SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çayda Çıra Film Festivali Sona Erdi

0
Güncellendi - 2018-05-15 02:38:32
Çayda Çıra Film Festivali Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da "11. Uluslararası Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali"nin kapanış galası sinema ve dizi oyuncularının katılımıyla yapıldı.

Elazığ Kültür ve Sanat Derneği tarafından kentteki bir otelde düzenlenen festivalin kapanış galasına Gökhan Güney, Defne Yalnız, Bulut Aras, Serkan Kuru, Güngör Bayrak, Fatih Doğan, Hilal Saral, Beyza Çimenot ve Ece Müderrisoğlu'nun da aralarında olduğu çok sayıda sanatçı ve oyuncu katıldı.

Festival kapsamında düzenlenen ödül töreninde davetliler ünlü oyuncularla fotoğraf çektirdi.

Galaya katılan Elazığ Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, festivalde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaçmaz, Elazığ'ın kadim bir şehir olduğunu dile getirerek, "Bu nedenle kültür, şehrimizde ayrı bir yer teşkil ediyor. Çayda Çıra Film Festivali de her yıl kendini geliştirerek devam ediyor." dedi.

Ünlü oyuncu Defne Yalnız, AA muhabirine yaptığı açıklamada bu tür festivallerin hem şehre hem sektöre çok büyük katkılarının olduğunu söyledi.

Elazığ'ın bir kültür şehri olduğunu belirten Yalnız, "Elazığ'a ilk 1974 yılında geldim. Sonra da bağlantıyı koparmadım, sürekli geldim. Elazığlıları çok severim. Onların candanlığı ve misafirperverliği çok önemli." ifadesini kullandı.

Memleketinde olduğu için mutlu olduğunu dile getiren oyuncu Fatih Doğan, "Birbirinden güzel, uzun metrajlı filmler birbirinden başarılı kısa filmler yarıştılar. Bu festivalin Elazığ'a katkısı çok büyük. Sanatsal anlamda bu festival yapılmadığı zaman eksikliği hissedilir. Elazığlı hemşehrilerimizi desteğe çağırıyorum." diye konuştu.

Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara ise festivali 11 yıl boyunca bu noktaya kadar getirdiklerini, festival için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Festival, organizasyona katkı sunanlara plaket takdimiyle sona erdi.

Elazığ, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız