SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemli Devlet ve Siyaset Adamıydı"

0
Güncellendi - 2017-02-07 01:57:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlarından eski Refah Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın 6. ölüm yıl dönümü nedeniyle, Erbakan Vakfı Malatya İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta sonu açılan ‘Necmettin Erbakan Resim Sergisi’ni gezdi. Vakıf İl Başkanı Mücahit Erbakan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çakır’ın kendilerine her zaman destek olduğunu belirten Erbakan, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çünkü her zaman için Erbakan ismine çok büyük saygısı ve sevgileri olmuştur. Erbakan Vakfı olarak yapmış olduğumuz organizasyonlara her zaman desteği olmuştur. Bu vesile ile tekrardan çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum. Allah kendinden razı olsun” dedi.

Merhum Necmettin Erbakan’ın 30-40 yıl öncesinden ortaya koyduğu siyasi görüşlerin, bugün ortaya çıktığını belirten Başkan Çakır, “Bu tür şahsiyetleri iyi anlamak lazım. Bunların izlemiş olduğu siyaseti, çizgiyi ülke adına koymuş oldukları mücadeleleri çok iyi görmek lazım. Bunlar önümüzdeki dönemlerde de siyaseten daha az hata yapılmasının sağlanmasını da aslında ortaya koyuyor. Siyasete ve günümüze ışık tutan,  birlik ve beraberlik adına, ülkenin geleceği adına, nelere dikkat edilmesi gerektiği yönünde birer cümle ile de olsa çok veciz sözler var. Dolayısıyla Erbakan Hocamız ülkemizde yetişen çok önemli devlet ve siyaset adamlarından bir tanesidir. Rahmetle anıyoruz. Allah mekânını Cennet etsin. Güzel izler bıraktı, büyük hedefler bıraktı. Büyük ve güçlü Türkiye’yi her zaman özleyen bir siyasetçiydi” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MALATYALI (7 yıl önce)
    ERBAKAN HOCANIN AKP HAKKINDA Kİ GÖRÜŞLERİNİ DE YAZABİLSEYDİNİZ KEŞKE , AKP NİN ASIL AMACINI VE ÜLKEYİ NEREYE GÖTÜRDÜĞÜNÜ EN İYİ ANALİZ EDEN SİYASETÇİ ERBAKAN DIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bugünde haber var (7 yıl önce)
    Ağzına sağlık kardeş. Bugunde basina bir malzeme bulmuşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali elmas (7 yıl önce)
    KEŞKE HEPİNİZ ONUN KADAR DÜRÜST OLSANIZ SİYASETE MALZEME YAPMAYIN SADECE ONUN ARKASINDAN DUA OKUYUN
    0
    0
    Yanıtla