SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Salı Günü Malatya'ya Geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Salı Günü Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

 İş dünyası, finans, akademi kesimi, sivil toplum kuruluşları, bürokrasinin önde gelen isimlerini bir araya getiren düşünce platformu ‘Fikir Sofrası’ Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımı ile 7 Kasım Salı günü Malatya’da toplanıyor. Yılmaz, Malatya'da ayrıca Büyükşehir Belediyesi Beton Santralleri ile asfalt plentlerinin açılışını yapıp, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Türkiye’nin önde gelen iş insanlarının katılacağı toplantıda, 6 Şubat depreminin ardından oluşan topyekün dayanışmayla varılan nokta, ekonomideki gelişmeler değerlendirilecek.

Daha önce Viyana ve Amerika’da da gerçekleştirilen ‘Fikir Sofrası’ toplantısına iş, akademi, finans, medya temsilcileri katılacak. İşadamı Ahmet Arslan, Fikir Sofrası'nın ana amacının, siyasi, ekonomik ve sosyal konularda, hızlı bir değişim ve dönüşümün yaşandığı dünyada bilgi ve tecrübeyi ön plana koyarak çözüm yollarını ortaya koymak olduğunu söyledi.

Toplantıyla ilgili bilgi veren iş adamı Ahmet Arslan, ‘Fikir soframızda, Türkiye ekonomisinin katlanarak büyümesine, rekabetçi bir ekonomi oluşturulmasına yön veren, destek olan kanaat önderlerimizle, gündemimizde biraz önce saymış olduğum konuları enine boyuna konuşacağız. Bu amaç çerçevesinde, ana temamız, yaraları sarmak, refahı artırmak, huzur ve barışı sağlamak adına yapılması gerekenleri konuşmaktır” dedi.

Buluşmaya Malatyalı işadamları Ahmet Çalık, Erman Ilıcak ve Vahap Küçük’ün yanı sıra Betül Ebru Dildar Edin, Nuri Akın, Nilüfer Bulut, Nihat Özdemir, Emine Sabancı ve Faruk Eczacıbaşı gibi iş dünyasının tanınan isimleri de katılacak.

Bu arada, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın Malatya Valiliğini de ziyaret edeceği bildirildi.

Yılmaz, Malatya'da ayrıca Büyükşehir Belediyesi beton santralleri ile asfalt plentlerinin açılışını yapıp, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 ay önce)
    Allah için yerinde dönüşüm için toplanma vatandaşa anlatma aydınlatma heri harika seçim kıt zihniyetli insanlar her ne olursa avm iyiki bu beton yığını var yoksa hayat bitermiş MALATYA da kapalı çarşı üstü şehrin göbeği orada anlat vatandaşı dinle yazıklar olsun bu yerel ve merkezi yönetime yerelde hakkım helal DEĞİLDİR
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ahmet gelir (6 ay önce)
    Her gelen iş adamından Malatya ya yatırım bekliyoruz öyle kuru kuru sohbet muhabbet olmaz memleket kötü günlerden geçti geçiyor icraat bekliyoruz TURİSTLİK GEZİ OLMASIN !!!
    %100
    %0
    Yanıtla