SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Zor Bir Müsabaka Oynadık"

0
Güncellendi - 2017-10-01 18:07:40
A- A+ PAYLAŞ

Atiker Konyaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay,  Süper Lig’de alınan her puanın değerli olduğunu belirtti.

Akçay, Evkur Yeni Malatyaspor ile oynadıkları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Bizim için Avrupa Ligi maçı oynadıktan sonra çok zor bir müsabaka ve deplasman olacağını bildiğimiz bir karşılaşma oynayacaktık, öyle de oldu. Malatya iç sahaya öz güvenle dönmüştü. Yeni antrenör değişikliği motivasyon sağlayıcı şeylerdir. Çok dikkatli oynamamız gerekiyordu. Maçın başından itibaren maçı kontrollü bir şekilde yürütmeye çalıştık, öyle de oldu. Özellikle son bölümde de çok iyi pozisyonlarımızın olduğunu düşünüyorum ama yararlanamadık. Malatyaspor’un iştah ve arzusu da çok yüksekti, bunu da takdir etmem gerekiyor” dedi.

Deplasmanda 1 puanın iyi olduğunu ifade eden Akçay, “Deplasmanda yorgunluğunu 70’nci dakikadan sonra hissettiğimiz bir maç oynadık.  Arkadaşlarımı kutluyorum. Puan puandır. Süper Lig’de altın değerindedir. 3 puan kaşıkçı elmasıdır. Yolumuza devam edeceğiz. Milli takım arası geldi. Bu ara bizim için çok iyi oldu. Ara bitiminde de Galatasaray gibi çok büyük bir takımla oynayacağız. Umarım o maçı da kendi evimizde istediğimiz gibi bitirebiliriz” diye konuştu.

Akçay, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında sahaya koydukları oyun sistemiyle ilgili olarak, “Bunda başarılı olduk. Çok sinirli anlar yaşattığımız anlar oldu. Ama bunu çirkinleştirerek yapmak bizim, özellikle de benim tarzım değil. Yapılacak olan bu taktikler koşularla, açılarla, yardımlaşmayla mümkün olmalıdır. Taçlarda, faullerde ya da kalecimizle ilgili dakika çalmakla ilgili bir teşebbüste bulunmadık. Saha içerisinde centilmence mücadele ettik” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Adamlar perşembe Avrupa maçı oynamış, her topa 3 kişi basıyordu. Bizim bu oyunla puan almamız mucize. Kondisyon yok. Topu alan boşta adam bulamıyor. Yerli Pirlo Aytaç her topu yana veya geriye oynuyor. Ama duran top oldu mu hemen başına gidiyor. Hoş onları da olumlu kullanmaktan aciz. Gol attı diye savunan çıkabilir ama gol atacak diye 90 dakika sorumluluk almayan birinin sahada dolaşmasına seyirci kalan kısa pantolonlu hocamızın bu konuda çare üretmesi lazım. Malatya ne hocalar gördü, kenarda duruşu olan hocalarımız oldu, Erol hoca sonuç olarak güldürmese bile taraftarın yüzünü giyim tarzıyla güldürmeye çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla