SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Malatya'da

0
Güncellendi - 2019-03-15 00:23:53
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gece Malatya'ya geldi. Kılıçdaroğlu, bugün Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek.

Çeşitli illerde yerel seçim çalışmaları kapsamında ağırlıklı olarak Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Perşembe günü Malatya'da yapılacak toplantı için Çarşamba gecesi 22.30'da özel uçakla İstanbul'dan Malatya'ya geldi.

Kılıçdaroğlu'nu havalimanında Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe ile ilçe belediye başkan adayları ile partililer karşıladı.

Havalimanından konaklayacağı Anemon Oteli'ne geçen Kılıçdaroğlu, Perşembe sabahı aynı otelin toplantı salonunda saat 09.00’da  STK temsilcileri, Oda Başkanları ve muhtarlar ile  Anemon Otel’de bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu bu toplantının ardından  şehir turu atacak  ardından da Hekimhan’a gidecek. Hekimhan’da Halkla Buluşma etkinliğine katılacak olan Kılıçdaroğlu  ardından  Akçadağ’a  gidecek. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu saat 14.00 dolaylarında Malatya’dan ayrılarak Adıyaman Gölbaşı’na gidecek.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • 44malatya (5 yıl önce)
    Malatya.haber.yetkilileri.nede.yazilan.yorumlari. Eksik.yaziyorsunuz.ozgurce.gazetecilik.yapin
    0
    0
    Yanıtla
  • ABC (5 yıl önce)
    Malatya'nın Ak Parti vekilleri yatsın kalksın Selahattin GÜRKAN'a dua etsinler. Yoksa bu seçimde boylarının ölçüsünü alacaklardı. Ana muhalefet miting bile yapmıyor. Selahattin Başkan sayesinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Sayin.baskan.malatyamiza.hos.geldiniz..vatanimiza.bayragimiza.milletimize.sahip.ciktiginiz.icin. Millet.olarak.tesekkurlerimizi..arz.ederiz.saygilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim Kemal Kılıçdaroğlu mu vatana, millete, bayrağa sahip çıkıyor? Hiç güleceğim yoktu!!
    0
    0
    Yanıtla