SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İl Başkanına Yumruklu Saldırı

CHP İl Başkanına Yumruklu Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konteynerden çıkarılmak istenen vatandaşlara destek verdiği esnada saldırıya uğradı.

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya’da ziyaret ettiği Saadet Partisi’nin aşevi bugün Valilik tarafından kapatılmıştı. Aşevinin bulunduğu alanda yer alan konteynerlerin de kaldırılacağı haberi üzerine vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler. Destek vermek ve vatandaşları dinlemek üzere alana giden CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız şirket yetkilisinin sözlü, şirket çalışanlarının da fiziki saldırısına uğradı.
Kılıçdaroğlu’nun ziyareti esnasında provokatif davranışlarda bulunan, önceki dönem MÜSİAD başkanı ve aşeviyle konteynerlerin bulunduğu alanın sahibi olan Hüseyin Kalan’ın Barış Yıldız’a ve vatandaşlara sürekli müdahalesi, vatandaşları susturmak istemesinin ardından Kalan’a ait şirket çalışanları tarafından Yıldız’a yumruklu saldırı düzenlendi.

Yıldız’ın sağduyusunu koruduğu yumruklu saldırı sonrası CHP’li yöneticilerin müdahalesine engel olarak “Biz onlara bu şekilde karşılık vermeyeceğiz, provokatörlere müsaade etmeyeceğiz, provokasyona gelmeyeceğiz” diyerek olayların daha da büyümesine engel oldu. 

Saldırının ardından olay yerini terk etmeyen Yıldız, vatandaşların sorunlarını dinleyip konteynerde incelemelerde bulundu. Yıldız ve beraberindekiler saldırıyı gerçekleştirenler hakkında şikayetçi oldu.

Malatyahaber.com-Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

43 yorum yapılmış

  • Erkan (1 yıl önce)
    Hüseyin Kalan'ı yıllardır tanırım. Bir süre de yanında çalıştım. Ok gibi düz adamdır. Allah korkusunu yüreğinde taşır, ona göre yaşar, ona göre söz eder. Gidip kapısını çalıp ekmeğini isteseniz düşünmeden paylaşır. Chpyi sevmez ve kendi mülkiyetinde söz söyletmeme hakkına da sahiptir. Siyasi şov yapmak isteyen başka kapıya gitsin. Adamın mülkiyetine ohal kapsamında geçici süre el konulmuştur. Ama yorumlarda linç ederek olayı farklı değerlendirerek algı yapılıyor. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Gidip Hüseyin Kalan ile 10 dakika sohbet edin, yemeğini yiyin, çayını, suyunu için. Onun hakkında olumsuz düşündüğünüz için utanacaksınız.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Selçuk (1 yıl önce)
    Her işe Allah kitap karıştırılmazsa olmaz değil mi? “Siz Allah’ı bilir misiniz” deyip ardına küfür edip Allah’ın yarattığına zarar veriyorsun. Bu nasıl bir cahillik. Bir Malatyalı olarak bazen başımıza gelenler az mı diyorum? Ama maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • barguzu (1 yıl önce)
    AKP oyunlar icine Düsmüs nasil Millete Karsi Tarafa kötü Gösterecek diye Pesinde.Insallah Halk buna bir Cevap verir 21 Senelik Parti Hükümet gider.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ahmey (1 yıl önce)
    Sebep her ne olursa olsun böyle bir ortamda Malatya gerilimden uzak durup birlik olmalıyız. Bu șehir ancak halkın kenetlenmesi ve birlik olması ile yeniden ayağa kalkabilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ensar (1 yıl önce)
    Hüseyin Kalan depremzede vatandaşlara kendi imkanlarıyla yemek dağıtıyor.
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Porgalı (1 yıl önce)
    Kim yaparsa yapsın ülkemi kim karıştırıyorsa içeri atılmalı akp veya CHP fark etmez bu zat 2 oldu kamera karşısında şov yapıp tahrik yapıyor
    %82
    %18
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    yazık çok yazık millet neler çekiyor sizin yaptığınıza bakın.. karşıdaki insan oraya hak aramaya gelmiş hakeret.. yumruk nedir allah aşkına.. malatyamızın adını batıran malatyalı değildir.. karşıdaki insan kim olursa olsun
    %88
    %12
    Yanıtla
  • malatyali diye bir kavram kalmadi kardes istilaci milletler asiri hizli cogaliyor. bunlar geri gonderilmezse uc bes seneye oetadogu ulkesi olacagiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fatih (1 yıl önce)
    Hüseyin Kalan oradaki eski ilçe terminali arazisinin sahibi. bu aşevi ve konteynerler oraya kurulmuş. videoda devlet görevlisi yok, tahliye işlemini kendisi yönetiyor. gideceğiniz yer buradan daha konforlu falan diye o söylüyor. valilik veya afad'dan kimse yok ne hikmetse. saldırgan da onun elemanı.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • hüseyin (1 yıl önce)fatih isimli kullanıcı yorumuna
    HII şu onda bir fiyatına alınan arazi mi orası hıı anladııımm.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Paran olaydı sen alaydın kardeş zenginin malı niye çene yorar ki vereydin parayı alaydın
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Turgay yıldırım (1 yıl önce)fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Eleştiri yaparken karşındaki insanı önce tanımak gerek Hüseyin kalan bu şehrin saygın dürüst iş insanıdır yıllardır kimse kendisinden her hangi bi zarar görmemiştir barış yıldız oraya insanlara yardım için değil sadece kamuoyunda gündem yaratmak için bulunmaktadır bugüne kadar neredeyseniz diye sorarlar adama barış efendi
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    A h canım benim ya depremzedelerin sorunlarını dinlemiş ya.öylesine duygulandımki.şu an ağlıyorum ben.
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Gözyaşı için gereken şeylerden biri de vicdandır.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Milidyalı (1 yıl önce)
    Sayın editör , aşevi çadırının kaldırılması ile ilgili Malatya Valiliğinin açıklamasını neden yayınlamıyorsunuz yada ben mi göremedim?
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Yeşilyurt belediyesi (1 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesi 40 gündür depremzede olduğumuz halde gece gündüz çoluk cocugumuzu dışarda bırakıp çalıştık sadece 2 gün izin yaptık hem maaslarimizi kestiler hemde afet yardımı vermediler ALLAH'A havale ediyoruz
    %94
    %6
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    O yumruk atana ikramiye de verirler.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (1 yıl önce)
    Çok ayıp şeyler bunlar yumruğu atınca ne oldu eline ne geçti koca adamsın yakışıyormu ???
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ensar (1 yıl önce)
    Valiliğin açıklamalarını da yayınlasanız nasıl olur???¿
    %43
    %57
    Yanıtla
  • TÜRKOĞLU (1 yıl önce)
    Hüseyin Kalan'In amacını gerçekten anlamış değilim. Bilinçli bir şekilde mi yapıyor ! yoksa bilinçsizce mi hareket ediyor. Bilinçsizce hareket ediyor ise vay halimize ki, MÜSİAD gibi büyük ve saygın iş adamlarının yıllarca başkanlığını yapmış !! Bilinçli yapıyor ise, bu yaptıkları ile kimin ekmeğine YAĞ sürdüğünün farkında mı ?? Bu yaptıklarının nereye balta vurup, nereye gül attığını iyi incelesin...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Selahattin Ucuzcu (1 yıl önce)
    Ne AKP lilerin ne de CHP lilerin boyle bir ortamda bu tur hareketleri yapmalari dogru degil.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    İşte provokasyon yapılıyor,o yumruk atan zatı muhteremi içeri alacaksın ki kimse kimseye dokunmasın...(37 yaşındayım,daha Chp ye rey atmadim)
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Provakatörlüğü asıl CHP yapıyor.Valilik açıklama yapıyor.Ama buna rağmen ortalığı karıştırmak ve bundan siyasi çıkar sağlamaya çalışmak deprem enkazı üzerinde tepinmekten başka birşey değil.Millet bu yaptıklarınızı unutmayacak
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Şu an itibariyle Malatya da yaşıyorsanız inşaallah aşevi oradan kaldırıldıktan sonra orada o çadırlara muhtaç olmazsınız.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bu millet sizingibileride unutmayacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgay (1 yıl önce)
    Bu şekilde tepki vermek yakışmaz barış efendi dürüst Bi insandır vurmayla kırmayla Bi noktaya varılmıyor hep bu yüzden millet olarak kaybediyoruz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Saldırıyı kınıyoruz,,,
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Serdar karatepe (1 yıl önce)
    Malatya ya zarar veriyorsunuz. Ne haldeyiz zaten bir de provokatörler çıktı pşyasaya.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Harun (1 yıl önce)
    Birliğin ve kardeşliğin şehri olan Malatya'mıza bu görüntüler hiç yakışmıyor. Boşuna Malatya Malatya bulunmaz eşin dememişler. Felaketlerden ders alalım artık. Sağduyulu olalım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Gideceklerini anlamaya başladıkça daha da saldırganlaşacaklar. Başkana geçmiş olsun.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ali kaya (1 yıl önce)
    Provakasyona gelmeyin... CHP sahada cok organizeydi ve başarılıdı. Çekememezlik var
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hakan yildiz (1 yıl önce)ali kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Ne yapmislar soylede bilelim siz 3 kurusluk isi ballandirarak anlatirsiniz devasa yapilan isleri gormezsiniz
    %11
    %89
    Yanıtla
  • Avukat Atakan KAYA (1 yıl önce)
    Provakasyonlara gelmeyeceğiz,İl Başkanımız sayın Barış Yıldız ile birlikte durmadan halkımız için çalışmaya devam edeceğiz.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • nazif (1 yıl önce)
    inönü üniversitesinin turgut özal tıp merkezi karşısında içinde kulubesi, suyu, elektriği ve tuvaleti olan hobi bahçeleri var... şu anda kullanılmıyor, OHAL kapsamında oraları derhal çadırda yaşayan depremzedelere tahsis edilmelidir... Yüzden fazla aile oralara yerleştirilebilir... Bu yağmurda ve soğukta aileler çsdırlarda gerçekten zor durumdalar... Valimizden istirhamımız mutlsks bu imksnın kullandırılmasıdır... Yarın bu konuda cumhurbaşkanlığına da fotoğraflı bir faks göndereceğim... Herkes bu konuda ilgili yerleri arasın..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Kulübe dediğin iki kişinin bile zor sığdığı çatısı tahtadan ısıtması ve kalması imkansız yerlerdir, eğer oralar iddia ettiğiniz gibi iskan etmeye uygun yerler olsaydı rektörümüz açta açıkta kalan yüzlerce üniversite personeli ailelerini çoktan oralara yerleştirirdi, bir öneride bulunurken önden ciddi bir araştırma yapın zaman kaybına sebep olmayın lütfen.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • anlaşılan sizde oraya çökmüşsünüz... sadece kendinizi düşünüyorsunuz...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Erdinc (1 yıl önce)
    bu kadar cahil olunmaz. Akıl alır gibi değil 20 senede kindar nesil yarattılar. Yazıklar olsun. Başkan oraya insanlara yardım etmek, sorunlarıni dinlemek için gidiyor yapılanlara bak. CHP belediyeleri ilk günden bugüne ve hala canla başla çalışıyorlar. Ama burada bile önünü kesiyorlar. Ve bu yaşanan olaya bak. Allah akıl fikir ihsan eylesin.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kemal (1 yıl önce)
    CHP il başkanı sahada gece gündüz çalışıyor.buna Malatya olarak şahidiz.yapılan saldırı bir provakasyon.eski müsiad başkanı ortalığı karıştırıyor
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Milidiyalı (1 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya olarak derken sen kimin adına konuşuyorsun, herkesten vekaletmi aldında bu şekilde beyanda bulunuyorsun. Ben şahit değilim..
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Senin sahit olmaman gercegi degistirmiyor!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)Milidiyalı isimli kullanıcı yorumuna
    İl dışında sıcak ortamda göremezsin. Malatya'nın her köşesine ulaştılar.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Zaten sende Malatyali olamasin,Sen Sahit olsan ne Yazar 2-4 Maas alanlardansin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Malatya yi rezil ediyor böyle insanlar. Halbuki adam haklarını savunmak seslerini duyurmak için gelmiş oraya
    %86
    %14
    Yanıtla