SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar'ın 'Tam Bana Göre' Festivali Keyfi!

Çınar'ın 'Tam Bana Göre' Festivali Keyfi!
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi kullanılarak gri pasaport sağlanan 90 kişinin Avrupa'ya kaçırılarak “Göçmen Kaçakçılığı” suçunun işlenmesine ön ayak olan, hakkında İçişleri Bakanlığı'nca bu olayla ilgili olarak verilen soruşturma izni, AKP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin memleketi Kayseri'nin barosuna kayıtlı avukatlarının Kayseri İdare Mahkemesi üzerinden Danıştay'a yaptığı itiraz üzerine 3'e 2 oy çokluğuyla iptal edilen, yargılanmaktan kurtulduğu gibi bu konuda açılan davada sadece ‘tanık’ olarak  yer alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AKP Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen ‘Tam Bana Göre’ festivalinde keyifli anlar yaşadı. 

Göçmen Kaçakçılığı olayı ile ilgili sorununda kendisine yakın ilgi ve destek verdiği öne sürülen Mehmet Özhaseki'nin elinden bir de ödül alarak keyfi katlanan Mehmet Çınar'ın, bu partisinin düzenlediği etkinlikle ilgili olarak Yeşiyurt Belediyesi'nin fotoğraflar eşliğinde yayınladığı bülten şöyle:

"Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkanlığı tarafından Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen ‘Tam Bana Göre’ festivalinde stant açarak, iki yıldır AK Parti Genel Merkezimiz tarafından ödüle layık görülen gençlik yatırımlarımızı ülkemizin dört bir tarafından gelen gençlerimize ve belediye başkanlarımıza anlatma ve aktarma fırsatı yakalıyoruz.” diye konuştu.

Dezavantajlı durumdaki gençleri sporla buluşturmak amacıyla başlattığı ‘Bu Takım Kazanır’ projesiyle AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkanlığı tarafından ödüllendirilen Yeşilyurt Belediyesinin Ankara Başkent Millet Bahçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Tam Bana Göre’ festivalinde ki tanıtım standına gençler yoğun ilgi gösterdi.

Konserlerden özel konferanslara, söyleşilerden tanıtım etkinliklerine kadar birbirinden farklı aktivitelerin yer aldığı ‘Tam Bana Göre’ festivalinde yerini alan Yeşilyurt Belediyesi tarafından kurulan stant da Malatya ve Yeşilyurt’un tarihi, kültürü, gastronomisi, sanatsal ve sportif vizyonu ile son yıllarda gençlere yönelik yapılan yatırımlar hakkında gelen misafirlere bilgilendirmeler yapılıyor.

Malatya’da ilk kez Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Ayak Bilardosu Turnuvalarında kullanılan yeşil zeminli sahaya büyük ilgi gösteren gençler kendi aralarında maç yaparak inceleme gezilerini keyifli hale getiriyorlar.

Yeşilyurt Belediye standını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra AK Parti Milletvekilleri, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları ile Türkiye’nin farklı kentlerinden katılım gösteren gençlerle yakından ilgilenen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gelen misafirlerine Yeşilyurt Belediyesi tarafından üretimi yapılan Kayısı Çekirdeği Kahvesinin yanı sıra Malatya Kayısısı ikram ediyor.  ‘44 Yıl Hatır Kahvesi’ ismi koyulan Kayısı Çekirdeği Kahvesini tatmadan gitmeyen ziyaretçiler, gösterilen misafirperverlik ve yapılan ikramlardan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Tam Bana Göre’ festivalinde yer almaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan ‘Tam Bana Göre’ festivalinde yer alarak kentimizin ve ilçemizin tanıtımını yapıyoruz. Burada büyük bir heyecan ve coşku yaşanıyor, böylesine güzel bir etkinlikte yer almaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından ödüle layık görülen projelerimizi burada gençlerimizle paylaşıyoruz ve onları kentimize davet ediyoruz. Geçen yıl ki heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ülkemizin dört bir tarafından gelen gençlerimizin heyecanı ve enerjisi ortamı daha da renklendiriyor. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ödülün ardından bu yılda ‘Bu Takım Kazanır’ projemizle AK Parti Genel Merkezimiz tarafından ödül almanın verdiği onur ve gururla birlikte bizlerde standımızda gelen misafirlerimizi büyük bir heyecanla ağırlıyoruz. Gelen tüm misafirlerimize kentimizle ilgili, ilçemizle ilgili, gençlik yatırımlarımızla ilgili bilgiler paylaşıp, kayısı çekirdeği kahvemiz ile ünlü kayısımızı ikram ediyoruz. Halk oyunları ekibimiz tarafından sergilenen yöresel oyunlarıyla renklenen standımızın gördüğü büyük ilgi bizleri mutlu ediyor. Burada çok güzel organizasyon ve etkinlikler oluyor. Standımız önünde kurduğumuz ayak bilardosu sahamıza ilgi gösteren gençlerimiz kendi aralarında maç yaparak keyifli anlar yaşıyorlar. Standımız ziyaretçilerimizin uğrak noktasına dönüştü. Malatya’nın ve Yeşilyurt’un en güzel şekilde tanıtılması için ekiplerimizle birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Pazar gününe kadar buradayız, tüm gençlerimizi, burada yaşayan hemşehrilerimizi ve yolu Malatya’dan geçen herkesi bekliyoruz.” diye konuştu.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • başkan (1 yıl önce)
    hayat sana güzel
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Arif (1 yıl önce)
    Adam akıllı,orada kulis yapacak sonra Büyükşehir e başkan olacak helal olsun valla zeki adamsın
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Tahir (1 yıl önce)
    Allah bizleri haram lokmadan yemekten, şeytanın şerrinden ve de haramzadelerin şerrinden muhafaza etsin...
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Mehmet Çınar Başkan değerli bir kişiliğe sahiptir lütfen karalamayın birilerinin tetikçisi olmayın
    %17
    %83
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Biz kırk kardeşiz kırkımızda birbirimizi çok iyi biliyoruz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kırkharamiler44 (1 yıl önce)UltraŞakşakçı isimli kullanıcı yorumuna
    Helal olsun sana
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Bu saltanatında sonu gelecek merak etmeyin.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Seyyah (1 yıl önce)
    İDDİA ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bu haber kanalını okuyor.. Demedi demeyin.. Teşekkür ederiz Malatya Haber. com
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Bu kanal okunsaydı şuanki belediye vekiller hiçbiri olmazdı :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Çok elek çekmişler bu fotoğraf için. Tamamen düzmece bir program. Ekizpo fuarlarını o ziyarette bulunan kaçı izlemiş veya bilgi sahibi? Onlara ne gibi galdası olacak? Seyredin yakında bu tür organizasyonları. Yakında tüm şehri reklamlarla donatır, onlara da birkaç milyoncuk harcar boy fotoğraf eşliğinde. Angara dan ödül almayan belediye var mı acaba? Bu milletin parasıyla krize rağmen israfa devam! Dünyada ilk ve tek!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)Kündübekli isimli kullanıcı yorumuna
    Önce seçtiğiniz başkanınıza bakın, adı insan kaçakçılığından tut kendi ailesine ait beton şirketlerinin ürünlerini belediye ihalelerine dahil etmeye kadar sıkça konuşuluyor. Expo fuarını herkes bilir. Ama konuşmandan da belli oluyorki sen bayağı geriden geliyorsun. Selahattin başkan belkide expo fuarının düzenleneceği tarihte belediye başkanı olmayacak ama canla başla şimdiden hazırlıklara başladı. Malatya ya ne kadar getirisi olacağından bahsetmiyorum çünkü senin beynin yanar.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Sende buna inandın
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Sana inandık.
    %17
    %83
    Yanıtla