SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Merkezli Kent Projelerimiz Hazır"

A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, “Şehri bir bölgede sıkışıp büyümesini ve gelişmesin engelleyen tek merkezli kent yapısından çıkartılıp  çok merkezli kent yapısına dönüşmesi için  projelerimiz  ve  çalışmalarımız hazır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, “Yeşilyurt yeniden yapılanmayla eskisinden daha iyi olacak.  Depremde ev ve iş yerleri yıkılan vatandaşlarımızı mağdur etmeden ve hiçbir hak kaybına uğratmadan, insanımızı ekonomik olarak yormayacak sabit taksitlerle, belediye kontrolünde ve  güvencesinde, geliştirmiş olduğumuz katılım modeli ile Yeşilyurt'ta  yerinde dönüşüm sistemini tamamlayacağız. Şehri bir bölgede sıkışıp büyümesini ve gelişmesin engelleyen tek merkezli kent yapısından çıkartılıp  çok merkezli kent yapısına dönüşmesi için  projelerimiz  ve  çalışmalarımız hazır.  Yapacağımız Projelerle Yeşilyurt ilçemiz sınırlarında yeni bir Kent merkezi oluşturularak kentin büyümesi, gelişmesi ve trafik yoğunluğundan kurtulması sağlanmış olacaktır.” dedi.

Murat Aslan, "Yeşilyurt hasta değil yıkık, tedaviye değil yeniden inşa olması gerekir. Söz veriyoruz seçildiğimizin ikinci yıldan itibaren insanlarımız evlerine  ve  iş  yerlerine kavuşmaya başlayacaklar. Biz sadece gece  gündüz  demeden Yeşilyurt'un  ve  belediyemizin  tüm  paydaşlarıyla Yeşilyurt'u   daha  modern  ve  daha  yaşanılabilir bir halde yeniden o eski  kadim Yeşilyurt mazisine ve günlerine döndüreceğiz." ifadelerini kaydetti.

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü nedeniyle Malatya Şehitliğini ziyaret eden Murat Aslan, şehitlerin kabirleri başında dua etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız