SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhur İttifakı Düşmana Korku Saldı"

0
Güncellendi - 2019-03-04 03:30:02
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekilleri il yöneticileri, Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi başkan adayları  seçim propaganda çalışmalarını sürdürdüler.

ÜLKÜ OCAKLARININ TOPLANTISI..

Malatya Ülkü Ocakları, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda konuşan AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Cumhur İttifakı, düşmana korku dosta güven saldı" dedi.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, Cumhur İttifakı'nın önemine dikkat çekerek, "Ülkemizin bekası için elimizden gelen bütün çabayı göstermiş bulunmaktayız" dedi.

AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, toplantıda yaptığı konuşmada, "Sayın liderlerimizin ifadesiyle, bu yerel seçim Türkiye'miz için bir beka meselesidir. Bu beka meselesini yerine getirmeyi ifa etmek için hepimizin, hepinizin özel gayretlerine ihtiyacımız var. Gençlik olarak inanıyorum ki bugüne kadar bu beka meselesi sürdürdüğünüz gibi bundan sonrada sürdüreceğinizden hiç kuşkumuz yoktur" ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Bizler biliyoruz ki; Cumhur İttifakı ülkemizin ve milletimizin beka mücadelesinin en önemli dayanak noktasıdır. Bu birliği ve beraberliği bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Gürkan, tarihte bazen inişli çıkışlı hadiseler yaşandığını kaydederek, tarihte yaşanan olaylarla ilgili gençlere bilgi verdi.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise Cumhur İttifakı'nın önemine değinerek, "Devletimiz, milletimiz, vatanımız, gençlerimiz ve çocuklarımız için yapılan ittifak ciddi anlamda büyük önem taşıyor. Bizim aramıza fitne fesat sokmak isteyenler olabilir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımızla, ilçe başkanlarımızla, meclis üyesi adaylarımızla çok güzel bir diyalog ortamı yakaladık. Cenabı Allah'tan bu diyalog ortamının devam etmesini temenni ediyorum. İnşallah gelecekte de bu diyalogumuz devam eder. Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu ittifaka ne kadar önem veriyor hepimiz biliyor, görüyoruz. Bizlere düşende bu ittifakın zeminde güçlenerek, gelişmesidir" dedi.

AKP İl Başkanı İhsan Koca'nın konuşmasının ardından sahneye çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Koca ile birlikte gençleri selamladı.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise gençlerin 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sloganlarıyla sahneye çıktı.

’Ne Mutlu Türkiye'de Yaşıyorum, ne Mutlu Ay Yıldızlı Bayrağımın Altında Yaşıyorum' diyen Çalık, Bu ezanları Rabbim susturmasın. Ezanımızla, bayrağımızla inşallah bütün dünyaya meydan okuyacak güçte Türkiye'yi sizlerle birlikte icra edelim" dedi.

Çalık, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminde 15 yaşında şehit gençlerin, 9 yaşında gazi çocukların olduğunu anımsatarak, "Aynen Kurtuluş Savaşı'ndaki 15 yaşındaki şehir gençlerimiz gibi. İşte o 15 Temmuz gecesi milli birlik ve beraberlik, kardeşlik sürecimizi, milli ve yerli duruşumuzu Yenikapı ruhuyla, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanımızla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte bir yolculuk başlatıldı. İşte bu yolculuk bütün Türkiye'yi hatta bütün dünyayı ürküttü. Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti'nin beraber oluşturduğu bu Cumhur İttifakı, düşmana korku dosta güven saldı. İşte düşmana salınan bu korkuyla zillet ittifakı başta olmak üzere bütün ulusal ve uluslararası terör örgütleri, Cumhur İttifakı'nı yıkmak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ediyorlar. Buna asla izin vermedik, vermeyeceğiz" diye konuştu.

BATTALGAZİ'DE GÜDER'LE..

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Battalgazi Belediye Başkanı, AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ile birlikte Büyük Mustafapaşa ve Niyazi Mahallesi'nde düzenlenen toplantılara katıldı.

Güder, mahalle toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "31 Mart'ta önemli bir seçime gideceğiz. Battalgazi'de mevcut başkanımız Selahattin Gürkan çok güzel hizmetlere imza attı. Şuanda milletvekilimiz olan Ahmet Çakır da büyükşehir belediye başkanlığı döneminde Malatya'yı değiştiren, dönüştüren güzel icraatlar yaptı. 31 Mart'ta sizlerin desteğiyle belediye başkanlığına seçilirsek, Selahattin Gürkan başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yukarıya taşıma adına elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. 16 yıldır AKP içerisinde görev yapan bir kardeşiniz olmam hasebiyle mahallelerimizde neler yapabiliriz, mahalle sakinlerimiz ne istiyor bunu iyi biliyoruz."

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimde Malatya'nın önlerindeki 5 yılın kaderini tayin edeceğini kaydetti. Milletin tercihinin seçimin sonucu belirleyeceğini ve yapılacak tercihlerin önemli olduğunu dile getiren Gürkan, "Sandığa atacağınız oylarla sizi 5 sene yönetecek kişiyi seçeceksiniz. Ben belediye başkanlığını 5 senelik süre zarfına sığdırmıyorum. Belediye başkanları ve yöneticiler geçmiş yüzyılların, bin yılların nasıl belediye başkanı olunur, gelecek yüzyılların nasıl belediye başkanı olunur vizyonu çerçevesinde çalışması gerektiğine inanıyorum. Aslantepe'yi ayağa kaldırırsınız geçmiş 5 bin yılın, Cafer Höyüğü ayağa kaldırırsınız geçmiş 9 bin yılın, surları ayağa kaldırırsınız geçmiş 2 bin yılın, Selçuklu eserlerini ayağa kaldırırsınız geçmiş bin yılın, Tahtalı Minare Hamamı'nı ayağa kaldırırsınız geçmiş 150-200 yılın belediye başkanı olursunuz. Birde bunları geleceğe taşırsınız, geleceğin belediye başkanı olursunuz. Neticede bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimi, Malatya'ya yakışan güçlü bir oy ile kazanmak istediklerini belirtti. Milletvekili Çakır, konuşmasında şunları kaydetti: "Hem Battalgazi hem Yeşilyurt hem de büyükşehirde oy oranlarımız Malatya için büyük önem taşıyor. 31 Mart'taki yerel seçim Malatya'mızın olduğu kadar ülkemiz içinde önemli. Türkiye'nin geleceği ve ekonomik mücadele için vereceğiniz destek büyük önem arz ediyor. 31 Mart yerel seçimleri, terörle mücadele için, Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi, refah seviyesinin yükselmesi, sosyal devlet anlayışının gelişmesi adına önemli. Cumhurbaşkanımızın elinin uluslararası arenada elinin güçlenmesi adına bu seçimdeki sonuç ve oy oranları çok çok önemli."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise "31 Mart'ta kararınızı vereceksiniz. Allah nasip ederse Battalgazi'de Osmanlı torunu Osman Güder'i, sizlerin oylarıyla Battalgazi Belediye Başkanı seçeceğiz. Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Selahattin Gürkan'ı büyükşehir belediye başkanı olarak seçeceğiz. Rekor oyla Battalgazi'de Osman Güder, büyükşehirde Selahattin Gürkan ile Türkiye rekoru istiyoruz. İstediğimiz bu rekor oyda da Osman Güder, Selahattin Gürkan ve Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceksiniz. Verdiğiniz her bir oy, cumhurbaşkanımızın elini güçlendirecek. 16 Nisan'da hükümet sistem değişikliği yaptık. Yüzyıldır artık işlemez hale gelen parlamenter sistemi değiştirdik ve sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra 24 Haziran'da ilk bu sistemin cumhurbaşkanını seçtik. Kimi seçtik, Recep Tayyip Erdoğan'ı seçtik. Mecliste milletvekillerimizi seçtik ve şimdi üçüncü ayağımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde belediye başkanlarını seçeceğiz. Bu ayağı topal bırakmak isteyenler var, bunu cevabını Battalgazi, Malatya, Türkiye verecek" diye konuştu.

YEŞİLYURT'TA ÇINAR'LA..

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar da AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ile birlikte Zaviye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, "25 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla cumhurbaşkanımızın çıktığı yol ve başlattığı bu dava hareketi, bugün zirveye ulaştı. Bu 25 yıllık süre içerisinde hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini AK Parti'yle yaşadık" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar ise "2014 yılında büyük Yeşilyurt'un kurucuları olarak beş yılda büyük hizmetlere imza attık. Yeşilyurt'umuzu yüzde 20 oranında büyüttük. Yeşilyurt'ta her alanda yeni gelişmeler, çalışmalar yaptık. Fiziksel, hizmet, sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında çok büyük işlere imza attık. Yeşilyurt, marka şehirler arasına ismini yazdırmaya başladı. Her alanda en iyisi olmak için gösterdiğimiz gayretler sonuç vermeye başladı. Bu süre içerisinde bizler özellikle hizmet belediyeciliği noktasında yolları, kaldırımları, parkları, yeşil alanları, sosyal tesisleri ve belediyecilik anlamında hizmet alabileceğiniz ne varsa hepsini organize ettik. Yaptığımız çalışmalarla şuan Türkiye'de 30 ilden daha büyük daha büyük olan bir ilçe konumuna geldik. 267 bin olan nüfusumuz 320 bine, yaklaşık 40 milyon olan bütçemiz ise 200 milyona ulaştı" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan da "Biz belediye başkanlığını beş yıl gibi bir zaman zarfına sığdırmıyoruz. Bir belediye başkanı eğer vizyonu genişse, geçmiş 5 bin, 10 bin yılların nasıl belediye başkanı olunur, gelecek bin yılların, yüzyılların nasıl belediye başkanı olunur, bugünün belediye başkanı nasıl olunur vizyonu içerisinde olmalıdır. Dolayısıyla belediye başkanlığını seçilmiş dönemle sınırlandırmak doğru bir yaklaşım değildir. Hem dünün hem bugünün hem de geleceğin belediye başkanı olma vizyonu içerisinde olmalıyız" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimin önemine değinerek, "31 Mart seçimleri, Türkiye için bir milat. Esasında biz bu seçimlerin beka meselesi. Biz diyoruz ki, mesele vatan ise gerisi teferruattır. Bu nedenle 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçim sadece Yeşilyurt'umuz ve Malatya'mız için değil, ülkemiz içinde büyük önem taşıyor" ifadelerini kullandı.

Bülten- malatyahaber.com

Ülkü Ocakları toplantısı

Battalgazi bölgesinde..

Yeşilyurt bölgesinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    BEN akp YE OY VERDİM.DÜŞMAN DEĞİLİM.aMA BECEREMEDİNİZ HÜKÜMET kalmayı.eğitim-sağlık-ekonomi-hükümet sistemini FELÇ ettiniz.Adalat ve kalkınma sadece partinizin adı olarak kaldı tabelada...Oy verirken dost vermezken düşman.Varsın DÜŞMAN diyin bana Ben ALLAH'a cc dost kalayım yeter.SİYASİ yalancılara değil....
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Türkiyenin yüzde ellisi düşman mı şimdi? Ne çok düşmanımız varmış?
    0
    0
    Yanıtla
  • Handan (5 yıl önce)
    Ne yapsinlar Ekonomi berbat Adalet berbat Hukuk yerlerde Tarim ulkesinde sogan kuyruğuna giriliyor Ne diyecekler...... Bizden olmayanlar hain düşman vatan haini....Allah sizin gibi olmayi nasip etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (5 yıl önce)
    Ülkeyi; kamplara, cephelere bölmek, kutuplaştırmak ve bunun üzerinden siyaset yapmak ülkemizdeki sağ partilerin ana siyaset anlayışlarıdır.Halka söyleyecek bir şeyleri kalmayınca bu tip ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı söylem ve eylemlere başvururlar.Bunu rastgele bir iddia olarak söylemiyorum.Size örneklerini verebilirim. 1950-60 arasında ülkemizi Adnan Menderes’in genel başkanı olduğu Demokrat Parti yönetti.Demokrat parti iktidarının son yıllarına doğru ülkede ekonomik ve sosyal sorunlar başladı.Menderes’in bunlar çözecek bir durumu yoktu.İktidarını sürdürebilmek için hemen toplumu bölmek, ayrıştırmak akıllarına geldi ve VATAN CEPHESİ adlı oluşumu kurdular.TRT her gün, Vatan Cephesi’ne katılan zenginlerimizin listesini yayınlıyordu. 1970 lerde, iktidara gelen ve başbakanlık yapan Süleyman Demirel, koalisyon hükümeti kurduğu diğer iki ortağı olan Milli Selamet Partisi’nin lideri Necmettin Erbakan ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin lideri Alparslan Türkeş ile birlikte 1.ve 2. MİLLİYETÇİ CEPHE hükümetlerini kurdu. Halk kutuplaştırıldı, cepheleştirirdi.Halk biribirine düşürüldü.Bügün yaşı 60 larda olanların hatırladığı ve yaşadığı acı ve gözyaşı dolu günler yaşandı. Bugün de, halkımız Cumhur ve Millet diye iki ittifaktan birini desteklemek zorunda bırakılarak ayrıştırılıyor, kutuplaştırılıyor. Yazık bu ülkeye beyler.Milleti böyle ittifaklarla bölmeyin.Bu ülke hepimizin.Birkaç oy daha fazla alacağım diye karşı tarafı düşman göstermeyin.Çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalee (5 yıl önce)
    Zilletin anlamı hor görülen aşağılanan demek , vatandaşı hor görüp aşağılayanlar , 31 Mart seçimlerinde Malatya dan olmasa bile yurt genelinde tokadı yiyecektir ...
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (5 yıl önce)
    asıl düşman sizsiniz memlekette nekadar milli birikim varsa sattınız samanı bile ital ettniz memleketi düşürdüğünüz hale bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • oturmaktan sıkılan boğa (5 yıl önce)
    Bu ülkede yaşayıp bu topraklara belki de sizden daha çok sahip çıkan insanlara ne cürretle düşman dersiniz. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Makam ve mevkiniz size bu ülkede muhalefette olduğu için hiç bir insana düşman deme hakkı vermez. yarın öbürgün 2-3 tane cahil sizin bu sözlerinizle gözlerini kan bürüyerek insanların canını alabilirler. O gün akacak kan sizin ellerinizdedir. Oy uğruna yüreğinizi karartmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • HAN (5 yıl önce)
    Hangi düşmandan bahsediyor bu hanım. MALATYA düşman işgalinde de bizim mi haberimiz yok !
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Kim ya bu düşmanlar yazıklar olsun sanki diğer partiye oy verenler yunanlı.Bu kin nefret söylemi belkide tokezledikleri içindir.31 marttta akcadag ve arapgirde göreceksiniz siz
    0
    0
    Yanıtla
  • Akis (5 yıl önce)
    Malatya AKP milletvekillerinin ne kadar sevildiği belediye meclis oy miktarından belli olacak uyanık olalım
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Secimler.yurt..icinde.oluyor.millete.dusman. Diyenleri.kiniyorum.dusmanlar.yurt.disindaki. Milletlere.denir.hatirlatirim
    0
    0
    Yanıtla