SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çarşamba Sabahı Kar Yağışı Bekleniyor"

0
Güncellendi - 2016-12-20 17:10:19
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Elazığ Bölge Müdürlüğü, 21 Aralık Çarşamba sabahından itibaren Malatya'da kar yağışı beklendiğini, orta şiddetteki kar yağışının Perşembe sabah saatlerine kadar süreceğini bildirdi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün Malatya'nın da dahil olduğu bölgeye ilişkin hava tahmin raporu şöyle:

"Bölgemizin Batı ve Güney kesimlerinde kar ve karla karışık yağmur yağışları beklenmektedir.

Yaptığımız son meteorolojik değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz üzerinde etkili olması beklenen alçak basınç ve buna bağlı cephesel sistemin bölgemizin batı ve güney kesimlerindeki illerimizi (Malatya, Adıyaman ve Elazığ'ın batı ve güney kısımları) etkilemesi beklenmektedir.

Buna göre:

Adıyaman'da: Yarın (21.12.2016) sabah saatlerinden itibaren Perşembe günü (22.12.2016) sabah saatlerine kadar orta şiddette (10-20kg) yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinde ise yine orta şiddette kar ve karla karışık yağmur yağışları beklenmektedir.

Malatya'da: Yarın (21.12.2016) sabah saatlerinden itibaren Perşembe günü (22.12.2016) sabah saatlerine kadar orta şiddette kar yağışı (5-10 cm yüksekliğinde) beklenmektedir.

Elazığ'da: Yarın (21.12.2016) öğle saatlerinden sonra başlamak üzere Perşembe günü (22.12.2016) sabah saatlerine kadar batı ve güney kesimlerindeki ilçelerinde (Ağın, Keban, Baskil, Sivrice) orta şiddette kar yağışı (5-10 cm yüksekliğinde) beklenmektedir.

Tunceli ve Bingöl'de ise parçalı çok bulutlu bir hava beklenmektedir.

Bu illerimizde sıcaklıkların sıfırın altında seyretmesi beklendiğinden; Elazığ'ın batı ve güneyinde, Malatya'da ve Adıyaman'ın yüksek kesimlerinde görülmesi beklenen kar yağışının buzlanmaya neden olacağından ilgililerin tedbirli olması gerekmektedir.

Meteorolojik tahminlerde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü kaynaklı tahminlerin dikkate alınmasıyla istenmeyen durumların ortaya çıkmaması, gerektiği hallerde yapılan ve internet sitemizde yayınlanan kısa süreli meteorolojik ihbar ve uyarıların takip edilmesi, meydana gelmesi muhtemel zararların en aza indirilebilmesi bakımından yarar sağlayacaktır."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Anonim (7 yıl önce)
    Okula tatil yok mu yaaaaaa????
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali demirel (7 yıl önce)
    Duysa ne yapabilirdi, o bu ülkenin en becerikli belediye baskani
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (7 yıl önce)
    Duydun mu ahmet çakır ???
    0
    0
    Yanıtla