SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Çok Önemli Bir Galibiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2020-06-22 18:19:44
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Murat Yıldırım, Göztepe karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Süper Ligin ikinci yarısında ilk galibiyetini alan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da yüzler gülüyor. Sezonun ikinci yarısında 10 maçta 9 mağlubiyet, 1’de beraberlik alan sarı siyahlı takım, 28.haftada sahasında İzmir ekibi Göztepe karşısında kader maçına çıktı.

Üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle tehlike hattına kadar gerileyen Malaya temsilcisi, Göztepe’yi sahasında 2-1’lik skorla mağlup ederek, hem ikinci yarıdaki ilk galibiyetini aldı hem de kümede kalma umutlarını daha da artırdı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Murat Yıldırım, Göztepe karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

İzmir ekibi karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydeden Yıldırım, “Çok çok önemli bir galibiyet aldık. Böyle karakter göstererek inşallah ligde kalacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Oguz (3 yıl önce)
    Trabzon şampiyon olamasın malatyada düşmesin başka birşey istemiyoruz bu sene bize ders oldu seneye kuracağımız takım la neler yapacaz
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (3 yıl önce)
    antep bize pua vermez.onunda durumu kritik.yanlış konuşarak şike şaibelerine kapı açmayın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Miso (3 yıl önce)
    Bu takımda her daim oynayacak bir futbolcu. Can ile baş ile oynuyor. Senin hırsın ve YMS sevgin bu takımı super ligde tutacak. Helal sana M Yıldırım. Allah seni sakatlıklardan korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Burdan bir tespit yapıyorum . Son maç Antep garanti diyorum. 4 puan daha alırsa 5 maçta. Yine ligde kalırız. Konya düşer 3 ncü takım olarak... Eğer burda da kurtaramazsak yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan gaziantep başkanı yada sumudica ile görüşüp senet mi aldın?Halen akıllanmamışsınız.Biz daha önce gene böyle bir son maçta gaziantepe sahasında yenilerek kümeye düşmüştük.Ortalarda boş boş konuşmayın.Bırakın herkes işini yapsın.Hesabını da kendine sakla.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)
    Doğru ve parasini almış bir kadro ile çıkarsan büyük bir ihtimalle kazanırsın…ben uzun yıllardır malatyasporu takip ediyorum…malatyasporun bu sezon puan aldığı maçların tamamına yakınında tandem hadebe ve minadan kurulu…ortada dogru yanlis murat oynar ne olursa olsun terinin son damlasina kadar savasiyor..ve bifumanin bu takimda oynamamasi lazim..gokhan tore para alirsa oynar..dun bunlari gorduk..bundan vazgeçen ve kendisine göre kadro kuran hocalar malatyasporu bu hâle getirdi(ki bu teknik kısmi başkanın para ödeme yapmamasida diğer kismi)
    0
    0
    Yanıtla