SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Kiraz Adaylığını Açıkladı

0
Güncellendi - 2017-12-23 22:15:11
CHP'de Kiraz Adaylığını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 23 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan kongreye yeniden aday olarak gireceğini açıkladı.

23 Aralık’ta gerçekleştirilecek CHP Malatya İl kongresi öncesinde aday olmayacağını açıklayan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, İlçe başkanlarımızın ve delegelerimizin imzası doğrultusunda aday olduğunu söyledi. İl binasında basın açıklaması düzenleyerek 23 Aralıkta gerçekleştirilecek olan kongre öncesi il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Kiraz, "Partimizde bir kongre süreci yaşıyoruz bu kongre çerçevesi süresinde ilçe kongrelerimizi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdik. Yeni göreve gelen arkadaşlarımız var, daha öncede görevde olup bırakan arkadaşlarımız var ben partimizde görev yapmış olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Demokrasinin en iyi işlediği yerin CHP'nin kongreleri olduğunu vurgulayan Kiraz, "Bizim partimizde kongreler diğer partilerin kongreleriyle kıyaslamayacak kadar önemli. İçinde geçtiğimiz şartlar göz önünde bulundurulduğunda bizim kongrelerimiz daha çok anlam ifade ediyor önem ifade ediyor. Bu bilinçle bu çaba ile kongrelerimizi tamamladık. Önümüzdeki süreçte Türkiye'nin birikmiş olan sorunlarını çözebilecek bir yapının bir anlayışın mutlaka iktidara gelmesi gerekiyor. Bütün ilçe kongrelerimizi tamamladıktan sonra il kongremizi gerçekleştirerek Malatya’da ki kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Bu kapsamda 23 Aralık’ta yapılacak olan il kongremize bütün Malatyalıları davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun "neden zorla aday gösterildiniz?" Sorusuna ise Kiraz,”Bizim partide herhangi bir göreve talip olunmaz aday gösterilir ben bu dönem 3.kez yarışacağım. Geçtiğimiz 2 dönemde hiç adaylık açıklaması yapmadım partili arkadaşlarımız partinin kademeleri ve yetkili organlar bizi nerede görmek istiyorsa orada görev yapmaya çalıştık bu kongre öncesinde de hem ilçe başkanlarımız hem meclis üyelerimiz ve delegelerimizin önemli sayıda imza vererek, bize bir çağrısı oldu bizde bu çağrıya cevap verdik hafta sonu yapılacak olan kongrede bu çağrı doğrultusunda il başkan adayı olarak yarışacağım" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Akçadağlı (6 yıl önce)
    Ağbaba bu şahsı destekleyerek hem kendi emeklerine hem de CHP ye yazık ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • yağmur (6 yıl önce)
    Kiraz ölünceye kadar il başkanı olacaktır,he milletvekili olur giderse o zaman yeri boş kalır o zaman arkadakilere sıra gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Sayın kiraz siz göreve geldiğiniz de Malatya da CHP nin kaç belediyesi CHP li idi ve oy oranı ne idi. Başarısızlığın pirim yaptığı tek ülke Türkiye tek parti CHP ve tek şehir Malatya. İlk seçimde Hekimhan ı da kaybedersiniz. Kaybetmezseniz de halkın dirayeti ve duruşundan kaybetmezsiniz. Olmadı sayın kiraz hem de hiç olmadı. Kasaba siyasetini bırakın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Yakıştıramadım CHP Malatyada Batırdınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Sayın Kiraz'ın yaptığı doğru değil.Neymiş,İlçe Başkanları ısrar etmiş.Bunan şu anlaşılıyor"İstemem ama yan cebime koy."Umarım CHP'li delegeler İl kongresinde bu durumu değerlendirecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Olumlu
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Neden hep aynı kişiler aday olur. Yeter deyin bir kenara çekilin, diğer arkadaşlara da şans verin. Hem aday olmayacağım deyip, hem de adaylığını açıklama da nedir? Nedir bu koltuk sevdası. Ne de olsa genel başkan da aynı kafa da olduğundan ölene kadar koltuğunuzu kimseye kaptırmayın. Ülke vatandaş umurunuzda mı, Önemli olan koltuk. Hiç soğutmadan hemen oturun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (6 yıl önce)
    CHP il yönetiminin, özellikle bu başkanın değişmesi gerekiyor...ben arkadasi tanımam etmem, iyidir kotudur bilemem ama başkanlık yapacak stratejik hareket yeteneği olmadigini kendi gözlerimle gordum...
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAMİ (6 yıl önce)
    Sayın Kiraz insanların aklıyla dalga gecmeyin aday olmuyorum deyip arkadan imza toplatmak yakışık almıyor bu partiye oy verenlerin aklıyla dalga gecmeyin bu insanları aptal yerine koymayın ne yapmısın mileltvekili sayısınımı artırmısın bugüne kadar ne başarın varda sen istemiyorsun da seni insanlar istesin yapabilirsin böyle numaraalrı ama sakın sanma bu partiye oy verenler aptal bişey bilmiyor bu partinin yanin inönünün atatürkün partisinin il başkanı siz oluyorsanız bu şehirde başka söz söylemeye gerek yok saf temiz alevi kardeşlerimizin sırf CHP yew oyunu vermesi karşılığı 1 mileltvekili seçilir belki bu seçimde o da zor gör ünüyor sizden ricaqmız bizlerin aklı ile dalga gecmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • emre sezgin (6 yıl önce)
    2 dönemdir harika işler başardınız, haklısınız. Birbirinizin sırtını sıvazlayarak küçük klikler olarak yaşamınızı sürdürüyorsunuz. bu şehre ne verdi, ne verebilir? "Partide aday olunmaz."mış. Hadi canım!.. Yeni ilkeler üretiyoruz çok şükür. Çapı belli hayat anlayışımızı koca partiye uyarlamaya çalışıyoruz. Kendi menfaatimizi ülke çıkarlarının önünde tutuyoruz. Koltuğa yapışmış bırakmıyoruz. "Olmuyor, yapamıyoruz." deyin biriniz de ya hu!..
    0
    0
    Yanıtla