SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanı Çok Memnun Ayrıldı"

0
Güncellendi - 2019-03-09 18:37:08
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, geçtiğimiz günlerde Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatyalıların bağrına bastığını belirterek, Erdoğan’ın Malatya’dan çok memnun bir şekilde ayrıldığını söyledi.

Kahtalı, Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl’ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl, 31 Mart seçimlerinde huzur, kardeşlik ve istikrardan yana tavır koyulması gerektiğine inandıklarını söyledi.

31 Mart seçimlerine çok az bir sürenin kaldığını ifade eden AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise, geçtiğimiz günlerde Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatyalıların bağrına bastığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya’dan çok memnun bir şekilde ayrıldığını kaydeden Kahtalı, “Normalde 2 miting yapıyordu ama Malatya'da tek miting yaptı. Burada kalıp Malatya ile ilgili yapılabilecek neler var onları konuştuk” şeklinde konuştu.

31 Mart Yerel Seçimlerine değinen Kahtalı, ‘sandığa gidin’ çağrısı yaparak “Seçimler bazı kesimler tarafından önemsiz gösterilmeye çalışılsa da ne kadar çok önemli olduğunu biz biliyoruz. Tüm dünya bu seçimi çok yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanımıza olan desteğin ölçüsünü takip ediyor tüm dünya. O yüzden bu seçim çok önemli. Her seçmen mutlaka sandığa gitmeli ve tercihini yapmalı” diye konuştu.

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • arğalı (5 yıl önce)
    AKP SEN DİYELİM ASLINDA SİZİN ADINIZA
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Valla ben öyle duymadım sadece sizden bilgi almıyor reis benim duyumum ise. Malatya da eski oy oranını yakalamak için sürekli Malatya'da olmanızı sıkı çalışmanızı aksi olması durumunda ise sizlere yaptırım uygulayacağıymış hangimiz doğru söylüyor
    0
    0
    Yanıtla