SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Kent Musikisinin Önemli İsmi 'Cümbüşçü Fiko' Hayatını Kaybetti

Malatya Kent Musikisinin Önemli İsmi 'Cümbüşçü Fiko' Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya kent musikisinin önemli isimlerinden olan, ‘Cümbüşçü Fiko’ olarak tanınan ses ve saz sanatçısı  65 yaşındaki Fikret Gül vefat etti.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ankara'daki bir hastanede tedavi görmekte olan Cümbüş sanatçısı Gül'ün, hayatını kaybettiği öğrenildi.

3 çocuk babası olan Fikret Gül'ün cenazesinin, 6 Nisan Cumartesi günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Hatunsuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun, Başta ailesi olmak üzere yüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum, Nurlar içinde uyusun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat KIRÇUVAL (3 hafta önce)
    Öncelikle birkaç yıl beraber çalıştığımız ve kendisini tanımaktan onur duyduğum oğlu Zekeriya'ya baş sağlığı diliyorum. Rabbim sabırlar versin. Rahmeti rahmana kavuşan Fikret abime gelince, tam bir Malatya Sevdalısı, Malatya'nın yerel müziğini dili döndüğünce hem Malatya da hem de imkan verildikçe ulusal düzeyde icra etmeye çalışan memleketimizin kıymetli bir değeriydi. Yaşanan bu asrın felaketine rağmen memleketini terk etmeyi bir türlü içine sindiremediğini, bir gün hak vaki olursa da son nefesini memleketinde vermek istediğini dile getirirdi hep. Malatyamızın değerleri bir bir aramızdan ayrılıyor olması beni de üzüyor açıkçası. Rabbim makamını cennet eylesin. Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine ve müzik camiasına başsağlığı diliyorum.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Gero (3 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin, inşallah mekânı cennet olur,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bahattin ulger (3 hafta önce)
    Rahmetli Fikret koylum ve akrabamdı. İyi bir insan iyi bir dost idi. Çoktandır kalp rahatsızlığı vardı. Ankara ya tedavi için gitmişti, cenazesi geldi Allah rahmetiyle muamele eylesin Mekani cennet olsun Nur içinde yatsın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Banazılı (3 hafta önce)
    Vay be.. Çok üzücü Toprağı bol olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer ASLANARGAN (3 hafta önce)
    Malatya Halk Müziği’ni kendine has yorumuyla seslendiren değerli müzisyenlerden biriydi. Allah rahmet eylesin; ailesine ve yakınlarına sabır dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (3 hafta önce)
    Covid 19 ve arkasından yaşanan büyük deprem stresimizi arttırdı. İmmün sistemimizi çok olumsuz yönde etkiledi.Mualesef yaşlıya gence bakmadan kalp krizinden çok insan kaybettik.Allah Rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Şüphesizki Nihayetinde Can ve Mülk Allah'ındır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 hafta önce)
    Allah rahmet etsin. Geride hoş səda bıraktı gönlü güzel İnsan.
    %100
    %0
    Yanıtla