SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalımbay'ın Yerine Sağlam mı Gidecek?

0
Güncellendi - 2017-09-19 05:39:47
Çalımbay'ın Yerine Sağlam mı Gidecek?
A- A+ PAYLAŞ

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın istifa ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre ligin 5. haftasında oynanan ve 2-0 mağlubiyetle sona eren Kayserispor maçı sonrası Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay bugün istifa kararı aldı. Bu akşam Başkan Ali Şafak Öztürk ile görüşen Çalımbay'ın istifa kararı aldığı ifade edildi. Çalımbay'ın istifasının gerisinde, futbolcu Eto'o ve Nasri ile yaşadığı anlaşmazlıkların yattığı öne sürüldü.,

Antalyaspor'un Mehmet Özdilek ile Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Ertuğrul Sağlam'ın yanı sıra İtalyan teknik adam 64 yaşındaki Alberto Zaccheroni ve 70 yaşındaki İtalyan teknik adam Fabio Capello ile de ilgilendiği kaydedildi.

Bu arada, Osmanlıspor yönetiminin de, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Ertuğrul Sağlam'a teklif götüreceği iddia edildi.  haber10.com'da yer alan habere göre Sağlam'ın Osmanlıspor'la anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesini tek taraflı feshederek olaylı bir şekilde ayrılan Sağlam, adının Osmanlıspor ile anılmasının üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'henüz' herhangi bir kulüple anlaşmadığını belirtti.

Bu açıklamasından sonra Antalyaspor'daki gelişmeler yaşanan Ertuğrul Sağlam'dan bu kulüple adının anılmaya başlanmasıyla ilgili ise herhangi bir açıklama gelmedi.

malatyahaber.com- iha- haber10.com

ARŞİV FOTO: Çalımbay ve Sağlam, EYMS'nin 26 Ağustos'ta Malatya'da oynadığı ve 1-1 sonuçlanan maçtan önce İstiklal Marşı okunurken birlikte görülüyor..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Mikail (6 yıl önce)
    Ert.sğlm denen zat,havasını ancak Yeni lige çıkan Malatyaspor'a atabilir.Antalyada etoo ve Nasriye bu zat hocalık mı?yapacak.Orada kimseye hava yapamaz.Havasını söndürürler.Rıza Çalımbay gibi başarılı bir hocayı bile harcadı bu Antalya'nın yıldızları.Malatya çok şişirdi bu adamı çok.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    antalya sağlamı alirsa bizden beter olur..bu adam sağlam bir adam değil....antalya dikkat...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan karaaslan (6 yıl önce)
    Rıza Çalımbay hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Rizaa hoca uyar Maltyama yakisirrrrrrr.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    hocam sen haklısın gitmekte istediklerini yapmıyorlarsa profesyonel değildir bunlar işin rast gelsin. Adem gibi adamsın
    0
    0
    Yanıtla
  • O çok sevdiğin hocan Senin olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye zoruna gidiyor MEHMET kardeş malatyasporumuz için hangisi hayırlı ise o gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    olur çalımbay bize gelsin sağlam nereye giderse gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Ya artık yeter Ertuğrul Sağlam hangi takıma giderse gitsin bize kim geldi onun yapın İsterse real Madrid e gitsin malatyayı sattı değer vermeyeceksin fazla
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    bırakın artık kim nereye giderse gitsin biz kendi işimize bakalım bizene elin adamlarından ertuğrul antalya ya giderse ne yapacaksın bol keseden atıp tutuyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Kimin yerine giderse gitsin cehennemin dibine kadar yolu var.ne diye peşine düşmüşüm ha bre haber yapıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • can taner (6 yıl önce)
    Çalımbay'ın yerine sağlam değil.Sağlam'ın yerine Çalımbay gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Sizde hangi takımın hocası ayrılsa Ertuğrul Sağlam'ı o takıma gönderiyorsunuz. Geçen gün Osmanlı yazdınız şimdi Antalya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (6 yıl önce)
    Şu an için hiçbir kulüple görüşmedim nasıl Kaçak seni....malatya bu ihaneti unutmaz
    0
    0
    Yanıtla