SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'tan Yoğun ve Hızlı Program

Çalık'tan Yoğun ve Hızlı Program
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, son 48 saatini son derece yoğun ve hızlı geçirdi. 

Perşembe günü sabah saatlerinde, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile birlikte Ankara'dan Malatya'ya gelen Öznur Çalık, Bakan Özer'in Malatya'daki yoğun programına katıldıktan sonra, akşam saatlerinde yine Bakan Özer'le birlikte özel uçakla Ankara'ya döndü. 

Aynı akşam, TBMM Genel Kurulunda Uluslararası Anlaşmaların Onaylanması'na ilişkin kanunların görüşmelerine katılan Öznur Çalık, saatler sonra, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış töreni için AKP'li milletvekili ve yöneticilerle birlikte Gözen Air'e ait özel bir uçakla Çankakkale'ye gitti. 

Çanakkale Köprüsü'nün açılışından sonra İstanbul'a dönen AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yine saatler sonra İstanbul - Malatya uçuşu ile Malatya'ya geldi. 

48 saatine, Ankara -Malatya,- Malatya - Ankara, - Ankara - Çanakkale, - Çanakkale - İstanbul, - İstanbul - Malatya rotasını sığdıran Öznur Çalık, Malatya'da bugün AKP Malatya Daraltılmış İl Divan Toplantısı'na katılarak bu toplantıda bir konuşma yaptı. 

Öznur Çalık, Çanakkale ziyaretinde, 1915 Çanakkale Köprüsü üzerinde AKP'li yönetici ve milletvekilleri ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi, sosyal medyasında paylaştığı aşağıdaki fotoğrafı da bir süre sonra kaldırdı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • selim (2 yıl önce)
    inşallah ilkkez oy kullanacam az kaldı az
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Öznur hanım bu aktifliyini vatandaş içinde yapsan ama yok kendinizi düşünmekten vatandaş aklınıza gelmez 2023 te inşallah gidiyorsunuz
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Yiğit (2 yıl önce)
    Vekilin 2 günlük seyahat gideri milletin bir ömür birikimi adalet böyle birşey demek…
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Maşallah çok çalışmış
    %80
    %20
    Yanıtla
  • PAKPARTİLİ (2 yıl önce)
    öznur hanım önce sen gel kendi köprüne bak. viyadük mü ne zıkkım. ortasında 5 tane kavis var. iki araba yan yana sığmıyor
    %91
    %9
    Yanıtla
  • PAKPARTİLİ (2 yıl önce)
    ÇANAKKALEDE dünyanın en büyük asma köprüsü MALATYADA dünyanın en saçma köprüsü
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Çok geziyor ve yoruluyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Rmz (2 yıl önce)
    Öznur hanıma sarılan adam kim öyle ya katar kralına nikah düşüyor diye elini vermemişti diye hatırlıyorum :) malatyada tokalaşıyor çanakkalede el omuzda :)
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Sade Vatandaş (2 yıl önce)Rmz isimli kullanıcı yorumuna
    Fotoğraf manidar olmuş…!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUHAMMED MUSTAFA KESKİN (2 yıl önce)
    Yazdıklarım Tüm Yöneticilere İthafendir... ELHAMDÜLİLLAH Biz Müslümanız Diyebiliyorsalar;HZ ÖMERİN Adaletini Benimser ve Ona Göre Hareket Ederler. Unutmayalım ki; Makamlar ve Mevkiler Geçicidir. Biz Halktan "ALLAH RAZI OLSUN" Sözünü Alabiliyorsanız,Ne Mutlu Size!
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Malatya haber sizde cidden bazen şaşırıyorsunuz baslık atarken kusura bakmayin da,Devletimizin tüm imkanları ile özel ucaklar özel konaklama durumlarıyla yapilan ve fazlası ile devlet nimetlerini tüketen soyasilerin yorgunluğunu mansete taşımaniz bile inanın muallak,sizlere güvendigimiz icin bu eleştiriyi veya düsüncemizi paylasmak istedim
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın Çalık bizim derme çatma Beylerderesi viyadüğü mü güzel yoksa Çanakkale köprüsümü!!! Malatya ya gelince böylesi başka yere şöhretlisi lütfen şu viyadüğü yıkın arabalar dalgalı gidiyor sanki denizde düzgün birşey yaptırın! Nasıl olsa hepsinin parası aynı kasadan çıkıyor..
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Salih (2 yıl önce)
    İşi de biliyo ki bol bol resim çektirerek "ay nassı da çalışıyo" algısı yaratıyor. Bunun kendisinden başka kimseye faydası dokunmaz. Buna oy veren Ak Partiye değil herbiri bir yer de sülalesine oy vermiş olur.
    %84
    %16
    Yanıtla