SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanakkale'den Misafirimiz Var

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan ve doğudan batı illerine, batı illerinden ise doğu illerine öğrencilerin gezi programı için Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Çanakkale'den öğrenciler Malatya'ya geldi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Battalgazi Öğrenci Yurdu önünde karşılama töreni düzenlendi. Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Çanakkale'den gelen 355 öğrenci için düzenlenen karşılama töreninde konuşma yapan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürü Necati Yavuzer, misafir olarak gelen öğrencileri yurtlarında barındıracaklarını belirterek, doğudan batı illerine, batı illerinden ise doğu illerine öğrencilerin gezi programına katılan öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ev sahipliği yapacaklarını kaydetti.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Örnek de konuşmasında, öğrencilerin 5 gün süreyle Malatya'daki tarihi ve turistik ile mesire yerlerini gezeceklerini dile getirerek, "Umarım güzel düşüncelerle, rahat ve gönül huzuruyla, bir şeyler öğrenmiş olarak ayrılırsınız" dedi.

Konuşmalardan sonra Çanakkale'den gelen öğrenci kafilesinin başkanı Ömer Kalyoncu, günün anısına, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Örnek'e, Çanakkale Şehitler Anıtı'nın fotoğrafını, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürü Necati Yavuzer'e de çiçek hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız