SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin AKP'li Konukları

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili İhsan Koca ve beraberindeki heyet, CHP Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Heyet, genel kurulunu geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne de ziyarette bulundu.

CHP'Yİ ZİYARET..
Beraberinde AKP Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, Gençlik Kolları Başkanı Adem Ergül ve parti yöneticileriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş'ı partide ziyaret eden ve geçen ay göreve seçilmesi nedeniyle tebriklerini ileten milletvekili İhsan Koca, "Ben AK Parti İl Başkanı iken Berktaş'la aynı ortamda siyaset yapma imkanı buldum. Daha önce telefonla iletmiş olsak bile bizzat ziyaret edip, 'Hayırlı olsun' demek istedik" açıklamasını yaptı.

AKP Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır da, "Sizler ve bizlerin amacı hizmet etmektir. Görüş ayrılığı olan konularımız olabilir. Herkes aynı düşünecek diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ise, "Muhalefet ve iktidarın görevleri farklıdır. Yeri gelir, işlerin doğru yapılması için iktidarı eleştiririz" şeklinde konuştu.

"Herkesin görüşü farklı olabilir" diyen Berktaş, her iki partide görev yapanların ortak amacının hizmet olduğunu kaydetti.

ESKK'YE..
AKP Koca, İl Başkanı Çakır, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ve parti yöneticileri ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na yeniden seçilen Ali Evren'i ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, yeniden seçilmesinden dolayı kendisine güvenen esnaflara karşı mahcup olmamaya çalışacağını söyleyerek, hükümetten bu dönemde esnaf için sicil affı istediklerini kaydetti. Hizmette ayrım yapmadıklarını belirten Evren, 2008 yılının ilk 2 ayında 64 esnaf ve sanatkara 875 bin YTL tutarında kredi kullandırdıklarını belirtti.

Milletvekili Koca ise bu dönemde esnaf için güzel hizmetlere imza atılacağını söyleyerek, "Bu dönemde de hep beraber güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Yapılan kongre esnaflarımıza hayırlı olsun" dedi.

İl Başkanı Ahmet Çakır ise esnaf kuruluşları arasında birlik ve beraberliği gördüklerini kaydederek, "Uyumlu bir çalışma görüyoruz. Rahatlıkla bir diyalog kuruyoruz" diye konuştu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'de, bu dönemde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın esnafa gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini söyleyerek, Başbakan’ın talimatı ile yapılacak olan Esnaf Şurası'nda esnaf için yeni bir yol haritasının ortaya çıkartılacağını belirtti. Keskin, esnafın yaşadığı sıkıntıların bu dönemde çözümleneceğine inandıklarını belirterek, "Rahmetli Turgut Özal, 'Halka hizmet, Hakka hizmettir' derdi. Başbakanımız da bu anlayış içerisinde. Başbakanımız Cumhuriyet tarihinde esnafın üst kuruluşunu ziyaret eden ilk Başbakandır. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız