SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'li Böke Malatya'da Konuşacak

0
Güncellendi - 2017-03-07 16:44:51
CHP'li Böke Malatya'da Konuşacak
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde bir dizi etkinliğe katılmak üzere Çarşamba günü Malatya’ya geliyor.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz Parti İl binasında yaptığı basın açıklamasıyla çalışmalar hakkında bilgi verdi ve herkesi Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ile buluşmaya davet etti.

CHP’nin parti kimliğini bir kenara bırakarak partiler üstü bir anlayışla ‘Hayır’ kampanyasını sürdürdüğünü kaydeden İl Başkanı Kiraz,  parti genel merkezinin bu kampanyaya destek vermek amacıyla üst düzey yöneticilerin zaman zaman çalışmalara katılacağını belirterek “Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz, İzmir Milletvekilimiz Sayın Selin Sayek Böke bir program gerçekleştireceğiz. Bu program 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde olacak. Saat 13.00’de Kongre ve Kültür Merkezi'nde başta Kadınlarımız olmak üzere bütün Malatyalılarla buluşacak. Bütün Malatyalıları bu programa davet ediyorum” dedi.

“Karar alındı ama ‘evet’ afişleri kaldırılmadı”

Seçim çalışmaları için Vali Toprak’ın başkanlığında bütün siyasi partilerin yöneticilerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirildiğini ve bir takım kararlar alındığını söyleyen Kiraz, “Hepimizin özellikle kendimizi ifade edebileceğimiz bir ortamın oluşması gerekiyor. Toplumun doğru bir karar verebilmesi için objektif bir değerlendirme yapabilmesi gerekiyor. Ama maalesef Cumhurbaşkanının Malatya ziyareti gerçekleştirdikten sonra halen evet yazılı bez afişlerini Malatya sokaklarında kaldırmadığını görüyoruz. 1 Mart 2017’de Valilikte alınan karar şöyle: Siyasi Partiler, İl ve İlçe binaları ile seçim büroları dışında bez bayrak asamayacaklar. Evet yazılı bez afişlerin bugüne kadar kaldırılmamış olması düşündürücüdür. Eğer bir siyasi parti Malatya da bir Valinin sözünü dinlemeyecekse biz kime güvenerek bu objektif çalışmayı sürdüreceğiz.  Bir an önce bu aldığımız kurallara bütün siyasi partilerin uymasını bekliyoruz. Bütün kamu imkânlarının, bütün devlet imkânlarının propagandanın bir tarafına, terazinin bir tarafına konulmak istenmesini uygun görmüyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız