SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Gençlik Atağı

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Gençlik Kolları yeniden belirlendi ve başkanlığa Serhat Arıca getirildi.
CHP il binasında, gençlik kolları basına tanıtıldı ve partiye katılan 85 gence rozetleri takıldı.

Burada konuşan CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, gerek Türkiye ve gerekse Malatya'da partilerinde yapılan yeniden yapılanma ile iktidara talipli olduklarını söyledi. Ağababa, "Parti olarak 5 yerde gerçekleştirdiğimiz büyük buluşma programlarında gördük ki, partimize teveccüh artıyor. Bu da iktidar adayı parti olduğumuzu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

CHP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na getirilen Serhat Arıca ise açıklamalarda bulunarak, "Bizler bugün Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Gençlik Kollarını oluşturarak bayrağı devralmış bulunuyoruz. Partimizin emin adımlarla iktidara yürüdüğü bu dönemde omuzlarımızdaki sorumluluğun farkındayız. Bu yolda gençlik kolları olarak , gençliğin insan haklarına saygılı sosyal demokrat çizgide , siyasal olgunluğunu geliştirmek temel amacımız olacaktır. Bizlere güvenerek bu önemli sorumluluğu
taşıyabileceğimize inanan , başta il başkanımız sayın Veli Ağbaba ve il yöneticilerimiz olmak üzere tüm partililerimize tekrar teşekkür ediyoruz. Bu daveti yaparken İl Başkanımız Sayın Veli Ağbaba'nın örgütüyle birlikte partimizde siyaset yapmak isteyen herkesin önünü açtığını , binlerce kişiye rozet takarak partiye kazandırdığını gördük , yaşadık. Bu anlayışla bütün genç arkadaşlarımızın Cumhuriyet Halk Partisi'nde politika yapmalarının önü sonuna kadar açıktır. Gelin hep birlikte, siyaset üretelim, ülkemiz ve partimiz siyasetine yön verelim diyoruz. Bütün destek olan genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız