarak görüyorum.yenersek nispeten rahatlarız.ama puan veya puanlar kaybedersek işte o zaman ziller malatyaspor için çalmaya başlar.allah korusun dileğim degil ama artık kume düşmeme mücadelesi başlar.tabi birde sözüm yönetime .sayın başkan lutfen bu taraftara kulak ver.kamuoyunu bilgilendirin.. kimi kaça sattınız kimi kaça aldınız..seffah olun.
    0
    0
    Yanıtla