SON DAKİKA
SON DEPREMLER

70 Haberi, 'Seri'ye Bağlanan Kararlarla Engellettiler

70 Haberi, 'Seri'ye Bağlanan Kararlarla Engellettiler
A- A+ PAYLAŞ

2018- 2022 yılları arasında 4 yıl süreyle Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin (MTÜ) rektörlüğünü yapan Aysun Bay Karabulut ile herhangi resmi bir görevi ve yetkisi olmamasına rağmen karısının görev yaptığı dönemde, üniversitedeki tüm iş ve işlemlere müdahale ettiği, tüm ihaleler ve kadro faaliyetlerinde söz sahibi olduğu öne sürülen kocası Ercan Karabulut'un yanı sıra, bu karı- kocanın üniversitedeki yolsuzluk, usulsüzlük, yasa dışılık, personele baskı, kendilerine menfaat sağlama iddialarının yoğun olarak ifade edildiği faaliyetlerine destek sağladıkları belirtilen bazı personelle ilgili malatyahaber.com'da yayınlanan haberlere, son dönemde 'seri halde' getirilen erişim engelleme kararları gündem oluşturmaya devam ediyor. Rektörlük süreci ve sonrasındaki adlarının karıştığı birçok olayı, iddiayı gündeme getiren, taraflarınca yalanlanmayan, mahkeme konusu yapılmayan, ancak İstanbul'dan bir avukatın devreye sokulmasıyla Ağustos'tan itibaren aniden peş peşe gelmeye başlayan Malatya Adliyesi çıkışlı erişim engelleme kararı sayısı 70'i buldu. İtirazlar üzerine engellenen haber sayısı 36 oldu.

HİÇ BİRİNİ YALANLAYAMADILAR, HAKSIZ YARGI KARARLARI İLE MORAL BULDULAR..
Aysun Bay Karabulut ile onu rektörlük görevi sırasındaki birçok yasa dışı iş ve işlem konusunda azmettirdiği öne sürülen kocası, üniversitedeki görevlerine yasa ve yönetmeliklere uygun olmayan biçimlerde getirilen bazı personelin de desteğiyle yaptıkları iddia edilen yolsuzluklar, usulsüzlükler malatyahaber.com'da tüm ayrıntılara da yer verilen haberlerle kamuoyuna duyuruldu.

Rektörlük görevi sonrasında kamuoyunu aldatıcı yanlış beyanlarla faaliyette bulunan, MHP'den siyaset yapma girişimleri, bu partinin genel başkanı Devlet Bahçeli ile yerel yönetimlerinin reddiyle yasal olarak son bulan karı- kocanın, birçok konuda yalan- yanlış beyanlarla kamuoyunu kandırma çabaları da tüm ayrıntılarıyla ve delilleriyle haberlerde konu edilirken, rektörlük ve sonrası süreçte bunlara yardım ve destek için yayın yapan sözde gazeteciler, karı- kocanın yine haklarındaki haberleri engellemek için sabıkalı bazı şahısları da kullanmaları da malatyahaber.com'un haberlerinde yer aldı.

Karı-kocanın, rektörlük dönemleri sırasında dolandırıcılıktan sabıkalı bir ismi üniversitenin Ankara temsilcisi olarak lanse ettikleri, çeşitli ziyaretlerde bulundukları da fotoğraflı tespit yapılan haberlerle duyurulurken, malatyahaber.com bu şahsın da aralarında bulunduğu sabıkalıların "haberlerin kaldırılması" tehditleriyle karşı karşıya kaldı.

(ALTTAKİ FOTOĞRAFTA) SABIKALI DOLANDIRICIYI, MTÜ'NÜN ANKARA TEMSİLCİSİ YAPTILAR!. Aysun Bay Karabulut ile onunla birlikte üniversiteyi yöneten kocası, MTÜ'de inanılmaz skandal ve yolsuzluk- usulsüzlük- yasa dışı iş- işlem iddialarına muhatap oldular. İkilinin, MTÜ'nün itibarını darmadağın eden marifetlerinden biri de, Ankara'da ikamet eden ve dolandırıcılıktan sabıkalı olan Adem Yıldız adlı şahsı, üniversitenin Ankara temsilcisi diye çevreye tanıştırmaları ve bazı görüşmelere götürmeleriydi. Aşağıdaki fotoğrafta Karabulut'larla ilişki kurduğu dönemde birlikte görülen sabıkalı şahıs, bu ikili ile ilgili malatyahaber.com'da çıkan haberler nedeniyle işi tehdit boyutuna vardırınca şikayet edildi. Kendisinin bu kişilerle ilişkisini yansıtan haber ve fotoğraflar nedeniyle ‘haberlerin kaldırılması’ için tehdit ve tacizlerini sürdüren sabıkalı şahıs, kendisinin başaramadığı haber engelinin yargı kararıyla gelmesi üzerinde, tehdit ve tacizlerine ara verdi!..

malatyahaber.com'da, rektörlük dönemindeki yolsuzluk iddialarına konu faaliyetlerle 'haksız zenginleştiği' belirlenen Aysun Bay Karabulut hakkında YÖK tarafından yapılan soruşturmada 'Lüzum-u Muhakeme', yine üniversitedeki görevlerine yasa dışı atadığı eski genel sekreter ve yapı işleri daire başkanı Ömer Akkuş'un yanı sıra sahte belgeyle temizlik işçisi iken öğretim görevlisi yaptıkları Ezgi Budak hakkında da 'Lüzum-u Muhakeme' kararları çıktı.

Eski rektör ve kocasının tüm ayrıntılarıyla ortaya konulan, devletin resmi birimleri tarafından yapılan idari soruşturmalarda da belirlenen yolsuzluk, usulsüzlük, yasa dışı faaliyet, haksız zenginleşme vb. iddialarının yer aldığı haberlerden aşırı rahatsızlıkları nedeniyle, sözde gazetecileri aracılığıyla yaptıkları saldırılar sonuç vermezken, bir anda İstanbul'dan bir avukatla anlaşılmasının ardından Malatya Adliyesi'nden seri erişim engelleme kararları çıkmaya başladı.

ERİŞİM ENGELLEME SÜRECİ
Eski rektörün, İstanbul'dan Orhan Bozdere adlı avukata vekalet vermelerinin ardından, Malatya Adliyesi'ne yapılan 'erişim engelleme' başvuruları ve bu doğrultudaki kararlar oldukça ilginç bir süreç izlemeye başladı. 

24 Ağustos'ta yapılan ilk başvuruda 2 haberle ilgili erişim engelleme kararı çıkarken, bu kararın hemen ardından, aynı gün yazılı metin boyutu olarak yüzlerce sayfayı bulan 57 haber hakkında talepte bulunuldu ve ilgili hakimlik, herhangi bir inceleme yapmadan, başvuranların konumunu da yanlış ifade ettiği bir kararla 57 habere erişim engeli getirdi. Aynı gün ilk çıkan 2 habere ve bunların da dahil edildiği 57 haberlik ikinci karar dilimine malatyahaber.com tarafından yapılan itirazın ardından, 11 Eylül'de haberlerin bir bölümü hakkında engel kaldırılırken, 24 haberle ilgili engellemenin devam etmesi kararı çıktı.

ESKİ REKTÖRÜN ADAY ADAYLIĞINI, KOCASININ İLÇE YÖNETİCİLİĞİNİ MHP KABUL ETMEDİ.. Aysun Bay Karabulut, rektörlükten sonra hakkındaki iddialar ve soruşturmalar nedeniyle, MHP'de siyaset yapmak istedi. Ancak milletvekili aday adaylığı, bizzat genel başkan Bahçeli'nin talimatıyla reddedildi, başvuru parası ve dosyası kendisine geri verildi. Eski rektör buna rağmen sosyal medyasında ve sonraki girişimlerinde MHP aday adayı olduğu iddialarını sürdürürken, bu durum ‘MHP’ye Tebelleş Oldu' başlıklı habere konu oldu. Eski rektörün aday adaylığının reddinin ardından, bu kez kocası ‘ülkücü bıyığı’ bırakıp İzmir- Balçova'da MHP ilçe yönetimine girdi. Ancak, partinin yaptığı araştırmanın ardından, iki gün sonra yönetimden istifası istenince, ‘iş yoğunluğunu’ gerekçe gösterdiği dilekçeyle görevi bırakmak zorunda kaldı. Aşağıdaki fotoğrafta, eski rektör ile kocası (önde sol baştaki), iki gün süren MHP ilçe yöneticiliğine seçildiği kongrede..

Ayrıca, 57 haberlik karara yapılan itiraz sonuçlanmadan Aysun Bay Karabulut ile avukatının başvurusu üzerine 1 Eylül'de 4 habere daha yasak getirildi. Seriye bağlanan erişim engelleme kararlarının cesaretlendirdiği eski rektör, 26 Eylül'de de 7 habere erişim engeli kararı aldırdı. Malatya Adliyesi'nden çıkan erişim engelleme kararları sürecinin sonuncusunda 23 Ekim'de verilen bir kararla, 7 habere erişim engeli verildiğine ilişkin haber de engellenirken, aynı zamanda haberin içeriğinin çıkarılmasına hükmedildi. Bu son karar, malatyahaber.com'a herhangi bir tebligat yapılmadan, itiraz hakkı tanınmadan "kesinleştirilerek" verilirken, bu da yargı usulü ile ilgili benzeri olmayan bir hüküm olarak ortada kaldı.

36 HABERDE YASAK DEVAM EDİYOR..
Aysun Bay Karabulut ile avukatının başvurusu üzerine 24 Ağustos'ta, Malatya Adliyesi'nde bu tarihten birkaç hafta önce göreve başlayan bir hakim tarafından önce şu iki haber hakkında erişim engeli kararı verildi:

-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektor-ve-kocasi-ile-dostlari-korkulari
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektor-mhpye-tebelles-oldu

İkili, ilk 2 erişim engelleme kararını aldıkları 24 Ağustos'ta bu kez ilk 2 haberi de dahil ettikleri 57 haber için erişim engeli istediler. Aynı hakim, herhangi bir inceleme yapmadan, eski rektör ve kocasının tüm olumsuz iş ve işlemlerini kamuoyuna yansıtan şu  haberler hakkında erişim engeli kararı çıkardı:

-https://malatyahaber.com/bu-ne-sabik-rektor
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektorun-kocasinin-mhpliligi-de-fazla-surmedi
-https://malatyahaber.com/haber/universitelerdekulsuz-atama-ve-ihaleden-kacirmasayistay-raporundaulsuz-atama-ve-ihaleden-kacirma sayistas-raporunda
-https://malatyahaber.com/haber/mtu-kari-kocanin-universitesi-mi
-https://malatyahaber.com/haber/kari-kocanin-haberine-engelleme
-https://malatyahaber.com/haber/kari-kocanin-universitesi-feto-göruntusu
-https://malatyahaber.com/haber/rektorun-acele-programinda-feto-goruntusu
-https://malatyahaber.com/haber/bu-da-mtunun-yok-karnesi-tam-26-sifiri-var
-https://malatyahaber.com/haber/420295 (Malatya'da 'Red' Çıkınca İstanbul Yolunu Tutmuş!)
-https://malatyahaber.com/haber/421982 (MTÜ Rektörü, Bu 'Sicili Bozuk'u Özellikle mi Seçti?!)
-https://malatyahaber.com/haber/mtude-bir-temizlik-iscisi-daha-akademisyen-yapilmis
-https://malatyahaber.com/haber/rektorden-hizli-zenginlesmeye-yanit-yok-haberi-kaldirin-ihtari-var
-https://malatyahaber.com/haber/rektor-ve-kocasindan-hizli-zenginlesmeye-yine-yanit-yok-haberi-engelletme-var
-https://malatyahaber.com/haber/yok-mtu-skandallarina-karsi-kor--sagir-ve-yok
-https://malatyahaber.com/haber-mtude-bir-acayip-durum-daha-myonun-uygulama-oteli-de-elden-gidiyor
-https://malatyahaber.com/haber/valilikte-universitelerin-guvenligi-toplantisi
-https://malatyahaber.com/mtunun-tirnakci-elemani-fakultede-ders-verecekmis
-https://malatyahaber.com/haber/mtu-rektorunun-siyanurlu-urunden-sonra-dezenfaktan-skandali-2
-https://malatyahaber.com/haber/valilik-mtu-rektorunu-sicili-bozuk-icin-uyarmis
-https://malatyahaber.com/haber/mtu-ozel-uretim-sertifikayla-personel-alim-tezgahi-devam
-https://malatyahaber.com/haber/mtu-rektoru-haftalar-sonra-malatyada-goruldu
-https://malatyahaber.com/vah-ankara-vaaahh-mtu-rektoru-deger-katmismis
-https://malatyahaber.com/haber/mtu-rektoru-bunu-da-eline-yuzune-bulastirmis-faturayi-personel-ödeyecek
-https://malatyahaber.com/haber/yurt-disi-yasagina-ragmen-turkiyeden-ayrilmis
-https://malatyahaber.com/haber/mtu-rektorunun-umudu-mahkeme-sansuru-14-habere-yasaklama-talebi
-https://malatyahaber.com/mtunun-rektoru-ankadaraki-renkli-etkinlikleri-kacirmiyor
-https://malatyahaber.com/mtu-rektoru-universitenin-arastirma-dukkanini-kapatti
-https://malatyahaber.com/mtunun-rektoru-kocasini-da-universiteye-eklestirmis
-https://malatyahaber.com/mtunun-rektorunun-kendini-kurtarma-operasyonlari-mi-2-gorevden-alma
-https://malatyahaber.com/mtunun-mezuniyet-torenine-rektoru-de-katildi
-https://malatyahaber.com/malatyahabere-fetocu-tehdit
-https://malatyahaber.com/altun-mtude-olanlardan-haberdar-mi
-https://malatyahaber.com/mtu-rektorunun-saltanati-catirdiyor-tirnakci-da-gitti
-https://malatyahaber.com/mtu-111 (MTÜ'nün Rektörü 'İşini' Tamamlayamamış, 2. Dönemi de İstiyor(muş)!)
-https://malatyahaber.com/iste-iki-universitemizin-gercek-notu-mtu-ilk-150de-bile-yok
-https://malatyahaber.com/mtu-rektorunun-kendini-yilin-rektoru-ilan-ettirdigi-cakma-anket-de-ucmus
-https://malatyahaber.com/mtude-yeni-donem-rektor-atama-sureci-basladi
-https://malatyahaber.com/mtu-rektorunden-giderayak-yine-tartismali-isler
-https://malatyahaber.com/ biz-istiyoruz-ki-kadinlar-girisimci-olsun
-https://malatyahaber.com/ismetyalvack/mtunun-rektor-sorunu-ve-beklentiler
-https://malatyahaber.com/rektorrahatsizlaninca-yeni-rektorden-erken-isbasi
-https://malatyahaber.com/mtunun-eski-rektoru-yine-skandalla-gundemde
-https://malatyahaber.com/kurucu-rektor-oldugunu-iddia-ediyor-bu-da-dogru-degil
-https://malatyahaber.com/mtunun-eski-rektoru-kurucu-rektoru-yalanini-sonlandirdi
-https://malatyahaber.com/rektorluk-gidince-ataturku-hatirlamis
-https://malatyahaber.com/sabik-rektor-kapagi-mhpye-atmis
-https://malatyahaber.com/sabik-rektor-kocasiyla-klip-de-yapmis-yine-gözum-yukseklerde
-https://malatyahaber.com/mtude-ozel-sertifika-kosusuz-2nci-personel-alimi
-https://malatyahaber.com/mtunun-sabik-rektorunun-sikayetine-red
-https://malatyahaber.com/sabik-rektorun-mhp-adayligi-tehlikede
-https://malatyahaber.com/mhp-sabik-rektorun-aday-adayligini-kabul-etmedi
-https://malatyahaber.com/sabik-rektore-mhp-tokadi-resmilesti
-https://malatyahaber.com/adini-da-malatya-platformu-koymuslar-onur-konugu-sabik-rektor
-https://malatyahaber.com/mtunun-sabik-rektoru-bir-organizasyonuyla-daha-sahnede
-https://malatyahaber.com/sabik-rektor-gecmiste-bu-yaptigini-da-unutmus
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektor-ve-kocasi-ile-dostlari-korkulari
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektor-mhpye-tebelles-oldu

malatyahaber.com, bu haberlerle ilgili verilen erişim engelleme kararının tümüyle iptal edilmesi gerektiğini yasa ve hukuk gerekçeleriyle ortaya koyarken, 11 Eylül'de itirazı görüşen hakimlik 57 haberden  aşağıdaki 24 kararla ilgili yasağın devamını kararlaştırdı:

-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektor-mhpye-tebelles-oldu ,
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektor-ve-kocasi-ile-dostlari-korkulari,
-https://malatyahaber.com/sabik-rektor-gecmiste-bu-yaptigini-da-unutmus"
-https://malatyahaber.com/mtunun-sabik-rektoru-bir-organizasyonuyla-daha-sahnede
-https://malatyahaber.com/adini-da-malatya-platformu-koymuslar-onur-konugu-sabik-rektor
-https://malatyahaber.com/sabik-rektore-mhp-tokadi-resmilesti
-https://malatyahaber.com/mhp-sabik-rektorun-aday-adayligini-kabul-etmedi
-https://malatyahaber.com/sabik-rektorun-mhp-adayligi-tehlikede
-https://malatyahaber.com/mtunun-sabik-rektorunun-sikayetine-red
-https://malatyahaber.com/sabik-rektor-kocasiyla-klip-de-yapmis-yine-gözum-yukseklerde
-https://malatyahaber.com/sabik-rektor-kapagi-mhpye-atmis
-https://malatyahaber.com/rektorluk-gidince-ataturku-hatirlamis
-https://malatyahaber.com/mtunun-eski-rektoru-kurucu-rektoru-yalanini-sonlandirdi
-https://malatyahaber.com/kurucu-rektor-oldugunu-iddia-ediyor-bu-da-dogru-degil
-https://malatyahaber.com/mtunun-eski-rektoru-yine-skandalla-gundemde
-https://malatyahaber.com/ismetyalvack/mtunun-rektor-sorunu-ve-beklentiler
-https://malatyahaber.com/mtu-rektorunun-kendini-yilin-rektoru-ilan-ettirdigi-cakma-anket-de-ucmus
-https://malatyahaber.com/mtu-mtunun rektoru isini tamamlayamamis 2.donemi de istiyor(mus)
-https://malatyahaber.com/altun-mtude-olanlardan-haberdar-mi
-https://malatyahaber.com/mtunun-rektoru-ankadaraki-renkli-etkinlikleri-kacirmiyor
-https://malatyahaber.com/vah-ankara-vaaahh-mtu-rektoru-deger-katmismis
-https://malatyahaber.com/haber/mtu-kari-kocanin-universitesi-mi
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektorun-kocasinin-mhpliligi-de-fazla-surmedi
-https://malatyahaber.com/bu-ne-sabik-rektor

Eski rektör, 57 habere yapılan itirazın görüşüldüğü süreçte bir kez daha bazı haberler için erişim engeli talebinde bulundu ve Malatya Adliyesi'nden 1 Eylül'de aşağıdaki 4 haber için daha yasak getirdi:

-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektorun-kara-kutusu-yargilanma-yolunda
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektorgille-ilgili-haberlere-getirilen-engellemeye -itiraz
-https://malatyahaber.com/haber/dolandirici-tehdidi-o-haber-ve-yazilari-kaldiramadi-ama
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektor-istedi-hakim-57-habere-erisimi-engelledi

Eski rektör, seri engelleme kararlarını rahatça alabildiği Malatya Adliyesi'ne bir kez daha başvurarak, 26 Eylül'de aşağıdaki 7 habere daha erişim engeli getirtti:

-https://malatyahaber.com/haber/tirnakcinin-mtu-aleyhine-actigi-davaya-red
-https://malatyahaber.com/haber/420295 (Malatya'da 'Red' Çıkınca İstanbul Yolunu Tutmuş!)
-https://malatyahaber.com/haber/mhp-belediye-meclis-uyesini-partiden-ihrac-etti
-https://malatyahaber.com/haber/birbirine-2-ay-dayanabildiler-haberine-de-engelleme
-https://malatyahaber.com/haber/bunu-onermek-bilim-adamligimiza-aykiri-olur
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektorgil-ile-ilgili-hukuk-garabeti-adli-skandala-donustu
-https://malatyahaber.com/haber/sabik-rektor-istedi-4-habere-daha-erisim-engeli-geldi

Eski rektörün talebi üzerine malatyahaber.com'a, aşağıdaki haber için herhangi bir tebligat yapılmadan ve itiraz süresi tanınmadan, aşağıdaki haber için bu kez erişim engelleme ve içerik çıkarma kararı verildi:

-https://www.malatyahaber.com/haber/7-yolsuzluk-usulsuzluk-ve-skandal-haberine-daha-engelleme

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Serpil (5 ay önce)
    Bütün üniversite bunların yolsuzluklarını konuşuyor. En büyük zararı Ak Parti'ye verdiler. İnsanlar bunlar yüzünden oy vermemeye başladı. Ak parti bunlara ceza aldırarak Malatya'da ki imajını yenilemelidir. Garibanın, yetimin, öğrencilerin paralarını yediler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • avukat akif (5 ay önce)
    öznur ve kız kardeşini günahım kadar sevmem ama malatya haber kimin adamısınız ne yapıyorsunuz kimin adına çalışıyorsunuz her gün bu kadın haberleri bülentin serveti siyasete atılmadan önce ne kadar dı bugün ne ihsanın serveti siyasete atılmadan ne kadardı bugün ne biraz kalem vicdanınız meslek ahlakınız varsda araştırı8n
    %19
    %81
    Yanıtla
  • İsminiz avukat akif ise eğer doğru ise buraya yorum yazacağınıza bahsettiğiniz kişileri de siz açığa çıkarın hazır avukatmışsınız da , buralara gelmiş ne yorum yazıyorsunuz, asıl siz kimin adamısınız? Herkes yolsuzluk yapıyor bunlarda yapsın ne var yani mi diyorsunuz ? Gercekten avukatsanız bu nasıl zihniyet ? Günahı kadar sevmediğiniz insanların yolsuzluklarını malatya haber tespit etmiş yazıyor ve sonuna kadar yazacağız demiş, sizin de bunu takdir eden şeyler yazmaniz gerekiyordu !!!!!!!! siz de hukuk adamı olarak iddia ettiğiniz diğer ikisini bulun çıkarın da bu ülke bu insanlardan kurtulsun o zaman !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kendine Saraçoğlu (5 ay önce)
    Bu MTÜ'nün KARABULUT' u ay pardon bu eski rektör 4 yıl boyunca üniversitede yaptığı yolsuzluklar ve usulsüzlükler ile aşırı zengişletiği iddia edilen ve 20 den fazla davalık olan, YÖK ten ceza alan bu eski rektör, habire o elek altı tv programları senin, bu kitap fuarı benim kendini hala pazarlama peşinde . Bir de sanki deneyler yapmış, sanki literatüre yeni bir şey kazandırmış gibi kitap çıkardım, şükür bitki şuna faydalı buna faydalı demez mi. Bir de tv lere, gazetelere bu 4 yıl boyunca usulsüzlükle elde ettiği paralardan vererek yayınlattığı bu haberlere kendinden için "bitkilerin profesörü" diye yazdırmaz mı !!! İnsanları kandırdığını sanarak kendini ne kadar komik duruma düşürdüğünü göremiyor! Hakikaten unvana bakılmaksızın üniversitelerdeki bazı akademisyenlere Zeka testi yapılmalı ! Yaptıkları yolsuzluklara mı yanalım , yoksa bu tiplerin eline bırakılan çocuklara mı? Kocası hele bundan daha da beter ! Yazık çoluk çocuklarımıza , geleceğimize ! Bir an evvel Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'nın bu çift hakkında da gereğini yaparak bu güzel ülkeyi bunlardan kurtarmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Devlet (5 ay önce)
    Bu insanlar da sosyal medya da yaşama hastalığı var. Aynen Dilan Polat Engin Polat gibiler, herseyleri ile tıpa tipler aynılar. Bir de herşeyi kendilerine hak görüyorlar başkaları bu makamlar da olamaz . Usulsüzlüğü evet sizden iyi kimse yapamaz ama bu kadar Görgüsüz oluşunuz sizin sonunuzu getirdi. Bunların da yazdıkları makaleler kitaplar incelensin. 4 yıl boyunca Malatya Turgut Özal universitesin de yaptıkları yolsuzluklar, usulsüzlükler, bu işleri birlikte yürüttükleri üniversitedeki tüm imzacıları yani kurdukları organize işler yapısı hepsi birlikte yargılanmalı ve cezalandırılmalı . Üniversitedeki Çoluk çocuğun hakkınıbyediler şimdi de o paralarla çalışkan dürüst insanlara iftira attırıyorlar, paralı tetikçilik yapan sözde gazeteciler ile kumpas kuruyorlar. Bu gazetecilerden Murat Karakoç un da kız kardeşini ilandan 1 gün önce özel şartlı sertifika ile işe alıyor bu Aysun Bay Karabulut ve eş rektör kocası Ercan Karabulut. Murat Karakoç denilen neidüyü belirsiz şahıs da ipini koparmış İstanbul a gitmişler ama Malatya hakkında ahkam kesiyor. Böyle yolsuzluktan kazanılan paralarla beslemelenerek yalan, dolan , iftira demeden herşeyi yazıyor. Bunlar tam Münafık ! Rabbim tüm ülkemizi bu tip insanlardan arındırsın inşallah. Ordan burdan kırpma herkesin bildiği şeyleri yeni buluş gibi yazmakla bitkilerin profesörü olunmuyor ancak KENDİNE PROFESÖR olursun. ! Kocanı da MTÜ nün tıp fakultesinde ki hocaların makalelerini zorla ismini yazdıracak Doçent yaptığını herkes biliyor. Millet iftira atar, mobing yapar diye Aysun nun korkusundan yapıyordu herşeyi ama şimdi herkes her yerde doğruyu söylüyor. Devlet de herşeyi biliyor !
    %84
    %16
    Yanıtla
  • çürüme (5 ay önce)
    “Akademideki çürümeye dur demek gerekiyordu!” Prof. Dr. Recai Coşkun akademik çöküşe dikkat çekmek için Küçük Emrah’ın acıları, Teoman’ın ‘Paramparça’ şarkısından başlayıp, “Stalin mort oldu”, “Marks, hemoroitten oturamı-yor” diye yazıp bir makale uydurdu. Hakemli dergiye 500 TL ödedi. Makalesi, “Bilimsel” bulunup, yayınlandı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadir (5 ay önce)
    Bu kadın Aysun ve Kocası Ercan da her türlü yolsuzluk , usulsüzlük, yalanvar anladık zaten bunları yapabilmeleri için YÜZSÜZ olmaları lazım ! MHP sizi resmen kovdu ya hala oraya yamanma peşindesiniz! Neden çünkü KORKUYORSUNUZ ! pislikleriniz çıkacak !!! Çok az kaldı ! Öznur Çalık da Belediye Başkanlığını rüyasında görür. Kendi yetmezmişgibi bir de başımıza bu kendine profesör bacısı Aysun Bay Karabulut ile asıl üniversiteyi yöneten ve her türlü işte baş rolde olan eş rektör kocası Ercan Karabulut u sardı. Ama rüya bitti şimdi YARGILANMA zamanı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan artık bu tip insanların cezalarını veriyor sıra bunlarda inşallah
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Toptan mahkeme kararını da öğrenmiş olmuş. Halde fiyatlar daha uygun demek ki toptan alınmış.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Abuzer (5 ay önce)
    İşin garibi; Malatya’nın bu yerli Dilan Engin POLAT çifti için Ağbaba dan bir açıklama bir suç duyurusu Duyan oldumu beni de bu şaşırtıyor. Her türlü tehditlere ve yargı engellemelerine Besleme basın saldırısına rağmen Bir elin parmaklarını doldurmayacak yürekli gazeteciler Malatya’nın hakkını savunuyor Ağbaba gibileri de ölü taklidi yapıyor…
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bravo. Bu konuyu da Ağbaba ya bağladın ya. Malatya nın tek vekili zaten Ağbaba, bunu demek istiyorsun. Peki diğer vekillerin görevi ne?
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Hakan (5 ay önce)
    Tuttukları tetikçileri olan gazetecilik ile alakası olmayan hiçbir eğitimi olmayan Yeşiltepeli Murat karakoç un kız kardeşimi sahte ve hemde kendileri tarafından verilen sınavdan bir gün önce verilen sertifika ile üniversiteye işe alan bu rektör kadından herşey beklenir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Murat (5 ay önce)
    Bu katı kocanın doçentlik dosyaları derhalllll araştırılmalı. Girdikleri üds ve ales sınavlatında attıkları imzalar krimşnal incelemeden geçmeli. Yazmadıkları makaleler ile doçent oldular. Tıp fakültesine aldığı öğretim görevlilerine zorla yazdıkları makalelere kocasının adını yazdırmış. Bütün tıp fakültesi bu söylemlerle çalkalanıyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ayşe (5 ay önce)
    Yazıklar olsun ülkenin başına bela ettiler... Malatya'yı yiyip bitirdiler. Bütün herkes yaptıkları yolsuzlukları konuşuyor. Makam arabaları ile kayısı kutuları içinde Ankara'ya taşıdıkları ..... oğlum dedikleri adam anlatmış akrabalarına.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ali (5 ay önce)
    Bu karı kocanın sonu aynı sığlıkta oldukları Dilan ve Engin Polat gibi olmazsa ben de birşey bilmiyorum..:)))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamdi (5 ay önce)
    Türkiye'de adaletin ne durumda olduğunu tartışmaya gerek yoktur. Ama mutlaka adalet yerini bulacaktır. Artık AK Parti içinden bile gelinen durum için rahatsızlıklar yüksek sesle dile getiriliyor. Adaletten kaçış yok. Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkma gibi güzel bir huyu var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onur (5 ay önce)
    O değil de yarın bi gün öznur ablanız belediye başkan adayı olursa şaşırmayın
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Daha yapacakları güzel şeyler var sadece seçimi bekleyin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • zlatan (5 ay önce)
    Ağbaba suç duyurusunda bulunsun
    %88
    %12
    Yanıtla