SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS-Kasımpaşa'nın 6'ncı Maçları

0
Güncellendi - 2020-03-19 00:08:00
BYMS-Kasımpaşa'nın 6'ncı Maçları
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 27.haftasında 21 Mart Cumartesi günü 17.00’da yeni Malatya Stadyumu’nda İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı konuk edecek. 

Süper Lig’de 27.hafta maçları 20, 21 ve 22 Mart’ta oynanacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor, 27.haftada sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa, Süper Lig’de daha önce beş kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 2 kez Kasımpaşa, 1 kez BtcTurk Yeni Malatyaspor kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

 İki ekip ilk olarak Süper Ligin 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-2 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

 BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa, 2018-2019 sezonunda Süper Ligde bir kez daha karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 2-1 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. 

Bu sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma ise 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • AHMET (4 yıl önce)
    oYUNCU KARDEŞLERİM ÇIKIN ADAM GİBİ ve paranızı hak etmek için oynayın Size VİRÜSÜN hiç biri kar etmez çok temiz yerlerde yiyip içip geziyorsunuz.ve sürekli spor yapanlarsınız.bu takımın düşmesi siz fayda sağlamaz paranızı alamazsınız.Kimse sizi transfer etmez takım düşürdüğünüz için.kasımpaşa ve göztepe maşlarını alın ondan sonra maçlar (muhtemelen) 1 ay ertelenecek.ve düşmeyeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (4 yıl önce)
    Birisi şu futbolcuşara kaleye şut atmasını söylesin. Maç bitiyor kaleyi bulan şut yok! 10 şut çekseniz birine çarpar yine 2 tanesi içeri girer gol atmadan maç kazanılmıyor birisi golün önemini anlatsa keşke.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Yav bu yaptığınız haber değil. Bana ne kaç kez karsilasmisiz . Takım ne alemde siz ondan haber verin. Sakat varmı takımın havası nasıl? Bunu istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Yaho bana ne kaç kez karşılaşmışlar bu anlamsız haberlerinizden bıktım takım ne alemde kim antrenmana çıkmış kim sakat hava nasıl ondan haber verin lutfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Yine yenip gidecek gelen giden yenip gidiyor en son galibiyet iç sahada kayseriye yani 8 9 mactir galibiyeti gec sadece puan ı konya dan almışiz Adil gevrek borc batağı ile bırakip kaçacak adam resmen devre arasında takımı altlige düşürmek için caba sarfetmiş yaptiklari usulsüzleri incelen ne vali var ne de genel kurul başkan Naci savata
    0
    0
    Yanıtla