SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Maçta 7 Gol Attı

0
Güncellendi - 2019-01-16 00:38:04
1 Maçta 7 Gol Attı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar 3.Lig 12.Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün forvet oyuncusu Berfin Fırat, uzun bir aradan sonra takıma formda döndüğünü ifade ederek, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'na hazır olduğunu söyledi.

Kart cezası nedeniyle grubun ilk yarısında forma giyemeyen Fırat, ikinci yarının ilk maçında takımıyla birlikte ilk 11'de sahaya çıktı.

Geçtiğimiz Pazar günü Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan ve Malatya'nın 13-0 kazandığı Gaziantep Karataşspor karşılaşmasında 7 gol birden atan Fırat, takıma geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

Golcü futbolcu, "Kırmızı kart cezam nedeniyle uzun süredir forma giyemedim. Cezamı tamamladım ve takıma geri döndüm. Hocalarıma, 'en iyisini yapacağım' diye söz vermiştim. Elimden gelenin en iyisini yaptığıma da inanıyorum. Takımıma katkı da bulundum. Mutluyum, sevinçliyim" dedi.

Fırat, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'na hazır olduğunu ifade ederek, kendisini iyi hissettiğini söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (5 yıl önce)
    Seninle.gurur.duyoruz basarilarini.devamini. Diliyorum.malatya.seninle.gurur.duyor
    0
    0
    Yanıtla