SON DAKİKA
SON DEPREMLER

..Ve BYMS'de Kemal Özdeş de Gitti

0
Güncellendi - 2020-03-01 23:43:17
..Ve BYMS'de Kemal Özdeş de Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da, Denizlispor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından teknik direktör Kemal Özdeş ile yollar ayrıldı.

Sarı kırmızılı takımda geçtiğimiz hafta Yeni Malatya Stadyumu’nda oyunun büyük bölümünü 10 kişi oynayan Antalyaspor’a 2-1 mağlup olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Kemal Özdeş, mücadele sonrası istifa edebileceğini söylemiş ancak yönetimle yapılan toplantı sonrası yola devam etmişti.

Bu hafta deplasmanda Denizlispor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından Özdeş ile yollar ayrıldı.

Konuyla ilgili sarı kırmızılı kulüpten şu açıklama yapıldı: “Yönetim kurulumuzca yapılan toplantı sonucunda Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.”

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Kemal Özdeş, takımının başında iken BYMS puan dahi alamamıştı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Özdeş yönetiminde çıktığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:

Alanyaspor-Yeni Malatyaspor: 2-1

Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1

Galatasaray-Yeni Malatyaspor: 1-0

Yeni Malatyaspor-Antalyaspor: 1-2

Denizlispor-Yeni Malatyaspor: 2-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

62 yorum yapılmış

  • Selam (4 yıl önce)
    Çok istikrarlı bir adamdı herkese 5 maçta 3 puan verdi kimseye haksızlık yapmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Hocaya gerek yok. Sezon sonuna kadar hoca ali ravci. Duserse duser kalirsa kalir. Zaten 10 hafta kaldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    sevgili malatyam sn gevrek ve onu destekliyen söz sahibi şehirin yöneticileri hatırlatayım sözde ünal karaman için yönetimin açıklamasıydı ünal hoca sezon sununa kadar takım çalıştırmayacaktı ama ç.rize ile anlaştı anladınızmı sizin yönetimin bu sektörde hiç bir karşılığı yok türkiye bu adamlarla dalga geçiyorlar inşallah siyasiler ve kanat önderleri anlar şimdi yapacağı şey hikmet karamanı kalan maçlar için çok büyük bir para vererek getirecek ve hikmet hocanın işi bu saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırr (4 yıl önce)
    Artık;Döven söven hırçın ve başarısızlığı kabullenmeyen bir hocaya ihtiyaç var.Bıçak kemiğe dayanmıştır artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    ünal karaman rize ye gitti, demekki ikna edebilselermiş malatya ya da gelirmiş. verdiğin sözleri tutmazsan hiçbir antrenör gelmez. bakalım bu saatten sonra size kim inanıpta takımın başına geçecek. ya da her zamanki gibi Ali ravcı ya devrecekler. ve öylece takımda düşer gider
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Ya burada halen birileri kemal özdeş'e yöneliyor ya kemal hoca ne yapsın ?? Geçmişte başarılı olsa kasımpaşa'da çalışmış sonuç : Başarısız. Göztepe yine keza öyle Başarısız. eee niye kemal hoca ?? Bu takımın gelinen noktada asıl sorunu başkan adil gevrek ve iş bilmez ekibidir.Adam canı sipare şekilde hedefe doğru yürüyor maşallah adım adım 1 lig'in yolunu tutmuştur bu takım.Rakiplere ne gerek var,Adil başkan SEN YETERSİN MALATYA'YA.! Allah bütün kulupleri Adil gevrek gibi düşünen ( düşünemeyen ) ,Vizyon yoksunu,Liyakatsız Başkanlardan ve Yöneticilerden Korusun.Tüm malatya'ya bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplanın Sesi (4 yıl önce)
    iRFAN BUZ la acilen anlaşılıp 1.5 sene sözleşme yapılmalıdır. Ve ilk madde olarak takım düşsede seneye kalmak şartı getirilmelidir. Diğerleri düşünce kaçıp gidecek irfan hoca düşsede düşmesede takıma sadık bir insan. Ayrıca takımı ateşleyecek tek hoca yine irfan buzdur. Yeminle bunları döve döve oynatır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Yahu Hikmet hikmet deyip duruyorsunuz da bu hikmetin hikmeti nedir? Bugüne kadar hangi takımda ne gibi başarısı varmış da haberimiz yok? Onu da yazın da millet öğrensin hele...?
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Bir iddaa oyncusu ve Malatyaspor taraftarı olarak beni takip eden arkadaşlar bilirler geçen hafta bu sitede yorum bölümünde iki sıfır yenileceğimizi yazdım denizliye..yenmemiz mümkün değil,istesekde gol atamayız demiştim..Çünkü orta sağa ve ileri yok..Sergenin gönderilmesi hataydı onuda yazmıştım..Sorun tamamen Adil Gevrektir.Gelecek hiçbir hocanın mevcut duruma faydası olamaz..gilherme ve jahoviç kesinlikle gönderilmeyecekti,gönderilse dahi aynı kalite de oyuncu alınmalıydı..Önümüzdeki hafta konyayla gollü beraberlik ve ertelenen Trabazon maçında yeniliriz,anlayacağınız kendi evimizde 2 maçda sadece bir puan alabileceğiz.sonraki haftalarda beşiktaş,sivas ,fenerbahçe maşları varki düşme anlamında işimiz çok zor..Ligdeki kaderimizi düşme hattındaki iki üç takımın performansına getirip bu durumu yaşamamalıydık..Ligde bizimde şehrimizin ismi geçmesi için Şansa ihtiyacımız var,Malatya olarak böyle bir sosyal platformun içinde mutlaka olmalıyız..
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    Malatyaspor gibi yeni sine gidici .Artık Dinamocingenlik Hikmet hocayla bişeyler yapmasının zamanı geldi.İşin espirisi Başkan Hoca değiştirmeyle düzelmedi ,bu futbolcular ligin ilk yarısında başarılıysa da 2. yarı başarısızlığının nedeni para problemi , takım içindeki gruplaşma veya dışardan gelecek bir yönetimin takım üzerindeki etkisi olabilir.Adil başkan artık ya kesenin ağzını aç yada oynamayan oyunculara gereken ceza ve kadro dışı cezalarını kes paf takımını koy bari düşeceksedek 2-3 oyuncu kazanırız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Adil Gevrek istifa etmez. Çünkü şöyle TAHMIN ediyorum.y.malatyaspor sayesinde koylusunden baska kimsenin tanimadigi gevregi tum türkiye tanimis oldu.basina ve yayina verdigi her demeci en onlerde yayildi. Y.malatyaspor sayesinde is dunyasinda prestiji artti..guvenilirligi fırladı..eskiden kucuk capli is ortaklari varken simdi buyudukce büyüdü.18 superlig baskani arasinda olmak ego patlamasi herkeste yapar..tabi olan y.malatyaspor a oluyor..o büyüdükçe takim küçüldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Adil senin istifanı bekliyoruz. Çek elini şu takımın başından. Biraz onurun varsa bırakırsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Bu saat ten sonra Kemal hocayı gönderip marinho yu getirsek yine olmazzz. Çünkü futbolcu yok. Olanlarda takımı sabote ediyor. Eeee kümeye düşmek kaçınılmaz son. Zamanında beş para etmez onursuz futbolcuları toplardan takıma sonuç. Düşme. Adil Gevrek yaptığı yanlışların bedelini çoooookkk ağır ödüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket (4 yıl önce)
    Eyvah eyvah daha önce söylemiştim bu Kemal nereye gittiyse küme düşürdü takımı demiştim aynısı oldu hadi gözününz aydın PTT.1.liğinden görüşmek üzere şimdiden yerinizi almanız önemle rica olunur.Sayın Adil gevrek gevrek gevrek gülerek fabrikandan kazanamadığın parayı bu kulüpde kazanadın bu güne kadar ne kadar kendin cebinden ödedin ne kadar kulüpden kazandın önce bir bunu acıkla sen parayı götür köy spor prjesine harca maşallah kalede pütürgede bir 10 yıl beklersin sporcu çıksın diye yapma güzel kardeşim işler yürek ister sende o yüreği göremiyorum yazık değilmi elindeki futbolcuları sattın bir erol haoca vardı gitti sayamadığım 10 futbolcu gitti senin yerinde olmayı istemezdim hiç olmazsa bu sene küme düşürme ve bu arada lütfen ama lütfen protokülde oturupda gülme se selam..anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (4 yıl önce)
    Mevcut koşullarda olabilecek en iyi hoca Yücel İldizdir. Bu düz futbolcu grubuyla başarıya ulaşabileecek en iyi hocadır. En kötü ihtimalle PTT 1.lige düşsek, bizi tekrar süper lige taşıyabilecek bir hoca...
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (4 yıl önce)
    Ahhh Kemal hoca, Ankaragücü Antalya ve Denizli maçlarında berabere kalıp 1'er puan alsaydın ligde kalmayı garantilemiştik. Bunu bile beceremedin kariyerine yıldızlı pekiyi yapıştırdın bee...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Bayram (4 yıl önce)
    Kemal Özdeş, 5 maçta da 0 çekti, istikrarlı olduğundan kutlamak lazım! Amma velakin, bu seneki Hoca ve futbolcu seçimlerinden dolayı en büyük övgüyü Sn.Gevrek hak ediyor. Başkan sakın istifa etmeyin, Kulübün geliri-gideri nedir? Beceriksizliğinizden dolayı Kulübe ne kadar zarar verdiniz? Kaça aldınız? Kaça sattınız? asla açıklamayın, Taraftarı ciddiye almayın, kimseye hesap vermeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya aski (4 yıl önce)
    Takim düsecek adaylar arasinda maalesef bazi cok bilmis fakat birsey bilmeyen gecmisten hic ders cikarmayan bir yönetim ve ekibi bu saatten sonra en maktikli en olumlu hoca Hikmet KARAMAN nokta.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bencede hikmet Karaman..takıma bir çıkış yakalatacaktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Malatya'Spor'da teknik direktör sorunu yoktur.Avurpanın en iyi hocasını'da bu takımın başına getirseniz Adil bey ve yönetiminin bu takıma monte ettiğiniz bu oyuncu kadrosuyla takım bir adım ileri gidemez.Adil beye soruyorum siz bu takımı aldığınızda kendiniz için ticari bir araç olarak'mı yada Malatyalının gurur duyacağı sportif anlamda bölgesinde ve süper ligde başarılar kazanarak adından söz edilen bir takım olmayı'mı düşündünüz, Malatya'Sporun şu anki durumuna bakıldığında anlaşılıyor'ki amacınız çok başkaymış, Eğer siz başarılı bir takım yapmayı düşünseydiniz sahip olduğunuz bu takıma kaliteli oyuncular alarak bu gün Başakşehir kulübü gibi kafaya oynayan bir takım yaratırdınız ama siz öyle yapmadınız transfer döneminde her zaman olduğu gibi ucuz isimsizlere yöneldiniz hatta tesadüfen aldığınız oyunculardan kaliteli çıkanları takımın geleceğini düşünmeden pazara çıkarıp satarak onların yerine nerede futbol yaşamının sonuna gelmişyaşlı ve bir önce oynadığı takımın kadrosunda kendine yer bulamamış kovulan bedava aldığınız oyuncularla bir takım oluşturup onlarla başarı kazanacağınızı sandınız her zaman olduğu gibi Adil Gevrek şansına güvendiniz ama bu defa tutmadı. Zaten bu sizinle bir ilk değil'ki efsana Malatya'Sporu'da kulağı çınlasın Hikmet Tanrıverdi'de takıma darbeyi vurmuş kenara çekilmişti ha sakın siz alınmayın suç sizde değil siz rahat olun, en büyük suç sahipsiz Malatya'Spor taraftarındadır nasıl dün olduğu gibi bu günde takımına sahip çıkmamıştır.YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TARAFTARA.TAKIMIMIZ VAR AMA MAALESEF TARAFTAR BULAMADIK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (4 yıl önce)
    Adil(!) aklınca yeni hoca getirerek kendisi için zaman kazanacak. Ama nafile.. kim gelirse gelsin olmaz. Bu takımın en büyük sorunu Adildir. O gitmeden hiçbir şey düzelmez. Bu kulübü ondan ve akrabalarından kurtarmak zorundayız. Bu bizim icin bir memleket meselesi olmuştur. Bu saatten sonra yapılacak tek şey, belediye başkanı ve Ahmet Çakırın birkac gun içinde bahane üretmeden gereğini yapmasıdır. Yeni başkan, yeni yönetim, yeni bir sayfa.. Hepsi bu. Adil'e, bunca zaman aldıklarının hesabı mutlaka sorulmalı gerekirse dava açılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    ali ravcı gelir yönetim ne derse yapıyor nasıl olsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takım bu hale gelirken parası çar çur edilirken Ali ravcinin bunu görmemesi çok zor bir yetkiliye alo diyemezmiydi ama maaşımi alayım bana ne demeyi seçti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Ben kemal özdeşi getiren yönetimin istifasını bekliyordum.Bu adam zorla gelmedi.Hatta gitmek istedi.Bu tuhaf yönetim izin vermedi.Şimdi adama sormazlarmı?Hiç bir başarısı olmuyan bir teknik direktörü getiriyorsun.Adam benden kaynaklıysa giderim diyor klüp hayır gitme diyor.Sonrada iş işten geçmeye başlayınca gönderiyorsun.Yahu bu nasıl bir yönetim kafasıdır.Amacınız ne?Bilerek takımı düşürmek istiyorsunuz galiba.Ha bu arada bu takım diüşerse o kazandığınız paraları borç göstererek düşüremezsiniz.Bu konuda şehrin mülki amirlerine, yetkililere şimdiden çok iş düşüyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Zor günler bitti.Daha zor günler bizi bekliyor.Bu takımın başına inanın morinho gelse birşey yapamaz.Çünkü bu ligi taşıyacak futbolcu yok.Takımı bir şekilde götüren Bir iki futbolcu vardı.Onlarıda elinden kaçırdı.Türkiyenin en basiretsiz ve yeteneksiz yöneticileri mualesef bizim takımı yönetiyor.Bugün günah keçisi seçilen kemal özdeşle,konya maçına kadar ortam sakin geçer.Ancak burada konya ya yenildikten sonra ne yapacaksınız sayın çok muhterem yönetim.Şu an yapılabilecek en doğru yol,Yol yakınken şehrin mülki idaresi bu takımı bu yönetimden derhal teslim almalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • İstifa isteyen (4 yıl önce)
    Yönetim istifa et. Öğrenemedin. Ne yaptığın belli değil. Eline yüzüne bulaştırdın Transfer yapmadın adam gibi. İstediklerini almadın hocaların. Malatya'nın bu hali sizin eseriniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Adil efenfi sen biran önce istifa etmen lazım takımı yakan sensin. Takımın bu hale geleceğini hissettin boş bi hoca getirdin şimdi de canbaza bak yapıyosun. Sayın Valim Belediye Başkanım lütfen takıma sahip çıkın yönetimi en kısa zamanda azledin. Bir sonraki aşama Cumhurbaşkanımızdan yardım istemektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Birol (4 yıl önce)
    Kemal hoca gitti tamam bu adil neden gitmiyor bu takıma iyilikten fazla kötülüğü olan adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Vaybe yönetim kuruluda varmış ama 35 trilyon borc futbolcuların ödemeleri hepsi duruyor gelirler kayip takımın kasasi boşaltılmış bir kent anca bu kadar sahipsiz olur yazıklar olsun millet vekilinede sorumlu olum kulübü kontrol etmeyen yetkililere de
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Sizin hak veriyorum. Futbolcular paralarini alamadiklari icin gelene gec diyorlar. Parasal yonde iyi bi sikinti var klubde. Bu kadar kotu bi takimimiz yok. malatyali siyasi yetkililerin el atmasi gerekiyor. Gec kalinmislik yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Tek yol yılmaz vural başta adil gevrek olmak üzere tüm takımı bi tokatlayıp kendine getirsin anca düzelirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    O da belirli bir yaşa geldi artık tutmaz eski yılmaz hocadan eser yok yılmaz hocanın bir hayali vardı fenerin başına geçmek inanın fenerde hoca olsa çok başarılı olurdu o şu an Akhisar'da onları bırakamaz bırakırsa zaten yılmaz hoca olamazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan önen (4 yıl önce)
    Tek çare HİKMET KARAMAN bu takimin biraz silkelenmeye ve gaza ihtiyacı var
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)Gökhan önen isimli kullanıcı yorumuna
    Ünal hoca kaç lira istedi yönetim parada anlaşamadı esas para değildi Ünal hocayı yonetemezlerdi çünkü o dobra ve Mert birisidir hikmet hoca yıllar önce bu ile geldi takım bir iki gün sezon başı orduzuda çalışacaktı yönetime o çamlık alanı temizleyin dedi takımın kros çalışması için o alanda çalışmaya çıktı temizlik yapılmamış her taraf cam şişe kırıkları ile doluydu basın toplantısı yaptı çalışmayı iptal etti böyle profesyonel takim amatörce yöneltilmez dedi başkan kimdi Haşim Karadağ bir hafta sonra bavulunu topladı ve gitti hikmet hoca üç aylık sözleşme yapmaz hedefleri görür en azından 1,5 yıllık sözleşme yapar.irfan buz iyi hocadır ama hoca bu takımı toparlayamaz ziya hoca yıllardan beri takım çalıştırmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet karaman diyen kardeslerim futboldan anlamayan insanlar. Hikmet karamanin ne basarisi var bi soylesinler. Gittigi takimlar kume dustu. Akilli olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Dogru
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    5 maçta 4 gol atmışız.Beğenmediğimiz Sergen hoca zamanında 1 maçta aıyoduk o kadar gölü
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Iyinin kiymetini bilmedik erol hoca gitsin diyenler nerde ben baz isinmleri yazdim şimdi onlar dahi ağliyor neden erol gitsin diye nareler atiyordunuz Gevrek bey erol hocanin mert dürüst takim için çalişan bir olduğunu gördü hemen gönderdi 2 milyon yuro gözünü kör etti bu adam malatyali olamaz inanmam hoca gitmiş vayyyy ne yazik geldiği beli olmadiki gittiği beli olsun adil bey kendine gell ya da çek gitttttt yetet görmek istemkyom seni
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Yönetim bu işin tek sorumlusı sensin gitmek için sen neyi bekliyorsun!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Onu şehrimizin değerli vekilleri ve başkanımız gönderecekler yoksa o gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (4 yıl önce)
    Niye gönderdiniz ki hoca iyiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre44 (4 yıl önce)
    Başkan gitmezse olmaz bu takım küme düşer transferlere bakın adam akıllı bir futbolcu alındımı takımın gol umudu umut bulut daha ne bekliyosunuz bu takımdan yönetimden
    0
    0
    Yanıtla
  • Alptekin Ata (4 yıl önce)
    Hoca olsa da zaten puan alamıyoruz Adil Başkan tasarruf etmek adına kendisi hocalık yapsın nasılsa çok biliyor ya... Ha Adil Başkan illada hoca olmazsa bu iş olmaz diyorsa Şeker Hocayı göreve getirsin bari takımin manevi havası olur. Şaka bir yana çok değerli başkan takımı aldığı lige geri düşürüp emaneti teslim etmekte kararlı görünüyor Allah sonumuzu hayreylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Yönetime simdiye kadar hep destek verdik lakin bugün basarisizliklarina bir yenisini daha eklediler. 1) Sergen hoca daha erken gönderilip takim suan Göztepeyi calistiran Ilhan Palut a emanet edilecekti 2) Elindeki en iyi silahini yollamayacaktin(Guilherme) Sezon sonuna kadar tutulmaliydi 3) Devre arasi Jahovici yedek birakacak bir golcü alinmaliydi 4) 2 sezondur bu takimin solbeki yok 5) birileri Gökhan Törenin ne katki sagladigini söylesin , Bu takimin El freni kendi basina oynuyor futbol takim oyunu 6) Mina Cok hatali oynuyor suanki mevcut kadroda bu takimin santroforu Bifumadir tek forvet oynanacaksa 7) Kimse kusura bakmasin Ertac daha iyi bir kaleci idi Fornelladan gidip kendinede yazik etti bizede 8) Baskan basari istiyorsa kendi yönetim arkadaslari arasindada bu basarisizligin sebebini arayip yollarini ayirmalidir Gidis hat Hic iyi degil Pepp guardiola da gelse kurtaramaz Üzülerek diyorum biz Bu futbol ile PTT ligini bile hak etmiyoruz Dagilmisiz Hadebenin kirmizi Kart gördügü pozisyon takimin ruh halini ortaya koyuyor Darmadagin malesef
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Şehrin ileri gelenleri Erol hoca Sergen hoca ile gizli kalmak şartı ile görüşme yapınız onlar size eminim bu takım neden bu hale geldi bu ilden neden gittiler açıkladıkları zaman gerçekler ortaya çıkar birde konuşursa zannetmiyorumki konuşacak Ali ravci beyde niçin burdayiz çok iyi biliyor en azından sayın Çakır'a sayın Gürkan a veya Naci abiye gerçekleri anlatsın ve bu takıma son iyiliğini yapsın bu şehir onu hep hayırla yadedecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (4 yıl önce)
    Gelecekler bundan iyi olmaz bence ama yinede kötünün iyisi irfan buzdan yanayim
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur lck (4 yıl önce)
    Ben olsam takimi oynatacak hırslı hoca lazım mon mon bakmayacak ismail kartal tek geçerim ibrahim üzülmez boş olsa onu derdim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ismail kartal mi Rizespor senin durumundan daha mi iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    Sadece hoca yetmez, asıl gitmesi gereken de gitmeli.Yeni bir yönetim oluşturularak, yeni bir hoca ile önümüzdeki sezonun hesabı da yapılarak en kötü ihtimal düşünülerek (1.lig ) anlaşılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    Bu adam ilk geldiği zaman burada bir yazım olmuştu, ileri yaşına rağmen hiçbir kulüpte başarısı olmayan ve gittiği her takımı dibe çekip ortadan kaybolan bir antrenörü dağılmış bir takımın başına getirmek nasıl bir zihniyetdir, Buradaki asıl problem sayın Başkandır. Onun Kasımpaşa sevdası bu takımı bu hale getirdi ve gitmesi gereken de Başkandır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bu yönetim fatih terimi getirse yine olmaz esas sorun yönetimde Malatya'nın bugünkü durumunun tek sorumlusu yönetim tabiki baskandir başkan inandırıcılığını kaybetmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    öncelik tecrübe ve hırsıyla hikmet karaman olmazsa yılmaz vural, ismail kartal veya irfan buz gelmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pasa bey bu yazdıklarından ciddi olmazsın. Bu isimlerle hali saha maçına cikilmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (4 yıl önce)
    Hayırlısı olmuş. Ancak buradan birileri yine Ziya Doğan İrfan Buz filan demesin ayıp olur. 1. Ligden yükseldiğimiz sene küme düşen takımdan 5 yiyen takımın hocası bu İrfan Buz değil miydi? Ziya Doğan artık tarihe karıştı, en son 2. ligde çalıştığını duymuştuk. İrfan Buz diyenler, daha önceki yıllarda olduğu gibi rakibimiz olan takımlara karşı maç kazanamayıp, diğer takımların mücadelesiyle ortaya çıkan sonuçla önce 1. lige sonra süper lige çıktığımızı unutmuşlar galiba. Bize, takımı ateşleyecek biri lazım, gerisi hikaye. Yeni Malatyaspor'da bu Adil Gevrek döneminde tüm sorun kötü gidişler hep topçuların paralarının zamanında ödenmemesi vs. ile olmuştur. Şimdide ödemiyor Gevrek o yüzden bu durumlara düştük. Şimdi para yağdırsanda hikaye artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    İlk geldiği zaman kim bu demiştik? İş yapamaz diye öngörmüştük. Adam hepimize tükürdugumüzu yalattı. Gönderilirken de durun yapmayın bu adam şehrin futbol kaderini değiştirecek diye çok söyledik. kimden mi bahsediyorum şuan ligde en iyi futbol oynayan takıma giden Erol Bulut'tan bahsediyorum. Hata ordan basladi. Sergen hocanın gönderilmesiyle devam etti. 3-5 kuruş kara gececem diye bir şehrin takımını kümeye götürecek Adil Gevrek Bey ve yönetimi bakalım 5. Ayın sonunda ne diyeceksiniz? Belki de Ali Koç o zaman da size bir metin gönderir aynısını söylersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat aksut (4 yıl önce)
    Hadi adil Gevrek sende istifa etki malatyalilar rahat etsin korkaklikla bu isler yurumez
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Ister morinho gelsin, takimin basında adil gevrek, etrafta ali ravci ve diğerleri bulundukça hiç bir şey değişmeyecek!
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet Şahin (4 yıl önce)
    Simdi hangi hoca bu takima gelir Merak ediyorum ziya dogan nerde hangi takimda biken varmi
    0
    0
    Yanıtla
  • ziya doğan boşta. senin fikrine katılıyorum.. disiplinliydi. bence yerinde olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya doğan en son gümüşhanespordan kovuldu.Siz ne içiyorsunuz.Banada verin
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    T.direktörü gitti, yönetin hala işinin başına çok tuhaf değilmi. Adil Gevrek efendi sen daha ne beklersin yazık. ?☹?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (4 yıl önce)
    Gözümüz aydın yasaaa malatayaspor
    0
    0
    Yanıtla