SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemli Bir Problemi Yok"

0
Güncellendi - 2018-10-14 02:35:22
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, lige verilen milli arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendiriyor. Sarı kırmızılı takımda ameliyat olan forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu ile birlikte sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Muenfuh Sincere Seth ile sol bek oyuncusu Erkan Kaş'ın yanı sıra milli takımlarında bulunan kaleci Fabien Ceddy Farnolle ile forvet oyuncusu Khalid Boutaib kamp çalışmalarında yer almıyor.

Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2'de mağlubiyet alarak 12 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendiriyor.

Kamp çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Evkur Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Turgay Karslı, "Ankaragücü maçına kadar olan süreci burada değerlendireceğiz. Bu arada lig oynamış gibi kabul edip, hazırlık maçımız var. Ardından da tekrar maç haftasına gireceğiz" dedi.

Karslı, kampta yer almayan futbolcularla ilgili şu bilgileri verdi:

"Kalecimiz Fabien Ceddy Farnolle ve forvet oyuncumuz Khalid Boutaib, kendi ülkelerindeki milli takım kamplarındalar. Sakat futbolcularımız bulunuyor. Ömer Şişmanoğlu, Sincere Seth ve Erkan Kaş iyileşme ve tedavi süreçlerini sağlık ekibinin kontrolünde devam ettiriyorlar. Arturo Mina özel bir izin almıştı, onun dışında antrenmanlara katılacak."

Ligin 8.haftasında Malatya'da Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında takım kaptanı Adem Büyük'ün yaşadığı sakatlıkla ilgili de bilgi veren Karslı, "Adem'in son oynadığımız müsabakada pozisyon icabı yere düşerken kaburgasında bir problem vardı. Kafamızda bir problem kalmasın diye sağlık ekibimiz MR için hastaneden randevu aldı. Çok önemli bir sağlık sorunu yok" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Randevuyu devlet hastanesinden aldıysanız 2aya gün verirler adem sezonu kapatır?
    0
    0
    Yanıtla