SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Yolu'nda 6 Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Ağır Yaralı

Çevre Yolu'nda 6 Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında, aşırı hız yapan otomobil sürücüsünün kontrolundan çıkarak refüje çarptıktan sonra 6 takla attı ve refüjde devrildi. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, gece yarısından sonra 02.40 sıralarında Çevre Yolu'nun (Buhara Bulvarı), depremde ağır hasar gördüğü için yıktırılan Niyazi Mısri Camisi yakınında oldu. Y.E.Ş. yönetimindeki otomobiliyle, İstasyon Virajı yönünden Çöşnük yönüne gitmekte iken, aracın kontrolunu kaybetti ve refüje çarptı. Yağış nedeniyle kaygan olan yolda aşırı hızlı olan otomobil, 6 takla attıktan sonra durabildi.

Kazada ağır yaralanan sürücü Y.E.Ş., Malatya Eğitim ve Araştırma Hastahanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • hacı (5 ay önce)
    mercedes ve bmw nin kara ve yağmura yüzü olmaz,, dört çekerler hariç,resimde gördüğüm kadar arac kedigöz mercedes 2000-2002 model arası..tofaş serisi bile karda buzda yağmurda bunlardan daha randımanlı yol alır tuhafınıza gitsede bu böyle..düz gittiğin halde seni ne zaman savuracağı belli olmaz ..çok geçmiş olsun
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Şahıs (5 ay önce)
    6 takla atabilecek kadar hızlı gitmeseydi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • bülent (5 ay önce)
    malatya da depremden sonra trafik berbat olmuş. Trafik polisi ypk denetleme yok. herkes tam gaz bir yerlere yetişmeye çalışıyor. kural kalmamış. özellikle gençlere araba verilmesin. baskalarına sebep olacaklar.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • kim diyi trafik yoh denetim yoh diye. 14 ceza yedim bunlar kimdi peki
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Demek ki sende kurallara uymamissin
    %85
    %15
    Yanıtla
  • İhsan (5 ay önce)
    Öncelikle çok geçmiş olsun nereye kavuşacaksınız biraz dikkat edin
    %75
    %25
    Yanıtla
  • yarış yapmış gibi görünüyorlar. öncesinde diğer araç da süratli bir şekilde geçip gidiyor
    %86
    %14
    Yanıtla